Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 4 voturi

Pinguinii se dau cu patinele

pinguini ghetar

941 raspunsuri la acest subiect

#11
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.603 mesaje

Postat 07 decembrie 2020 - 17:58

Nu știu sa patinez pe gheata, iar pe role nu cred ca m-aș descurca, pe vremea copilăriei mele rolele aveau 2 roți în fata, 2 în spate, nu toate în linie cum sunt acum majoritatea. Cu bicicleta nu m-am mai dat de mai bine de 30 de ani.

Când eram copii, ne-a dus tata de câteva ori într-un an, la patinoarul exterior din Ploiești. Mi s-a făcut rău efectiv de la duhoarea de amoniac sau ce substanță foloseau cei de la patinoar pentru a menține gheata, erau niște guri de aerisire pe la exteriorul mantinelei. Plus ca nu aveam patine, am închiriat, aveau pielea de la glezna atât de uzata încât piciorul nu mai era susținut cum trebuie, am făcut entorsa și am avut dureri săptămâni întregi, de atunci tot am probleme cu acea glezna, ma lasa când nu ma astept. Nu mi-a mai trebuit mers la patinoar, eșec total.

Recunosc, nu mi-au plăcut sportul și mișcarea în general, de când ma știu. Eu mi-s mai pe modul prudent, de conservare a energiei, de evitare a oricărui risc sau pericol de accidentare, încerc mereu sa obțin maxim de rezultat cu minim de efort fizic. Nu ii înțeleg pe cei pasionați sa faca sport, mișcare, dar le admir pasiunea și perseverenta. 



#12
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.297 mesaje

Postat 07 decembrie 2020 - 18:22

Ioana, fain titlul  [pk]  [pk]  [pk] si eu patinez si am mers de cand ma stiu pe rotile...alea cu 4 roti, care erau grele...am mers si pe skateboard, pe bicicleta...ma cataram si in copacii din parc  [:D] am fost ft sportiva in tinerete  [ph34r] am facut o perioada gimnastica artistica, dar cum era ft greu si la scoala, olimpiade, am renuntat la ea...dar mi-a placut sa joc basket, chiar daca eram mica de inaltime, ma descurcam ft bine  [:D]

 

Sanatate celor bolnavi, sa-si revina repede.

 

Strumphi, ma bucur ca esti mai bine.

 

Silvi, nu cred ca Marcia o sa dea papusile...restul jucariilor si plusurilor le-a dat...am dus multi saci in tara, ultima tura in vara....dar a zis ca papusile ii aduc aminte de copilarie, s-a jucat mult cu ele si vrea sa le pastreze pt copiii ei  [:D] ii voi respecta dorinta, sunt intr-o cutie mare..cand se va muta la casa ei, i le dau  [:)]

 

Azi am fost la posta sa pun papusile si o felicitare si era o coada  [batcap] asa era si vineri, asa ca am decis sa astept.

 

Dupa am fost sa-si ia cumnata globuri pt pom si bineinteles ca nu m-am abtinut si am luat si pt mine..sunt pt la anul, am luat verzi si rosii (nu am si chiar vreau sa fac bradul cu verde...si impreuna cu rosu arata ft bine)  [:D]

 

Acum merg cu mandra sa-si ia bubble tea, cica au adus unde am fost de 2 ori si nu mai aveau..sper sa nu mergem iar degeaba  [zirea]

 

O seara faina sa aveti. 



#13
antmil

antmil

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.491 mesaje

Postat 07 decembrie 2020 - 18:39

Ella, pruncul mic inca are 3 saci plini de "blanoase" de care nu vrea sa se desparta (chiar daca deja e mutat de acasa). Basca inca nu ne putem atinge de camera lui (cu toata ca ma mananca rau sa fac o camera de citit acolo ca are geamuri mari pe doua parti :) :) 



#14
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 07 decembrie 2020 - 18:39

Eu nu am fost o sportiva. Dimpotriva.

Dar mi-a placut sa inot, sa merg cu bicla si sa patinez.

Pe role nu prea m-am descurcat. In copilarie aveam patine cu rotile.

Pe role am fost in Herastrau, cand avea Silvia 3 luni, cu caruciorul. Si m-am impiedicat, si am rasturnat caruciorul. Si silvi a cazut, s-a rostogolit, in acoperisul caruciorului.

De atunci nu am mai pus role in picioare.

 

Habar nu am sa dansez, dar nu imi pasa, tot ma misc. 



#15
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 07 decembrie 2020 - 18:40

Si silvi are plusuri cu care mai doarme inca in pat.



#16
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.843 mesaje

Postat 07 decembrie 2020 - 19:21

Seara buna! 
 

Eu am patinat de mică, iernile, pe strada mea unde am locuit in copilărie, se făcea gheata și era in panta, dar nu acolo îmi placea cel mai mult. Nu aveam patinoar in oraș dar erau câțiva oameni cu inițiativa și făceau patinoar pe un teren de tenis de lângă Sala Sporturilor, acolo patinam. Eram putini in oraș care aveam patine, aveam loc berechet. Am fost autodidactă (nu era club de patinaj, deci nimeni sa ne învețe) și am învățat sa merg cu spatele și sa fac mici piruete. De la tv și de la alții care patinau in Cluj, unde mergeam (și) in vacantele de iarna și patinam pe patinoarul amenajat pe lacul din parcul Central. Acolo era lume multă și țin minte ca mi-a arătat cineva tehnica de mers cu spatele și de piruete. Mergeam și studenta fiind acolo, era tare mișto. 
Cand am crescut nu am mai avut unde merge, dar aici am fost când fetele erau mai mici, avem patinoar Pt echipa de hochei care e deschis publicului. Copiii merg de 2-3 ori pe an, cu școala. 
 

Role am avut tot de mică, dar din acelea cu patru roti ce se puneau peste încălțări, nu prea puteai face multe, decât sa mergi pe ele drept ;). Apoi am moștenit rolele surorii mele, din astea moderne, dar nu prea m-am dat cu ele. 
Si fetele au avut role, amândouă. Silvia era maestra pe ele când era mică. Acum nu s-a mai dat demult, dar asta nu se uita :). 
 



#17
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 07 decembrie 2020 - 19:22

Cu patinele nu m-am dat niciodata, mi-am rupt destule oase cu sania. [:D] 

 

La noi azi a fost si este inca frig rau. Parca nu am avut asa frig de multi ani. Plus ceata, deci un frig de ala de iti intra in oase. Eu am fost dimineata sa duc un pachet la un shop DHL pentru in afara UK si am inghetat bocna. A trebuit sa merg pana tare departe sa gasesc un shop caruia sa ii mearga sistemul. Am ajutat pe Mos Craciun cu niste jucarii care nu se gasesc in tara respectiva, dar amazonul mi le-a livrat aici la mine next day ca suntem membri prime si azi le-am dus sa le trimit mai departe. Sper ca Mosu` a notat in carnetel ca am fost fata buna si nu vine cu mana goala anul asta la mine  [:)]

 

Miroase tare bine in bucataria mea, a usturoi si foi de dafin. Va las sa ghiciti ce am prin oale.  [:-)))] Imi aduce aminte de bunica, de copilarie, de sarbatori.... E cu mine mandra la masa din bucatarie, eu butonez si ea deseneaza. Acultam colinde englezesti, corul King`s college din Cambridge. 

 

Azi mandrei i-a curs tare mult sange din nas la scoala. Si-a patat geaca, manusile si a spus ca a durat mai mult de 20 min pana s-a oprit. Cred ca iar s-a speriat mititica. 

 

Viviana, sper ca e mai bine CCS si revine acasa cat mai curand.  [flo2]

 

Ioana, va baga iar in lockdown in Wales? parca asa am vazut un titlu pe bbc acum vreo ora. 

 

monica, tu parca ma intrebai de spital? da, am ajuns intr-o noapte la spital cu ambulanta pe la 4. A fost o experienta urata, nu vreau s-o mai repet, dar acum cum mi-o fi norocul ca boala asta e tare imprevizibila si perfida. 

 

lauranico, parintii tai cum se mai simt?  

 

silvia, nu ma imbratisa prea tare ca nu suport  [soricel] . Ma doare tot, in and out.  Cand ma mai apuca mandra trebuie sa ii tai din elan, sa fie mai cu grija. Am verificat trackingul si arata ca scrisoarea e ajunsa in Tulcea, sper sa o primiti cat de curand.

 

Anja, cum l-ati servat ieri pe Nich al vostru? cum se mai simte Thomas?

 

Ella, ce e ala bubble tea? ce gust&miros are?

 

antmil, sper posta la voi sa fie mai de incredere decat pe aici, ca i-a trimis soacra mea mandrei un calendar advent, 1st class signed&tracked de la sfarsitul lui noiembrie si nici pana azi nu a ajuns!  [smulgpar]

 

Tot ziceam eu ca nu simt ca vine nici o sarbatoare, azi cand am fost sa trimit coletul ala am dat si peste magazinul de unde imi iau eu de obicei globuri pentru brad si mi-am mai luat vreo 5  [batcap]  nici nu am cateva cutii imense pline de imi ajung sa fac 3 brazi nu 1!, dar deh... poate poate intru si eu in spiritul sarbatorii. Portofelul sigur a intrat in spirit!  [fri]  [alcool]

 

Nick e asa obosit si stresat, dar pan` la urma l-am convins sa isi ia liber. Cum termina Sophia scoala inainte de Craciun, intra si el in vacanta odata cu ea!  [pk]  

 

Gata ceaiul si trancaneala, ma duc sa le termin mancarea. Desert au de ieri, 2 papanasi. 

 

O seara buna!  [flo2]



#18
antmil

antmil

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.491 mesaje

Postat 07 decembrie 2020 - 19:35

Sporturi organizate in copilarie nu prea am facut (nu ma duceam nimeni) dar m-am dat serios de tot cu role si bicicleta. Jucam tenis si badminton toata vara (si bateam o minge zdravana cu baietii la fotbal). 

 

Ca adult am invatat sa schiez si sa inot. Ani si ani de zile am alergat afara zi de zi (m-am oprit cam acum vreo 8 ani iar acum sint la o greutate prea mare sa fortez genunchii asa ca doar merg pe jos, in special la plaja, pe nisip)...ca sport acum fac doar Tracy Anderson (clase online) si eliptica (unul din dormitoare l-am transformat in sala de sport - am greutati, eliptica, am pus "covor" de cauciuc ca in salile de sport sa nu alunec pe parchet), am televizor...doar sa ma misc :) :) :) 

 

Imi place sa merg la hiking, inca nu ma aventurez pe munte dar sa ma plimp pe dealuri cu bestiile mele, imi face placere. Mai ales cand erau copiii acasa si inca adolescenti nu m-am dat in laturi la nici o activitate: zip lines, ropes, etc. 



#19
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.843 mesaje

Postat 07 decembrie 2020 - 19:37

Și silvia mea doarme cu plușuri :), dar ea nu a avut păpuși niciodată. A zis ca sunt ciudate, ca niște copii morți :). 



#20
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.397 mesaje

Postat 07 decembrie 2020 - 19:44

N-am facut niciodata sport in mod organizat. Dar imi place sa skiez, sa inot, sa biciclesc si sa urc pe munti. In copilarie/tinerete m-am dat pe role si pe patine. M-am oprit cu patinatul cand mi-a pusul unul piedica si am cazut urat cu barbia pe gheata. Am ajuns la spital, m-a cusut si am renuntat. Skiul si mersul pe munte le practic in limite prudente de cand mi-am rupt genunchiul (nu pe partie ci pe gheata necuratata din parcare, fiind in clapari).





Etichetat si cu pinguini, ghetar

Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Cumpărături

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 11:35

  • Consult Trimestrul 1

    CatiCatut
    - Astăzi, 10:22

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Ieri, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Ieri, 18:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -