Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Pentru fetele care au vizitat Romania 2003!?


77 raspunsuri la acest subiect

#41
alba

alba

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 610 mesaje

Postat 28 august 2003 - 01:50

quote:
Originally posted by dyana
Da, asa e, mai sunt MULTE de facut in Romania, care e casa noastra , a tuturor. Cel mai usor este sa critici, sa disperi, sa intri in depresie. Si chiar cel mai usor este sa te apuci sa dispretuiesti si sa te consideri TU mai presus de ceilalti. Dar pana la urma perseverenta, speranta in mai bine si dorinta de a respecta pe cei care i-ai lasat in urma sunt mai bune, nu credeti? Si eu am fost AFARA. Si ce daca, nu m-am considerat de sange albastru pentru asta. Sunt acasa si e cel mai important ca sunt alaturi de mama mea care a ajuns la 45 de kg cat timp copiii ei au lipsit de langa ea. Si ma uit in ochii ei si ai tuturor si vad bucurie. Si nu m-am sacrificat deloc , aflandu-ma in Romania, pentru ca sunt ACASA. Asa ca , hai sa nu punem mesaje dezgustatoare ca ale lui Maudi, ci critici constructive, ca daca se va intampla ceva de bine in Romania, la un moment dat, se va intampla pentru toti romanii, de aici si de pretutindeni. Sa auzim de bine!
Dyana,ai perfecta dreptate! Are cineva idee cum arata Germania dupa al II-lea razboi mondial si cit a durat sa ajunga unde a ajuns ? Deci rabdare,cu o floare nu se face primavara,iar oamenii din experientza,fie ea si negativa, invatza si trag concluzii pe viitor ... Rabdare,o sa fie bine si as vrea ca si copilul nostru sa fie mindru cindva de tara,unde s-au nascut parintii lui ! De radacinile lui... Sa spuna cu mindrie in glas,ca are singe de roman ! In Germania am cunoscut, multi romani, care se dau drept "italieni",de frica sa nu fie acceptati si judecati drept "tzigani" s.a.m.d... Dar, daca toti romanii ar face asa,germanii nu ar mai avea sansa sa intilneasca si romani de omenie si sa-si faca alta imagine despre tara noastra ! Cei mai multi au pareri preconcepute si nu stiu mai nimic bun despre Romania ! Multi au ramas cu gura cascata, cind au auzit unde m-am nascut,multi nici nu stiau unde se afla aceasta tara "miraculoasa" cu oamenii ei "dubiosi" cu tot ! Trebuie cu totii sa luptam, impotriva "stampilei" ce ne-a fost pusa pe frunte ! Iar romanii sa fie mai uniti in tara si peste hotare ... ***Alba*** http://www.desprecop...&mid=499&cid=78

#42
dyana

dyana

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 192 mesaje

Postat 28 august 2003 - 11:52

quote:
Originally posted by maudi
quote:
Originally posted by dyana Asa ca , hai sa nu punem mesaje dezgustatoare ca ale lui Maudi, ci critici constructive, ca daca se va intampla ceva de bine in Romania, la un moment dat, se va intampla pentru toti romanii, de aici si de pretutindeni. Sa auzim de bine!
cred ca ai mers prea departe, iar asta dovedeste ca am dreptate sa nu doresc nici macar o vizita in Ro in urmatorul cincinal. multumesc de conversatie si scuze ca am luat in serios rugamintea Marianei de a ne spune parerea sincera. se pare ca diaspora e buna de apelat cand e cazul de ajutor, romanii de acasa sunt suficient de destepti sa nu asculte de sfaturi, se descurca si singuri. din punctul meu de vedere, e perfect. nu ma mai intereseaza oricum, fiecare cum isi asterne asa doarme.
Eu zic sa nu vorbesti tu in numele diasporei. Si tot ameninti ca nu mai vii in Romania. Eu zic ca iti acorzi prea multa importanta. Si ce ajutor din partea diasporei ai dat tu, daca tot aduci tu vorba de asa ceva. In afara de familia ta pe care poate o ai in Romania, ti-a mai cerut cineva ajutorul?

#43
maudi

maudi
  • Membri
  • 0 mesaje

Postat 28 august 2003 - 12:35

quote:
Originally posted by dyana Eu zic sa nu vorbesti tu in numele diasporei. Si tot ameninti ca nu mai vii in Romania. Eu zic ca iti acorzi prea multa importanta. Si ce ajutor din partea diasporei ai dat tu, daca tot aduci tu vorba de asa ceva. In afara de familia ta pe care poate o ai in Romania, ti-a mai cerut cineva ajutorul?
eu la asa ceva nu raspund nici macar in gluma. sincer te sfatuiesc sa iti revizuiesti modul de adresare.

#44
biankita

biankita
  • Membri
  • 0 mesaje

Postat 28 august 2003 - 12:40

fetelor, nu are rost sa ajungem sa ne uram dintr-o discutzie bazata pe pareri personale. e normal sa avem pareri diferite, de la nashtere suntem personalitatzi unice. [dc] nu merita asha ceva. e un loc virtual unde ne intalnim, ne ajutam, zambim shi trecem mai departe. hai pupice ca viatza e prea frumoasa ca sa ne incruntam din nimic. biankita

#45
papadie

papadie

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.370 mesaje

Postat 28 august 2003 - 12:53

04. Incercati sa combateti idei, nu persoane Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in fuctie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat. 05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale.

#46
Ela

Ela
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 28 august 2003 - 13:31

Dyana, traieste si lasa-i si pe altii sa traiasca!!! De ce o iei personal? Am recitit si eu mesajul lui Maudi si n-am gasit nimic jignitor - e parerea ei, experienta ei! Si sa stii ca in buna parte sunt de acord cu ea - si eu cred ca lucrurile ar sta mai bine daca ne-am ajuta singuri si n-am sta la mana intinsa! Dar din pacate - sunt multi acasa - mai ales dintr-o anume grupa de varsta - care s-au obisnuit sa le dea statul de toate si se simt frustrati acum! Si se plang ca nu merge economia, dar ies in strada si fac greva daca fabrica lor trebuie privatizata (ceea ce ar duce si la pierderea multor locuri de munca)!!! Insa pe urma la o bere - recunosc ca nu prea se omoara cu munca![bang] Poate si eu o iau personal - dar m-am saturat de "moralizatori" - de aici, sau de acasa - care stiu mai bine decat mine ce-mi trebuie in viata! BINELE meu poate nu reprezinta nimic pentru X, dar asa cum eu ii respect alegerea si nu ma bag in viata lui (indiferent ce parere am eu) - am aceleasi pretentii si din partea lui! Putina toleranta ne-ar ajuta imens sa purtam un dialog civilizat! Numai bine!

#47
ciufulici

ciufulici

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 20 mesaje

Postat 28 august 2003 - 14:06

Buna tuturor, noi am vizitat Romania anul trecut si in Iasi unde am fost noi am vazut destule schimbari in bine cel putin din afara am vazut asta. Legat de pareri depinde in ce barca te afli. Daca unii dintre noi au avut oportunitatea de a pleca din ro si au vazut cum e sa traiste in alta parte nu inseamna ca in general e peste tot la fel de bine sau la fel de rau. Eu nu o sa pot arunca 30 de ani de viata din ro asa ca doar acum sunt departe de ea. Care poate treaba lor. Acum locuiesc undeva in Asia nu are importanta unde, sa stiti ca am vazut si aici destule. Ca sa ne putem dezvolta in general e nevoie de multe lucruri; de oameni, de natura si de timp nu mai zic. Sanatate maxima tuturor Ciufulici

#48
tinatache

tinatache

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.717 mesaje

Postat 28 august 2003 - 15:02

Marinaa, speranta moare ultima. Am sa repet ce am scris la sub despre natalitate, eu cred ca va fi din ce in ce mai bine. Stiu ca e usor sa comentezi cand ti-ai luat talpasita si ai ales o alta tara insa din ce vad ... eu asa cred. Faptul ca multe familii tinere si-au luat casa din credite bancare, asa cum se face in intreaga lume, e un pas important. Poate in felul asta vor avea si tinerii mai multa tragere de inima sa faca ceva. Locul unde ajungi seara acasa e ff important si daca e o oaza de liniste te reincarci si pornesti altfel o noua zi. Mai ramane mentalitatea... ei da, aici e o mare problema, dar asta e o schimbare care ia muuulti ani si tb stimulata. Si pt asta tb bani... Eu ma uit ca aici daca nu pui gunoaiele cum trebe iei amenda, daca faca cainele kk pe iarba iar iei amenda s.a.m.d. Eu alta "stimulare" nu vad. Si exemplele ar putea continua. In concluzie, da, sunt sperante, insa tb f multa munca, foarte multa... si bani. Cristina, mamica cu burtica[flo]

#49
Victoria

Victoria

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 942 mesaje

Postat 28 august 2003 - 15:36

Eu am vazut aproape toata lumea, si nu as fi ramas nicaieri... poate Anglia... acolo a fost superb, oameni calmi, politicosi, casele sunt absolut superbe... din SUA si Italia nu am stiut cum sa plec mai repede...cred ca depinde de ce te leaga aici, eu fara familie si prieteni nu as putea sa traiesc, oricat de multi bani as avea.. V. veni, vidi, Victorie!

#50
ungureaa

ungureaa

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 78 mesaje

Postat 28 august 2003 - 16:36

Buna ! Ma bag si eu cu toate ca am plecat acum 20 de ani, si am fost in vizita si pe vechiul si pe noul regim. Da, exista ameliorari, dar inca e multa neglijenta si saracie. Doar ca in Romania, spre deosebire de Canada, simti ca traiesti, adica se uita lumea la tine, cu ciuda, cu gelozie, cu placere, dar se uita. Pe cind aici este singur singurel si nimeni nu se sinchiseste de existenta ta... Adina si bebe Gabriel


Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Astăzi, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:13

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Ieri, 20:26

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -