Νu retinusem nimic cu Germania . Eu am crezut ca era in Romania insa pentru ca are minte s-a gandit sa apeleze in continuare la consiliere.

Postat 30 martie 2018 - 09:47
Postat 30 martie 2018 - 12:07
Ati citit cartea? Spune in cartea sa ca l-a ajutat consilierea psihologica din inchisoare?
Nici in Germania nu sunt psihologi. Primesti programare si peste un an in cazul in care nu e o urgenta.
Editat de mianda, 30 martie 2018 - 14:28 .
Postat 30 martie 2018 - 12:50
Eu am vazut un interviu si spunea ca a primit consiliere psihologica dupa ce a iesit din inchisoare .
Nu mai stiu in timpul inchisorii ce spunea dar sigur in libertate accentua ca l-a ajutat foarte mult sa se reintegreze in ritm.
Editat de mamica11, 30 martie 2018 - 12:52 .
Postat 30 martie 2018 - 14:24
http://s-www.ledauph...s-photo-afp.jpg
Tipul din imagine, cel cu ochelari, este principalul suspect in asasinatul celorlalte 5 persoane din fotografie, sotia si cei 4 copii. O familie foarte la locul ei, catolica practicanta, copiii erau la scoli private.
In 2011, la Nantes, fara vesti de la familie de citeva saptamini, politistii au intrat in casa si au inceput cercetarile. N-a fost usor sa gaseasca, ingropate sub casa cele 5 cadavre + 2 ale ciinilor. Iar tatal, disparut.
Incetul cu incetul s-a descoperit ca tatal, in ciuda a ceea ce afirma, ca are o afacere prospera, nu mai lucra de mult timp si tocase cu/fara ajutorul amantei mostenirea pe care o primise recent nevasta-sa. Nascut intr-o familie cu nume aristocratic, mama lui facea parte dintr-o secta. Dupa ce crima a fost comisa, Xavier Dupont de Ligonnès a trimis mailuri la serviciul sotiei, la scoala copiilor, la prieteni, la rude, cum ca e urmarit de mafioti si ca intra in programul de protectie al FBI si ca pleaca cu toti in America pe nepusa masa. In felul acesta, in primele zile nu s-a mirat nimeni ca nu-i mai vede. Iar el, criminalul, a cistigat citeva zile in care a putut sa se ascunda. Camerele de supraveghere l-au gasit la un motel prin sudul Frantei dupa care a disparut pur si simplu. Desi politia il cauta de 7 ani e imposibil sa-l gaseasca.
Postat 02 iulie 2018 - 13:20
Ce familie frumoasa era!
Etichetat si cu tragedie, familie, depresie
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
Discutii generale →
Harry si Meghan - cu tot cu rufeCreat de
redactor
, 15 dec 2022
![]() |
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
Discutii generale →
Niciodata nu am vazut atat de multi morti zilnic - este infiorator - spune un medic la BagdasarCreat de
redactor
, 21 oct 2021
![]() |
|
||
GENERATIA DESPRECOPII →
Adolescentii (12-18 ani) →
Depresia la tineri si copii cauzata de parintiCreat de
Admin
, 30 dec 2020
![]() |
|