Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 4 voturi

Pinguinii se dau cu patinele

pinguini ghetar

941 raspunsuri la acest subiect

#41
glimmer

glimmer

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.176 mesaje

Postat 08 decembrie 2020 - 09:21

Bună dimineața!

 

După niște multe zile, care s-au adunat în săptămâni, în care nu am mai văzut soarele, azi plouă.

 

Mihaela, multă baftă!



#42
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.603 mesaje

Postat 08 decembrie 2020 - 09:35

Mihaela, bafta și curaj/încredere la interviu.

Viv, cum mai sunteți?

Strumphi, îmi pare rău să citesc ca tot nu ești bine și ca miss are probleme cu sângerările nazale.

La noi a nins aseară și peste noapte, ninge și acum, dar e o mare flescaiala peste tot, nu a fost atât de frig încât sa si inghete - mai bine asa, ca e nașpa sa mergi pe jos când e alunecus.



#43
glimmer

glimmer

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.176 mesaje

Postat 08 decembrie 2020 - 09:37


Ati vazut genul asta de masca? https://tuatly.com/p...BwolzLWoaTH2VJ4

Ce ziceti?
 

 

Eu am mai văzut, tot pe net.

Nu știu dpdv medical cât e de eficientă, dar mă gândesc că trebuie să se aburească tare la purtare plasticul ăla. Cred că se adună condens și mă gândesc că asta creează disconfort și se formează și dâre urâte de la el.


Editat de glimmer, 08 decembrie 2020 - 09:44 .


#44
danielag

danielag

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.114 mesaje

Postat 08 decembrie 2020 - 10:02

Bună dimineața și de la mine.

 

Mihaela, țin pumnii pentru interviu astăzi.



#45
laura78nico

laura78nico

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.606 mesaje

Postat 08 decembrie 2020 - 11:07

Buna dimineata, mie imi place sa schiez, am invatat de mica. Am mers cu bicicleta si patine cu rotile. Acum vreo 5-6 ani m-am urcat pe patine in speranta ca vor invata si ai mei copii cu mine. R a prins ceva. M e mai fricos. i-am urcat si pe schiuri...esec, dar trag sperante ca au timp. Cu bicicleta au invatat sa mearga acum 2 ani amandoi. 

Sotul joaca tenis de camp din pasiune, mai schimbam si noi cu el. M face acum tenis de masa.

 

Mihaela, bafta azi! 

 

Strumphi, ai mei sunt asa: mama, sora, nepotii sunt bine. Bunica are zile cu urcusuri si coborasiri. Bine la ea cea mai mare problema este faptul ca nu mai vede. Are un singur ochi ( pe celalalt l-a pierdut in tinerete) asa ca tot greu cade pe mama.



#46
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 08 decembrie 2020 - 11:22

Neata,

 

cine a lasat usa deschisa?  [fri]  iar e frig de a venit Mr. de la scoala zgribulit rau. A inghetat azi noapte, asta dupa ce plouase putin aseara. Patinoar de dat cu patinele.

 

Glimmer, sper sa iasa soarele si la tine! La noi acum se ridica ceata si vrea soarele sa isi faca aparitia. Studenta cand vine acasa pentru Craciun?

 

Mihaela, bafta la interviu!  [flo2]

 

Anja, sa stapanesti santoasa noua jucarie si sa iti iasa cozonacii! Eu nu am meniu de Craciun!

 

Corina, ma bucur sa vad ca ati trecut cu bine peste corona. S-a reintors si sotul la munca? 

 

Roli, cum mai sunteti? Sper ca nu e covid. Multa sanatate!

 

daniela, cam scurt salutul azi. Cred ca esti prinsa cu munca. Pisi ce mai face?  [cupisi]

 

Rox, ce faci bun de Craciun?  [pup]  

 

 

Vreau sa bag un smotru azi prin casa, dar sa vad cum ma simt ca nu am dormit decat foarte putin si prost si ma cam supara niste dureri. Vreau sa fac curat ca imi sta pe creier, deh... asa am crescut cu ditai curatenia generala inainte de sarbatori, cu spalat geamuri, batut covoare, lustruit fiecare bibelou ( slava cerului nu am asa ceva [:D] ) Sa vad cat si cum ma lasa durerile sa pot face. 

 

O zi frumoasa! 



