Doamne, cât sunt de frumoși. Nu trimit și în Canada?
Numai dacă vii sa îl iei personal :). E foarte adevărat, trebuie sa te cunoască personal.
Am înțeles după multă vreme cât e de greu sa alegi stăpânii Pt cățeii pe care ii vinzi. M-a ajutat Marie (așa o cheamă pe tipa ce are cateaua care e mama puilor). E al 28-lea “cuib” al ei, știe exact in ce ordine au venit pe lume puii, nașterea a durat de la ora 18 pana dimineața la 5.40. Sunt ca și copiii ei.
Când noi eram interesați sa cumpărăm un Corgi, am fost întâi in vizita la o tipa in sudul Suediei, a vrut întâi sa ne cunoască mai ales ca nu avusesem câine înainte. N-am înțeles pretenția ei ;).
Cu norvegienii de la care l-am luat pe W a povestit Ovi o vreme și am fost acolo sa îl luam, am semnat un contract destul de stufos, printre altele ca dacă nu mai vrem/putem sa îl ținem pe W, ei sa fie primii pe care ii contactam, Pt ca vor sa îl cumpere înapoi. Aveau atunci răscumpărată o cățea din Olanda, stăpânul se îmbolnăvise grav și nu mai putea avea grija de ea.
Marie are o poveste cu un câine al ei pe care l-a recuperat de la un Stelter, a aflat de câine de pe FB, de la prieteni comuni. Nu apucaseră încă sa citească cipul (toti puii ei sunt înregistrați național si cipuiți in ceafa) ca sa vadă unde e născut câinele, ar fi luat ei legătura cu ea in final). A zis ca a fost cumplit pana l-a recuperat și plasat unde e in siguranța.
Are emoții de fiecare data când vinde puii, sa ajungă in case unde sa fie iubiți și bine tratati. Și sa nu fie abandonați.