Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Sanie cu zurgălăi, frumoși sunt pinguinii tăi!


288 raspunsuri la acest subiect

#241
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.191 mesaje

Postat 15 februarie 2023 - 08:55

Silvi, merci  [:)]  Sper sa fie bine si cu Ana. Iti predau stafeta in vara  [:)]  [:)]  [:)]  Se va descurca si Crina, sunt convinsa, nu are cum sa fie altfel, e copil bun. Inteleg ce spui cu nr mai mic de licee bune, cu atat mai mic cu cat localitatea e mai mica. Dar si candidati sunt mai putini. Important e ca fiecare copil sa-si gaseasca locul. Cu programul, vedeti voi la anul, e mai greu la inceput pana le aranjati pe toate pe zile si se obisnuieste C., apoi intra in rutina...

 

Nu stiam de sulita, nu ai scris. Frumos si interesant. A incercat si Andreea la un moment dat, dar nu i-a placut asa mult, adica nu se pricepea f bine la tehnica si nici nu a concurat vreodata la sulita. Acum a ramas pe sarituri la groapa cu nisip, adica lungime si triplusalt si mai face ocazional proba de viteza pe 60 m in sala sau 100 m in aer liber. Crinei cum i s-a parut la sulita cand facea? 

Mai are concursuri in Bucuresti? Nationalele lor sunt in Bacau, U16 de sala sunt mereu in Bacau. Apoi de la U18 in sus, in Bucuresti. Ca doar 2 sali (circulare) avem in toata tara asta  [batcap]  [fri] . In aer liber sunt mai multe variante.



#242
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.294 mesaje

Postat 15 februarie 2023 - 12:34

Fleur, e biroul de acasa  [:)] si la ora 6 se intuneca deja..eu lucrez cat e nevoie seara, dar nu stau non-stop la laptop, verific din cand in cand daca apare ceva. 



#243
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.294 mesaje

Postat 17 februarie 2023 - 16:05

Servus pinguini

 

Ce liniste pe ghetar, toata lumea in vacanta  [:)]

 

Diseara ajunge mandra, de-abia astept  [pk]  [pk]  [pk]  am adormit cand a luat taxiul spre aeroport si m-am trezit cand ajunsese la poarta de imbarcare (a avut 2 valize mari, una mica si ruxac [zirea] a depasit greutatea admisa pt cele 2 mari, bine ca mi-a zis ieri ca nu mai are bani multi pe nici unul din cardurile de credit, asa ca i-am trasferat rapid pe Revolut...e bun cardul asta...acolo nu poti plati cu card de debit)....era tare trista, a zis ca plange ca o cascada  [ups] colega ei de camera i-a dat o felicitare si o ciocolata, ea zboara maine la Berlin...prietenele i-au urat toate drum bun si i-au spus ca o reasteapta cu drag  [il] am plans si eu cu ea...mi-a spus ca simte ca acolo e casa ei.

A luat cu brio si examenul pt nivelul 3, B1 (First in engleza)  [:I] ma bucur mult pt ea, pt faptul ca si-a implinit visul...si daca vrea sa se mute acolo, o sustin  [il] i-am zis sa vada cum ii e aici, iar daca nu-i place, sa plece iar din toamna, sa contine cursul de limba (ar vrea sa faca si 4-6, adica B2-C2) sau sa-si caute un job acolo (vorbind limba fluent, plus engleza, germana, franceza poate e mai usor..coreenii nu prea vorbesc engleza, de alte limbi nici nu mai zic).

 

Am avut peripetii cu zborurile ei  [zirea] miercuri noaptea am verificat rezervarea (o verificasem si la pranz), sa vad daca pot face check-in...si vad ca Lufthansa a anulat zborurile  [batcap] si ca trebuia sa zboare maine cu Air France, via Paris  [help] ea avea permisul de sedere pana azi, plus camera la camin tot pana azi....la miezul noptii scriu e-mail la Swiss si ii intreb ce s-a intamplat si le spun ca ea trebuie sa zboare azi, din cauza permisului de sedere. Dimineata mi-au raspuns ca LH face greva, dar au gasit o solutie, zboara prin Viena, Korean Air si Austrian. Bucurie mare pe ea, isi doreste de mult sa zboare cu, coreenii  [:D] numai ca nu au premium eco, a zburat eco...luni scriu la Swiss si intreb daca primim ceva bani inapoi (desi nu cred), pt ca biletul initial cu LH a fost scump  [zirea]  la final nu mai conteaza, bine ca ajunge acasa azi  [:I]

 

O asteapta prietenul Marvin, ii facem surpriza  [:D]

 

I-am comandat si cadou pt ziua ei, un gaming PC, roz  [:D] vine din Texas, aici nu se gasesc roz  [ph34r] plus ca e mai ieftin acolo...acum trebuie sa luam si scaun pt gaming, alb cu roz  [:-)))] tastatura, casti are tot roz.