#47
Ioana_Pos

Ioana_Pos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 18.083 mesaje

Postat 08 decembrie 2020 - 12:26

Buna dimi,

 

Sunt -1.4 grade, a venit Jack Frost p[e la noi azi-noapte. Lacurile inca nu au inghetat, dar eu am visat ca patinam aseara. Mi-a ramas gandul de la subiect. Eu am avut patine cu 2 roti fata/ 2 spate, care se puneau pe adidasi, si de la alea am invatat sa merg si pe gheata. Apoi role in-line. La prima pereche mi s-au tocit rotile de plastic imediat si a facut mama roti cu rulmenti si cauciuc la o cunostinta la fabrica. Foarte high tech, dar zornaiau rulmentii aia de ma auzea toata strada. Acum am o pereche care are asa niste roti faine ca ma duuuuuuc. Ultima data acum cateva luni am intrat in Julia, care era pe bicicleta cu roti ajutatoare. Nu am patit niciuna nimic, nu ne-am raspurnat, dar ea s-a speriat.

Plus ca m-am facut purcel si mobilitatea e mai spre 0. Dar e bine, daca pic in fund e moale. 

 In afara de anii in care am fost gravi, iarna am mers mereu la patinoar.  Pe gheata am inceput sa o invat pe P de cand avea 6.5 ani. Merge bine acum. 

Singurele dati cand mi-am busit picioarele si am avut ghips (nu rupt oase, ceva la ligamente) au fost cand: am coborat din autobuzul 139 si am calcat intr-o groapa (toamna) si am alunecat cu P in brate, in baie (vara). 

 

Sport organizat nu am facut niciodata, dar am biciclit, patinat, skiat, inotat, jucat badminton. Prin comparatie acum sunt o placinta stationara.



#48
Ioana_Pos

Ioana_Pos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 18.083 mesaje

Postat 08 decembrie 2020 - 12:57

Ella, am plusuri de cand aveam eu 8 ani - primul primit imediat dupa revolutie. Am pastrat cateva si de cand erau fetele mici. Si hainutele lor cu care au iesit din spital, rochitele de botez si alte cateva. Pod avem, nu ne incurca.  

 

Viv, ce patanie cu Silvi si patinele. Bine ca nu a cazut de tot din carut.

 

Strumphi, usturoi si dafin... ostropel? Bine ca ai zis de lockdown, ca nu stiam. Imi pare rau sa aud de sangele din nas, sper ca o sa treaca totusi.

 

Mișaela  [:I] sper ca a fost ok la interviu.  [flor] Ce tare a fost Silvi cu papusile. Sper ca vine doctorul si iti da un raspuns.

 

Roli, ma bucur ca sotul e mai ok. Sper sa fie si baiatul. Ce aiurea cu accidentele la patinaj/ ski.

 

Anja, am cautat non plus ultra alea. Arata ca niste macaroons? 

Si noi am renuntat sa mai mergem la restaurant, desi acum este permis- ultima oara am mers pe 3 oct ptr ziua mea) . Wales a avut dublu numar de cazuri in ultimele 7 zile fata de Anglia. Si sunt doar 3 mil de oameni in Wales. 

Am fost in lockdown mai sever sau mai relaxat din toamna, nici nu mai stiu. Ba ca nu aveam voie mai departe de 5 mile, apoi s-au inchis pe judete, nu se putea merge din unul in altul, apoi inchis tot (doar ieseam la cumparaturi/ medic), apoi iar s-a dat drumul sa se circule. Chiar scriam ca joi a trebuit sa ma duc la birou si traficul era la cote normale (pre-pandemie). 

 

Mianna, ce tare ai fost cu costumul alb.

 

Laura, la noi cu skiurile a fost asa: eu am decis ca B n-are decat sa se dea cu fetele cu sania (oricum J era prea mica sa se dea singura) asa ca eu skiam, ei la sanius. Anul asta prin nu stiu ce magie Patricia (care este de felul ei un copil anxios) a zis ca ar vrea si ea la ski. I-am luat monitor si facea cate 2-3 lectii pe zi cu el si restul cu mine. I-a placut mult. Cred ca daca mai avea un copil de varsta ei sa se dea impreuna, i-ar fi placut si mai mult. In ultimele 2 zile a vrut si B, asa ca a mers si el la lectii si am stat eu cu Julia - apoi schimbam. La P a mers ca i-am facut poze si filmulete si am arata la tot familionul care a fost impresionat si era mandra da ea. Poate merge si la Ramona?


Editat de Ioana_Pos, 08 decembrie 2020 - 12:57 .


#49
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.191 mesaje

Postat 08 decembrie 2020 - 13:07

Nici eu nu am facut sport organizat, desi sunt o fire sportiva de fel. Am facut doar ceva cursuri de tenis de camp in copilarie. Imi place si acum sa joc, chiar mai joc si cu fetele (si ele au facut, inainte de atletism), mai ies ele cu alti copii, au tot iesit vara trecuta, adica in 2019, nu anul acesta... Anul asta am fost doar noi, eu cu ele.

In rest, in copilarie: bicicleta, patine cu rotile, badmington, inot, apoi cand au aparut, rolele, patinele de gheata... si in rest, mult mers pe jos (chiar daca nu e sport propriu zis, e miscare si sunt om de mers pe jos, 1-2-3 statii de autobuz le prefer pe jos, in conditii meteo acceptabile, nu ger, viscol etc)

 

Am observat cu practicarea sporturilor un paradox. Chiar daca pe vreme comunistilor se incuraja practicarea sportului de masa, se faceau selectii, costurile pt parinti erau mici, infrastructura era buna pt vremurile alea, fata de ce e acum (baze desfiintate etc), totusi am senzatia ca elevii care faceau sport organizat, a la long, nu erau bine vazuti de profesori. Exista impresia ca sportul si scoala nu se pot impaca unul cu altul. Este adevarat ca, daca vrei sa faci sport de mare performanta, atunci sportul trece pe primul loc si scoala dupa, dar eu vorbesc de perioada scolii primare, gimnaziale, inceput de liceu, cand inca nu se stie daca acel copil va face performanta sau doar sport pur si simplu (unii nici nu-si doresc performanta neaparat). Erau multi profi pe vremea noastra care strambau din nas daca un copil era angrenat in prea mult sport, daca Doamne fereste avea vreo competitie si trebuie sa lipseasca o zi de la scoala (isi lua temele etc). Erau pe principiul: "Pierzi vremea cu sportul, in loc sa inveti!"

Multi parinti prin gimnaziu, la un moment dat retrageau copiii de la sport: "gata cu sportul, acum scoala!". E drept, era si examenul de liceu, sau treapta 1, mai greu, mai bau-bau si copilul trebuia sa invete mult, iar sportul era considerat "pierdere de vreme, timp in care copilul poate sa invete".

 

Parerea mea de acum e  ca da, copilul trebuie sa invete, dar sportul, miscarea, il mai deconecteaza, ii mai aeriseste mintea, mai ales daca ii place (pornesc de la aceasta premiza) si apoi va avea alt randament, chiar daca fizic timpul va fi timp - timpul petrecut in sport. Oricum, copilul nu folosea 100% din acel timp, gasea alte chestii de facut. 

In ziua de azi profii sunt mai ingaduitori cu copiii care fac sport regulat, care mai au competitii, deplasari care pica in timpul scolii. Si eu pe fete le-am lasat intr-un cantonament in ultima saptamana de scoala dinaiintea unei vacante (in care mare lucru la scoala nu se mai facea, deci nu pierdeau - de altfel de aceea a fost gandita deplasarea in acea perioada, tocmai sa nu bulverseze copiii cu scoala), am aduc hartie de la club pt motivare absebte si gata, ca in rest nici eu nu am abuzat de absente la scoala, am fost pe principiul ca scoala este importanta si trebuie sa-si vada de treaba. Doar sporadic cate 1 zi au mai lipsit, dacca a picat vreo competitie vinerea sau lunea, dar de obicei erau in weekend, asa ca nu au fost astfel de probleme. Si ele au in clase copii care fac sport, unii mai lipsesc, dar nu mai zice nimeni nimic aiurea.



#50
roli25

roli25

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.397 mesaje

Postat 08 decembrie 2020 - 13:29

  Roli, cum mai sunteti? Sper ca nu e covid. Multa sanatate! 

 

Prost! Pana azi asa speram si eu. Dar dupa o noapte in care n-am inchis ochii din cauza de frison/febra si eu si copiii, cred ca a poposit si la noi mizerabilul.

Azi am aflat ca are familia unui coleg unde fac copiii muzica. Cel mai nasol e ca nu stiu ce vom manca 2 sapt....





Etichetat si cu pinguini, ghetar

Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:18

  • Carucior

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:07

  • EMOTII VERSUS STRES

    Andrevvv
    - Astăzi, 13:54

  • Febra bebe A si nopti nedormite

    Deutzuk
    - Astăzi, 12:25

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -