Iti mai dau si de la mine, ca m-am saturat. La mine se pun cate 10 cm in fiecare noapte.
Esti o draguta
, dar nu mai vreau...nu mai am unde o pune :) :) :)
Postat 18 februarie 2021 - 19:39
Iti mai dau si de la mine, ca m-am saturat. La mine se pun cate 10 cm in fiecare noapte.
Esti o draguta
, dar nu mai vreau...nu mai am unde o pune :) :) :)
Postat 19 februarie 2021 - 08:41
Ioana , sorry, dar matematic nu merge titlul...
. Confuzam bietii copii daca ii bagam in puteri
. Eu zic ca trebuie sa vedem titlul in stil veterinar
As fi primit-o eu cu placere, ca la mine s-a terminat, dar daca ai preferat-o pe Ant....
Postat 19 februarie 2021 - 10:19
eu sper sa ne si inmultim pe ghetar, ca am vorbit cu doua doamne dragute care ne citesc, si le-am spus ca le asteptam aici
Postat 19 februarie 2021 - 10:46
as schimba titlul in "tabla inmultirii pinguinilor"
Postat 19 februarie 2021 - 11:11
As fi primit-o eu cu placere, ca la mine s-a terminat, dar daca ai preferat-o pe Ant....![]()
Iti dau si tie, am pentru toata lumea...cine mai doreste, cine mai pofteste! Vreau la schimb ceva caldura, plizzz!
Postat 19 februarie 2021 - 12:00
Iti dau si tie, am pentru toata lumea...cine mai doreste, cine mai pofteste! Vreau la schimb ceva caldura, plizzz!
caldura vine in Bucuresti - din ce-am vazut pe prognoza, iar vine primavara saptamana viitoare, creste temperatura pana la 14 grade
Postat 19 februarie 2021 - 12:21
Postat 19 februarie 2021 - 13:21
Eu, eu! Mai arunc un ochi între call-uri și mailuri, că lumea parcă nu știe că azi e vineri și au toți câte ceva de rezolvat...
Postat 19 februarie 2021 - 14:13
Ant, ma amuz cu poze trucate pe Twitter. Stai sa vad daca pot sa le aduc aci