Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 3 voturi

FIV cu dr. Vythoulkas, clinica Genesis Grecia/Romania


187 raspunsuri la acest subiect

#51
laura_71

laura_71

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 63 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 11:43

Felicitari pentru curajul de a impartasi povestea! Stiu ca nu e usor cand esti luata la rost

Hopa.... pentru unii mumă, pentru alții ciumă ... 

 

Ok, am înțeles ideea, cele care scriu în favoarea lui Vythoulkas sunt bune de felicitat, cele care scriu despre dezamăgirile cu el sunt frustrate și rele. Am înțeles, e clar totul.



#52
Theo79

Theo79

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 20 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 11:46

Uau..... parcă pe acest forum sunt pacienți solidari intre ei, pentru ca au probleme similare. Si care împărtășesc bunele și relele trăite la diferite clinici și diferiți doctori.... Nu e vorba de ura și răutate,  ci doar de suferință, căutări, speranțe împlinite sau dărâmate.

 

Iar cei care si-au împlinit speranța au în plus și liniștea data de sfârșitul stresului și căutărilor.

Nu prea înțeleg din postările tale nimic din toate astea...... deși spuneai ca tu ti-ai împlinit speranța. ... 

 

Ps. am un prieten bun, doctor foarte bun, si sunt si pacienta lui. In acelasi timp el avea ca pacientă una din prietenele mele. Ea este foarte nemulțumită de el, și mi-a povestit de multe ori supărarea ei pe el.... Deși eu îl apreciez, nu mi-a trecut niciodată prin cap sa ii spun ca e rea, sădește ura, este frustrata. Sunt de acord cu ea ca dacă ea a avut experiente neplăcute, le poate povesti fără sa ii dau în cap sau sa devin avocatul lui....

 

Nu am nicio problema cu povestea ei. Ba chiar ii tin pumnii sa reuseasca si, desi n-am spus-o pana acum, imi pare rau de suferinta ei. Si sper sa fie doar temporara.

Sunt total de acord cu tine. Trebuie povestit! De bine si de rau. Erika10 insa nu povesteste, ea cauta cumva jumatate goala a paharului, o alimenteaza, incurajeaza paharul sa fie din ce in ce mai gol si sa vina aici sa-i spuna: uite ce gol sunt. Pot sa inteleg mecanismul psihologic, vrea o validare a faptul ca ce a patit ea e nedrept. Vrea sa gaseasca un vinovat pentru suferinta ei. Este o reactie si un mecanism de aparare de inteles. Insa si  unul care necesita vindecare.



#53
Theo79

Theo79

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 20 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 11:46

În aceeași idee: una e rea și frustrata, alta nu știe ce vorbește. ... etc. 

 

Zău ? Chiar așa ?

 Ai citit articolul?



#54
Theo79

Theo79

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 20 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 11:48

Hopa.... pentru unii mumă, pentru alții ciumă ... 

 

Ok, am înțeles ideea, cele care scriu în favoarea lui Vythoulkas sunt bune de felicitat, cele care scriu despre dezamăgirile cu el sunt frustrate și rele. Am înțeles, e clar totul.

 

Citeste si tu mesajele celor care au luat-o la rost pe Ileana ca a scris de bine si ai sa intelegi ca postarea ta merge exact la capitolul "hotii striga hotii".



#55
Dana0

Dana0

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 931 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 12:57

Theo pe Ileana nu a loato nimeni la rost ca si- scris povestea,felul in care cere sa fie lasat in pace Dr a facut sa ii scriem. Daca pt ea si fina ei Dr a fost de vis asta nu înseamnă ca pt alte paciente Dr nu a fost de coșmar. Fiecare are dreptul sa își scrie povestea dar într-un mod curat.

#56
Theo79

Theo79

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 20 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 13:16

Theo pe Ileana nu a loato nimeni la rost ca si- scris povestea,felul in care cere sa fie lasat in pace Dr a facut sa ii scriem. Daca pt ea si fina ei Dr a fost de vis asta nu înseamnă ca pt alte paciente Dr nu a fost de coșmar. Fiecare are dreptul sa își scrie povestea dar într-un mod curat.

 

Dana0, eu sunt de acord cu tine: "fiecare are dreptul sa isi scrie povestea..."