 

In weekend nu avem nimic planificat, eu la sport maine si in rest relaxare.

 

Duminica viitoare vin si ai mei, de-abia astept sa-i revad. 

 

Weekend fain sau vacanta faina sa aveti. 


Editat de Ella73, 17 februarie 2023 - 16:08 .


#244
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.662 mesaje

Postat 17 februarie 2023 - 17:36

Ella, drum bun spre casa Marciei si sedere cat mai frumoasa impreuna!  E tare frumoasa tineretea, cand ai atata libertate de a alege, cand nu cari inca bolovanii obligatiilor si grijilor in spate. 

 

Noi ne pregatim de un weekend si o saptamana linistite. Nu avem planuri, nu plecam si nu facem nimic in vacanta copiilor.  Weekendul trecut am fost in Iasi sa intalnim niste oameni dragi veniti de departe, apoi Bianca si sotul au fost la Bucuresti la concurs de robotica. Eu am petrecut timp (intre serviciu, scoala) cu Rares. Am vorbit mai mult, am facut lucruri impreuna. A fost placut. Inca avem un pic de zapada, dar am gasit si 2 ghiocei curajosi infloriti. 

Nu stiu ce os a facem la anul, dar deja pe noi (eu si Bia, un pic si Rares) ne-a apucat 'batzaiala" cu bac-ul si admiterea. Cred ca la Xanax pe paine la anul .... Imi tot zic ca nu e graba, ca nu e panica, pana la urma ce fac la scoala ii pregateste mult si nu e chiar opreratie pe creier bac-ul ... dar presiunea si stressul deja se insinueaza. 



#245
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.191 mesaje

Postat 17 februarie 2023 - 17:46

Aoleu, Laura, pai mai ieri erati cu evaluarea nationala si intrarea la liceu si acu' gata ati ajuns la bac si admitere? :))))

Ce trece timpul!  [flo2]



#246
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.294 mesaje

Postat 22 februarie 2023 - 15:04

Servus pinguini

 

Merge forumul din 2 in 3.

 

Mandra a ajuns cu bine (am adormit cand lua taxiul spre aeroport, m-am trezit cand era la poarta de imbarcare si mi-a scris ca plange precum o cascada....prietenele i-au dat cadouri, i-au scris, le va duce lipsa). A asteptat-o Marvin la aeroport, imbracat la costum si cu flori din lego (floarea soarelui); ea ma cauta pe mine si nu l-a recunoscut la inceput :-) Am baut sampanie si ei au mancat ciorba de perisoare (lui ii place mult mancarea romaneasca, i-am mai dat chiftele, sarmale...ciorba i-am dat si pt acasa...imi place oamenii care nu sunt mofturosi :-) ). 

 

De cand a venit tot alearga :-) are zilnic program.

A primit si o oferta de job, part-time, la gara in Zurich, la un pop-up store, Koreaner e numele :-) a fost de proba si i-a placut, dar la final a zis nu, pt ca erau 6 zile pe saptamana (16-22), incl.weekend (nu avea liber sambata sau duminica)...avea posibilitatea sa vorbeasca in coreeana, chiar a facut-o (cu bucatareasa si cu 2 turisti, care au ramas cu gura cascata cand le-a vorbit in coreeana si i-au spus ca vorbeste ft bine). 

 

In avion o mare surpriza : a dat peste video-ul cu ea, facut de youtuberita suedeza (cel in care vorbea de Exo)...nu-i venea sa creada, a zis ca e vedeta :-) deci nimic nu e intamplator: daca Lufthansa nu anula zborurile, ea nu zbura cu Korean Air si nu stia de video :-)  

 

La noi e soare cu dinti, ghioceii din gradina inca rezista; sper sa nu ninga in martie-aprilie, nu am chef de zapada.

 

De-abia astept sa vina ai mei, imi aduc si mucenici :-) mama vrea sa faca si ciorba radauteana.

 

Eu nu ratez America Express, azi e ultima zi de Guatemala (ft frumoasa tara, vrem sa mergem si acolo, e pe lista). De duminica vine Columbia, de-abia astept. 

 

O zi faina sa aveti. 



#247
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.294 mesaje

Postat 23 februarie 2023 - 10:29

Laura, multam   [il] si bafta copiilor.

 

Idee pt tineri : ar putea sa plece in Australia, sa lucreze (in general sunt familii care au ferme si le ofera masa si casa, plus curs de limba)...e un program cu vize...eu una as pleca si maine  [:)]

 

Marcia si-a facut profil pe un site pt aupair, primeste zilnic mesaje de la familii din China  [:D]  a primit chiar si o oferta de job la un hotel..nu vrea insa China...a zis ca vede cum se simte aici, iar daca nu ii e bine, isi cauta job de aupair in Seoul.


Editat de Ella73, 23 februarie 2023 - 10:30 .


#248
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 23 februarie 2023 - 12:02

Bună ziua!

 

am revenit din vacanță! a fost frumos dar obositor. 

C s-a bucurat sa petreaca timp cu verisorii dar mica a spus ca e mai bine in vacanta doar noi, familia [:)]

 

Ella, ce de peripetii cu zborul Marciei! ma bucur ca in final a ajuns cu bine. indiferent ce va alege o sa ii fie bine, cu siguranta, ca e fata descurcareata si desteapta!

 

Monica, nu prea știe dacă i-a plăcut sau nu...ca a fost prea scurta experienta [:)]  nu stiu la ce concursuri mai merg. din pacate nici locale nu s-au mai organizat, nici cros de ziua nationala, nici cros de martisor nu se face...



#249
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.395 mesaje

Postat 24 februarie 2023 - 10:23

Buna dimineata!

 

La noi a venit un fel de primavara timpurie. Am avut zilele astea vreo 15 gr. Troienele s-au topit de tot si au aparut din nou ghioceii. Dar, se pare ca se intoarce din nou iarna. Azi e rece si se va tot raci zilele urmatoare.

 

Ella, cred ca esti tare fericita ca a venit Marcia. Succes in tot ce-si doreste sa faca. E independenta si descurcareata! 

 

Silvi, sa va fie de bine vacanta! Si noi preferam sa facem vacantele singuri. Noi suntem genul de turisti activi, plecam dimineata si venim seara la cazare. Greu sa organizam vacante de genul asta in grup. 

 

Vacanta asta am stat acasa cu totii. Nici copiii n-au skiat, din pacate. Dar nu vor nici ei sa stea la cozi interminabile si nici noi sa dam bani pe un ski pass deloc ieftin si sa petreaca ziua la coada. Si asa paradoxul...desi avem partia la nas, nu prea ne bucuram de ea, ca in timpul scolii, sunt la scoala, iar in timpul vacantei sau weekend-urilor, este extrem de aglomerat.



#250
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.927 mesaje

Postat 26 februarie 2023 - 01:10

Salutare,

Să scriu repede până nu pică forumul de tot.

(Oricum, ne găsim pe FB la o adică)

 

Nu că aș avea mari noutăți. După o săptămână foarte încărcată la muncă, avem vacanță o săptămână. Fără planuri, vreau doar să mă odihnesc.

Băiatul și-a primit mediile din etapa a doua, bune și foarte bune la mate, mai așa și-așa la franceză. Lectura e problema, la oral și scris stă bine, chiar i-a scris profesoara pe o lucrare că are talent de scriitor... Ca mulți băieți, nu e pasionat de lectură.

Mergem des la bibliotecă, el alege ghidul auto, reviste...Recunosc că nici eu nu am mare răbdare să-l fac să aprecieze beletristica.

A citit Micul Prinț, acum e cu Harry Potter dar avansează foarte lent.

 

Foarte frig la noi zilele astea și mai ales azi, am avut -20 dimineața, după-amiaza a început să ningă. 

 

Sunt foarte tristă că a murit Mihai Șora, am plâns. Îi citeam zilnic postările pe FB. Era o minunăție de om, îl credeam nemuritor.

 

Cu o săptămână în urmă, s-a prăpădit o verișoară de-a mea. Nu eram foarte apropiate, dar m-a zdruncinat vestea. Cancer ovarian, diagnosticat târziu. Într-un an și ceva s-a dus. 56 de ani...

Mă gândesc cât de fragilă e viața și că ar trebui să îmi pun în regulă toate, să fac un testament. Este chiar foarte necesar.

 

Într-o notă mai optimistă, vreau să planific săptămâna asta vacanța de vară în țară, biletele, că nu am prea mare flexibilitate a datelor și prețurile tot cresc.

 

Weekend plăcut în continuare și sper să mai pot intra pe aici.




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

  • Alăptare 🤱🏻

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

  • Burtica 35

    Roxana3001
    - Astăzi, 09:02

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -