Ma gandesc cand venea tata (Dumnezeu sa-l odihneasca) cu laptele proaspat muls (era cald inca) dimineata si seara daca l-as fi intrebat daca e bio, s-ar fi uitat lung la mine ... si cam atat. Probabil in cap ar fi oftat si ar fi spus ...beeeeepppp.....
Fratele meu se ocupa de ghidaj. Toti turistii straini (fara exceptie) raman fixati de gustul produselor romanesti de la pensiuni zona Maramures, Bucovina, Brasov/Prahova.
Din ce in ce mai multi vin datorita recomandarilor celor care au fost unul dintre puncte fiind si gustul produselor din Romania(lapte/carne/legume)
Ehh....
Ehh...asa ar raspunde tatal tau, om simplu de la tara. Dar tu?
Eu am retineri in a afirma ca tot ce creste omul in batatura este bio, mai ales ca toata lumea de la tara are acces la ingrasaminte sintetice si la pesticide.
Piata produselor bio este foarte bine reglementata. Sau nu? Ma poti contrazice daca-ti place asa mult...
In ceea ce priveste gustul produselor din zonele mentionate de tine, nu contest. Totusi, sa nu-ti inchipui ca nu sunt asemenea produse si prin lumea larga, doar ca sunt infiorator de scumpe. Si pe aici taranii prepara branza dupa metode traditionale si fac carnati dupa reteta strabunicilor. La un targ cu produse traditionale am gasit chiar sunca afumata ca in Romania. Avea si eticheta ca fiind produs bio, dar era 35 euro kg.
Nemtilor pe care-i cunosc eu le place bucataria romaneasca pentru gustul si diversitatea ei, asa cum si mie imi place de exemplu, bucataria turceasca.
Uitam sa precizez...si pentru ca-i ieftina