 

Uite la ce ma refeream eu, apropo de reactiile la postarea Ilenei:

 

Sele7: “cu ce ma incalzeste pe mine ca, de ex, cele pana-n 30 de ani raman in proportie de 80% gravide, eventual si cu gemeni?! “

Eu din asta inteleg ca daca ai o reusita ca femeie pana in 30 de ani, mai bine taci, ca nu o incalzeste pe Sele7 cu nimic. Mai rau, o mai si enervam.

 

Rosesarbu11: “Cred ca ai exagerat cand ai spus ca din 10 cupluri, 7 au reușit. Te-a luat valul. Ar fi fost bine, dar e tare neadevărat. “

La fel si Rosesarbu11, stie mai bine ce se intampla in toate momentele, in toate locurile, chiar si atunci cand nu este prezenta. Pe principiul "daca e de bine, e fals!", stiu eu mai bine ca tine. Ileana povestise experienta ei, cred ca ar putea sa ne spuna chiar mai multe despre femeile prezente acolo cu care a vorbit. Caci, na, esti intr-o tara straina si ai langa tine alte cupluri de romani si timp sa vorbesti. O face lumea aici, pe forum, dar in viata reala. Nu cred ca a inventat. Dar asa a fost acuzata.

 

Laura_71: "Și eu sunt convinsă ca am fost la cea mai buna clinica din Europa, are vreo 14 filiale în toată Spania, acum aflu ca totuși clinica la care lucrează dr Vythoulkas este cea mai buna din Europa?

Așa că îmi permit sa te contrazic, eu cred ca poate fi maxim pe locul 15, ca cele 14 filiale de care spuneam știu sigur ca sunt pe locul 1 în Europa ... )"

Un alt exemplu de tu stii gresit, doar eu detin adevarul. Tu tre' sa dovedesti daca vrei sa spui ceva, pe mine trebuie sa ma asculti si sa ma crezi.



#57
sele7

sele7

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 273 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 14:30

pfff! Theo, sunt consternata! Mai ales ca nu tin partea nimanui! Ma refeream strict ca, procentul de reusita e doar o cifra in care oricum nu cred, pt ca e raportata la anumite loturi si, in primul rand, suntem prea diferiti ca indivizi... Eu nu am atacat in niciun fel, mai ales ca tot timpul am legat acest dr de clinica si clinica de dr, mi-am spus parerea in ceea ce priveste eliberarea unor facturi care nu acopera sumele reale, pt ca mie personal, din start imi creeaza un sentiment de neincredere, cu care nu as porni la drumul FIV-ului... si da, e o pura curiozitate personala daca fiecareia dintre voi vi s-au eliberat astfel de chitante! Mie nu mi le deconteaza nimeni, este vb de un principiu, din punctul meu de vedere. Nu aprob agresiunea de niciun fel, nu apar pe nimeni si nu cred ca n-am fost echidistanta, ci mi-am format o parere pe baza celor povestite aici, de catre ambele parti. Cu ce am gresit?! Ce vezi gresit in atitudinea mea? Te intreb si pe tine, cum am intrebat-o si pe cealalta doamna: ai primit facturi pt sumele platite?

#58
sele7

sele7

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 273 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 14:32

P.S. Puteam la fel de bine sa scriu "femei pana-n 40 de ani", era un simplu exemplu imaginaaaar!!! N-ai inteles ideea..

#59
Theo79

Theo79

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 20 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 15:37

Uneori mai gresesc, nu detin adevarul absolut. imi pare rau daca ti-am gresit, sele7. :( E bine ca ai explicat, pentru ca se putea interpreta in sens negativ, ca si cum ar fi rau ca ai sanse mai mari, ca esti tanara sau mai stiu eu ce.

Legat de facturi, nu mi-a trecut prin cap sa cer facturi, bonuri. Am aflat ulterior ca sunt probleme pentru cei care isi doresc sumele platite pe facturi/bonuri. Scuza-mi ignoranta, dar am procedat fix ca la Mega Image unde nu iau sau arunc bonul la primul cos. O comparatie exagerata avand in vedere sumele, insa cam asta a fost reflexul.



#60
kitty8

kitty8

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 17 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 16:14

Buna fetelor dragi,

 

Incep cu povestea clasica a celor trecuti prin incercarea FIV: sunt un nou membru al comunitatii, cu dorinta mare de bebe, neputinta insa, incercare FIV, cu un nenorocit de beta pozitiv la inceput, dar care crestea greu in saptamana 3 si apoi normal in saptamanile ce au urmat, si care mi-a dat o mie si una de sperante, dar pana la urma sarcina s-a oprit din evolutie. (Gynera, iulie 2016) Aproape clasic, nu?

 

Pt ca nu stiu ce ar trebui sa fac mai departe, (teoretic stiu, urmatorul FIV), "inima/creierul" nu-mi dau nici un mesaj cu ce si cum ar trebui sa continui. Daca la prima alegere am mers pe sentiment, sau mai bine zis cum am simtit cu inima, sa-mi placa doctorul, sa ma faca sa ma simt bine in relatia pacient-doctor, adica cu empatie, acum parca as vrea ca cel pe care il aleg SA STIE CE SA FACA EXACT pt cazul pe care il reprezint eu.

 

Pana acum mi s-a dat impresia ca au cateva retete/metodologii de lucru/"protocoale" cum le zic ei si le folosesc oarecum cu ochii inchisi fara prea multe corelatii cu setul de analize pe care il bagi sub nas. Daca reuseste din prima, ai avut super noroc, daca nu, FIV2, FIV3... etc, ce conteaza banii?! nu sunt o problema pt ei. :)

 

Astfel v-am descoperit. Analize? Doctori? Clinica? Pur si simplu habar n-am. Dar imi vine sa iau "problema in propriile maini", cum s-a mai exprimat cineva pe aici in trecut...si nu prea stiu cum…

 

Sigur, peste tot se aude de mare clinica din Grecia, reclame, net, colegi, prieteni, prieteni ai prietenilor, cunostinte, etc, dar eu din cand am inceput sa citesc acest forum, din scoarta in scoarta, despre FIV Grecia si acum, acesta despre dr V., am observat ca nr nereusitelor il depaseste lejer pe cel al reusitelor. Vorbesc doar de fetele care si-au scris experienta aici. 

 

Si tot cititnd si citind, ma rugam pt fiecare fata sa-i reusesca ca sa prind si eu incredere sa merg pana la "capatul lumii", Atena (din pacate am trecut printr-o interventie chirurgicala in afara tarii si stiu ce inseamna asta, e f f f greu fizic, chiar daca psihic te linistesc conditiile “ de afara”)  ... dar au fost putine povestile de succes. Cel mai tare m-am regasit in povestea Clarei84 care a avut si ea un beta pozitiv, dar pana la urma nu a fost sa fie si ii inteleg perfect sentimentele si mesajele si tonul din ele...

 

Si atunci se ridica intrebarea de unde procentul de 50-60 la suta reusita, vehiculat in media? 

 

Este undeva afisat nr de fete care au facut FIV la Atena si au scris pe forum experienta lor, cu bebei in brate, si cele care inca plang (cel putin in sufletul lor, daca nu fizic) dupa o experienta negativa?

 

As mai vrea sa va impartasesc ca in marea incercare de bebei, aventura a inceput cu Tutunaru, de la a carui brutalitate am ajuns la simpatica Dracea (asta clar nu pot sa-i contest), iar dupa, am poposit si la flegmaticul medic Albu, asa pt concluzii, sa zicem: “Pai, hai sa vedem, 32 ani, 6 ovocite, 30% sanse de sarcina”. Nici macar 30% de bebel in brate…Atunci fetele de 38 ani cu 3 ovocite ce sanse au? 5%? Lor le spune lucrul acesta?

 

Bine, trebuie sa recunosc, raspunsul acesta a venit, dupa ce l-am intrebat direct: cu ce difera conditiile de laborator din Romania la ora actuala fata de cele din Atena, Viena sau Praga?!

 

So, mai ramane sa trec si pe la carismaticul/zambaretul dr V din cate am inteles si ajung tot la intrebarea: eu ce fac mai departe?

 

 

Iar pt laura_71, din experinta ta de pana acum am inteles ca ai ramas cu 4 clinici la care te gandesti sa incerci. Poti sa ne spui si noua din cine este formata lista ta scurta?

 

Multumesc mult pt intelegere!




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - apr 26 2024 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Saptamana 19

    ZDenisa
    - Astăzi, 00:33

  • Patutul bebelinei

    Roxana3001
    - Ieri, 21:56

  • O noapte furtunoasa

    Roxi_pisicul23
    - Ieri, 13:18

  • Cumpărături

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:35

  • Consult Trimestrul 1

    CatiCatut
    - Ieri, 10:22

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -