Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 3 voturi

FIV cu dr. Vythoulkas, clinica Genesis Grecia/Romania


187 raspunsuri la acest subiect

#61
laura_71

laura_71

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 63 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 19:26

Theo79

Laura_71: "Și eu sunt convinsă ca am fost la cea mai buna clinica din Europa, are vreo 14 filiale în toată Spania, acum aflu ca totuși clinica la care lucrează dr Vythoulkas este cea mai buna din Europa?

Așa că îmi permit sa te contrazic, eu cred ca poate fi maxim pe locul 15, ca cele 14 filiale de care spuneam știu sigur ca sunt pe locul 1 în Europa"

 

Un alt exemplu de tu stii gresit, doar eu detin adevarul. Tu tre' sa dovedesti daca vrei sa spui ceva, pe mine trebuie sa ma asculti si sa ma crezi.

Theo, eu chiar făceam o gluma cu ideea de locul 1, de-aia am și scris asa de evident fals, ca sa se vadă ca nimeni nu poate deține adevărul,  nu cred sa fie un clasament în lume și vreo clinica sa poată sa spună ca e pe locul 1. Dacă cineva spune asa ceva, doar din burta poate spune.....

Tu nu ai văzut ca ziceam ca toate cele 14 filiale sunt pe locul1, prin urmare clinica voastră cea grozava poate fi doar pe locul 15....?

E adevărat,  e o gluma cu subtilități în limba română, poate totuși tu nu stăpânești limba română  asa bine, dacă ai putut sa iei în serios ce am scris, și te-ai mai străduit și sa îmi răspunzi :-)

 

PS.  vezi ca acolo unde am scris "doar din burta" sa nu te străduiești sa îmi răspunzi mot a mot, ca era tot o chestie mai smechera din limba română :-)



#62
laura_71

laura_71

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 63 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 19:54

 

Iar pt laura_71, din experinta ta de pana acum am inteles ca ai ramas cu 4 clinici la care te gandesti sa incerci. Poti sa ne spui si noua din cine este formata lista ta scurta?

 

Da, îți spun: dr Kovacs de la Kaali Budapesta, clinica dr Loimer din Austria (nu mai știu cum se numește, parca Kinderwunschklinik), dr Ispasoiu de la Polisano Sibiu, o clinica din Cehia, de la Zlin.

La dr.Kovacs am fost acum 3 ani la o discuție, mi-a plăcut tare mult omul, e serios, foarte prompt, nu se așteaptă mai mult de 5-10', ai foarte clar tot protocolul de la început,  etc. Am vreo 4 prietene care au copii după fiv la Budapesta, orașul meu e și foarte aproape de el.

La vremea aia nu m-am mai dus la el pana la urma, pt ca am ajuns la un alt consult și la Viena, la clinica dr Loimer, și am făcut pana la urma un fiv acolo, acum 2 ani.

La cei de la clinica dr Loimer m-as întoarce oricând,  au fost incredibili, plăcuți,  organizați,  la fel ca și la Budapesta am plecat de acolo cu protocolul clar. Însă  acum m-as duce la Wels, chiar la dr Loimer. În plus, acolo te duci doar pt punctie, toată stimularea am facut-o acasă, deci nu sunt multe zile de stat.

La dr Ispasoiu și în Cehia nu am fost încă,  ii știu doar de pe net.

 

La cei din Spania, unde am făcut fiv acum 6 luni, nu m-as mai duce niciodată, deși au rezultate foarte bune. -M-a deranjat acolo ca așteptam pe hol la monitorizare chiar si 1-2 ore (la prima consultație nu am asteptat deloc.... deh... marketing...), protocolul l-am primit doar pe bucăți, mereu am fost stresată dacă o sa găsesc medicamentele în timp util, și în plus mi-au ratat momentul punctiei, am avut ovulatie inainte de punctie. Și încă multe altele, nu mai intru în detalii aici.

Aaa,  încă ceva important, în Spania  au insistat sa plătesc tot înainte de a începe protocolul de stimulare, și apoi când am cerut ceva bani înapoi pt ca nu au făcut nici punctie, nici ET,  nici laborator, nici crioprezervarea  (platiseram tot în avans), nu am mai avut cu cine sa vorbesc, nimeni nu avea timp de mine, m-au ținut câteva ore pe holuri pana sa îmi dea banii înapoi. Noroc ca aveam chitanță  (asta apropos, cat sunt de bune chitanțele uneori...)

În Austria am plătit doar la final, evident ca totul cu chitanțe,  clar, mi-au explicat fiecare suma, cu calm, cu răbdare.

Succes oriunde alegi sa mergi. Știu ca alegerea asta e foarte grea. 


Editat de laura_71, 15 noiembrie 2016 - 20:02 .


#63
laura_71

laura_71

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 63 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 20:19

Continuare:

Și dacă tot suntem la Fiv cu Vythoulkas, ca sa păstrăm și subiectul topicului, as adăuga și ca la clinica lui nu m-as duce.

 

Nu știu ce hram poarta cei 2-3 care se zbat asa de mult pentru a-l ridica în slavi, dar ceva nu miroase bine. E o zbatere mult prea mare, mie mi se pare incredibil sa consumi atâta energie disecand fiecare comentariu în parte și atacând pe oricine spune ceva contra lui. 

Și eu am o parere extraordinar de buna despre doctorul cu care am făcut fiv la Viena, dar sigur nu as sari sa ii iau apărarea cu atâta disperare. Eu știu ca mi-a fost ok cu el, dar dacă vine cineva și spune ca ei i-a greșit cu ceva, cum să mă pun eu să o desființez pe respectiva, ca ar fi rea, frustrata sau mai știu eu ce? 

PS.  Theo, nu te strădui sa îmi răspunzi,  eu nu îți voi răspunde indiferent cu ce ma vei ataca.......



#64
Rosesarbu11

Rosesarbu11

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 299 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 20:31

Theo, pentru mine si alte fete(nu putine la număr) ce spuneai tu ca din 10 fete, 7 au rămas gravide, este o mare gogomanie. Păcat ca nu am înregistrat scandalul de la clinica Medsana, din luna decembrie, anul trecut, cand un cuplu foarte suparat(o femeie dărâmată de durere si un soț nedumerit) fuseseră călcați in picioare, mințiți, furați de șarlatanul Vythoulkas. Duși la Atena si jegmaniti de bani si ovule, cei doi nu înțelegeau furtul, jocul mișelesc al acestor hoți. Fam. respectiva a mers la receptia clinicii si a spus ca nu au programare, dar doresc sa vorbească cu Vythoulkas. Bineînțeles ca d-na a văzut starea de iritare a celor doi si le-a spus ca trebuie sa aștepte sau sa vina a doua zi. Soțul n-a mai rezistat si a zis in gura mare: -Ba, azi sa ma primească, fiindca soția mea suferă de pe urma acestuia si vrem urgent o explicație! Auzind așa, s-a ridicat si o tânăra spunând ca așteaptă de 4 ore sa intre pentru o explicație:-Ce se întâmpla cu ovulele in Grecia? Rusine, domnule Theo ca umblați cu minciuni! Spuneti-mi si mie de unde știți ca din 10 au reușit 7? Le-ați luat la toate cuplurile nr de telefon? Hai, sa fim serioși! Sunteți foarte vehement atunci cand il apărați pe acest om! Oare, de ce? Cred ca pentru noi este foarte clar: Nu încercați sa va apărați singur, d-le Vythoulkas! Hoția si șarlatanie dvs. se va încheia odată. E păcat de faptul ca foarte multe femei pierd cu dvs. șansa de a avea copii. Nu vi se pare nimic anormal in faptul ca nu se dau facturi sau bonuri! ...Așa ca... n-am pretenția sa vi se para hoție joaca cu da-mi doua ovule ca scădem prețul sau evaporarea acestora fără vreo explicație sau va mai punem noi doi foliculi buni de la noi etc.

#65
Rosesarbu11

Rosesarbu11

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 299 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 20:56

Laura, ai dreptate! Omul se zbate rau! Eu am reușit cu Ispasoiu si nu l-am ridicat in slavi. Acum aștept sa nasc. M-a supărat acest Vythoulkas fiindca e un șarlatan care a încercat sa-mi ia banii fără sa ma investigheze, sa ma opereze fără a avea nevoie,inventând-mi un mare fibrom si eterna endometrioza. Așa cum v-am spus, vroia sa plec a doua zi in Grecia sa ma operez si sa ma întorc in următoarea zi. Va dați seama, ce fibrom aveam daca ma opera azi si maine dimineața ma si întorceam? Unde era fibromul ăla mare si endometrioza pe care nu le văzuse nimeni? Aceeași poveste o spune la multe fete care se întâmpla, de multe ori, sa cada in plasa acestuia. Mi-a spus ca pot face 1000 de fiv-uri si toate vor fi nereușite fără aceasta operație. Cu toate ca eram mai aproape de București decât de Sibiu, am ales sa merg la omul care îmi acorda atenție si nu ma minte. Am facut fiv având încrederea ca ceea ce mi-a spus Vythoulkas este o minciuna( confirmată de alți medici), dar sunandu-mi mereu in cap: ,,1000 de fiv-uri si niciunul reușit"... Si am reușit! Aștept un băiețel, dar nu-l pot uita pe Vythoulkas, fiindca nu merita lăsat sa-si bată joc de visul nostru de a deveni mame.


Editat de Rosesarbu11, 15 noiembrie 2016 - 20:58 .


#66
sele7

sele7

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 273 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 21:08

Theo, nu-i pb, nu ma supar eu asa de usor, sunt aici pt dialog si ca sa primesc informatii si, mai ales, pt empatia celor care trec/au trecut prin ce trec eu, pt ca rudele si prietenii nu te pot intelege la fel..

#67
ileana1983

ileana1983

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 70 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 23:00

Buna,fetelor!
Acum am apucat sa citesc o parte din ce s-a scris pe aici de aseara pana acum...observ ca este un grup impotriva dr Vythoulkas...as vrea sa lamuresc cateva lucruri:
 
1. Nu m a luat valul cand am spus ca 7 din 10 am reusit fivul in Atena in septembrie 2014...nu este o gogomanie asa cum s a scris...eu am fost acolo si nu as minti cu lucrurile astea...este adevarat ca majoritatea aveam varsta cuprinsa intre 30 si 35 de ani, mi as dori ca toate aceste femei sa aiba timp sa scrie ca sa va convingeti ca nu exagerez cu nimic...
 
2. In legatura cu laboratorul am zis ca este foarte performant...majoritatea ovocitelor fecundate ajung la blastocist, de aici si rata de reusita mare pt ca se stie ca blastocistul are sanse mult mai mari de implantare decat un embrion de ziua 3...repet ca am facut 4 fivuri in romania si ungaria , deci am ceva experienta din pacate...
 
3. M ati intrebat de chitante daca am primit...da , am primit , dar le am aruncat....nu ma intereseaza sa strang chitante si nici suma de pe ele...nu mi le deconteaza nimeni! Pe mine ma intereseaza calitatea serviciilor! 
 
4. Cat despre dr Vythoulkas ziceati ca stie sa se vanda f bine....bravo lui! Are experienta si in vanzari...foarte bine , nu e o rusine! 
Eu de ex in timpul facultatii am lucrat o scurta perioada ospatara , iar dupa facultate si in prezent sunt in sistemu bancar, nu cred ca este rusinos faptu ca am lucrat si alt domeniu !
 
5. Il recomand tuturor pe acest medic pt ca este mult mai profesionist decat medicii de la clinica Columna Bucuresti si clinica Kaali Szeged, eu am experiente neplacute acolo...nu dau numele medicilor si nici detalii! I am trimis dr vythoulkas o buna prietena de a mea cu probleme de infertilitate si 3 sarcini pierdute , careia i a spus ca nu este pt fiv momentan , ca poate obtine o sarcina natural , o simpla hsg si a reusit  , acum este insarcinata in 15 sapt ...daca era disperat dupa bani pai nu o trimitea la fiv? 
 
6.Am multe cunostinte care au reusit si la Sibiu si In Ungaria si in Austria, eu am ales dr Vythoulkas si clinica Genesis si am reusit din prima incercare la ei....e ceva normal sa i laud si sa i recomand! 
 
Fiecare alege ce vrea , dar as vrea sa va scrieti aici si reusitele ...va doresc mult noroc oriunde alegeti sa faceti fiv! 
 
O seara frumoasa tuturor!
 

 



#68
Erika10

Erika10

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 155 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 23:34

Fetelor, va multumesc din nou tuturor pentru sustinere! Ati vazut mai mult ca oricand cu ce ma confrunt si imi pare foarte rau ca, in incercarea de a demonta acest atac asupra mea (si nu numai), ati fost la randul vostru ironizate, imi cer scuze tuturor celor vizate!


Editat de Erika10, 15 noiembrie 2016 - 23:36 .


#69
Erika10

Erika10

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 155 mesaje

Postat 15 noiembrie 2016 - 23:48

"Respectam parerile pozitive", da, sele7, dar vin altii si le iau la puricat si le desfiinteaza punct cu punct. Ca e mai usor sa faci rau, decat bine. Asta e boala nationala! Iar asta cu am facut-o la cererea altcuiva e chiar hilara, Erika10. Bine ca nu ti-a cerut sa taci. Ti-ar fi fost imposibil. Esti plina de rautate. Incurajezi si sadesti ura si raul in jurul tau. Despre asta e vorba. Iar multi dintre noi, de aici, mai vrem sa fim si optimisti si fericiti. Viata inseamna si altceva decat frustrare. Sincer, si poate ca n-o sa intelegi, dar chiar astept ziua in care o sa tii in brate propriul copil. Atunci o sa-i simti si pe cei care spun "restul e can can". Dar nu d'asta iti urez de bine, ci ca sa fii fericita, atat.

Parca ziceai ca ai obosit, dar vad ca esti tot mai plin de energie si pus pe psihanaliza de 2 lei.
Deci despre asta era vorba, deschiderea topicul dedicat, multumim de confirmare. Probabil o sa va strice ploile foarte mult, asa s-ar putea explica disperarea aceasta a voastra sa ma desfiintati. Si mai citeste odata ce am scris, eu am spus "am raspuns la o cerere de ajutor", nu "am facut-o cererea altcuiva", cum sustii tu, daca insisti sa facem semantica. Daca tot ma citezi, fa-o in context, nu pe bucati plus completari ale tale, ca sa-i schimbi sensul. In caz ca nu ai aflat, contextul e vital.
Normal ca ti-ar fi convenit sa tac, oo, daaa, cat ti-ai fi dorit asta!
Si te rog foarte mult sa nu mai deformezi realitatea, eu n-am luat la puricat nicio experienta pozitiva, cum tot sustii in mod aberant, doar ripostez la atacul continuu la care sunt supusa. Dar asta se intampla cand iti asumi riscul sa arati gunoiul de sub presul unora, esti catalogat de ei in fel si chip, ca sa distraga atentia de la ei. Insa faptul ca doar un user iti impartaseste parerea despre mine (care user si-a demonstrat caracterul), iar mult mai multi vad in asta un atac murdar si nedrept asupra mea, spune multe.
Nu-ti face tu griji de viata mea, chiar nu am nevoie de mojici care mai intai ma jignesc si lovesc in suferinta mea si apoi spun ca le pare "sincer" rau de suferinta mea. Dupa cum observi, aberatiile tale sunt demontate si de alti useri (nu doar de mine) cu argumente solide.
"Sadesc ura"? Cred ca ma supraestimezi considerand ca as fi vreun formator de opinii si as avea capacitatea sa influentez gandirea oamenilor in vreun fel, pentru ca dupa cum vezi, sunt persoane cu pareri/experiente/argumente proprii si nu cred ca as reusi sa le manipulez nici daca as vrea. Las manipularea in seama altora, care chiar se pricep.
"Caut un vinovat?" Nu am de ce sa-l caut, el exista deja si am demonstrat asta cu argumente.
Si tot o tii cu sa ne impartasim experienta. Foarte bine, acest lucru l-am spus si eu de "n" ori si eu chiar fac asta, dar tu ce experienta impartasesti aici? Asa cum au remarcat si fetele, nu faci decat sa ataci alti useri, atat. Si tu vorbesti de incrancenare si venin? Ia mai gandeste-te si muta psihanaliza la tine, daca tot te consideri expert si in asta.

Editat de Erika10, 16 noiembrie 2016 - 13:00 .


#70
Clara84

Clara84

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 161 mesaje

Postat 16 noiembrie 2016 - 11:07

Si ca un plus la ce a scris Erika mai sus, dupa cum am mai zis, Theo, pastreaza-ti sfaturile de viata pt tine, stim si noi ce mult inseamna sa fii pozitiv in timpul unui FIV, am trecut toate prin asta spre deosebire de tine. Da, o fi trecut sotia ta dar asta nu-ti da absolut niciun drept sa ne iei pe noi la misto cu atitudinea asta de superioritate. Nu inteleg exact de ce iti petreci atata timp aici cand ai o familie minunata datorita minunatului Vythoulkas. Iar chestia cu aruncatul bonului m-a lasat masca direct :)) ca la Mega Image :))) eu si probabil toate fetele de aici, au platit totul in avans, punctie, transfer. La primul FIV nu mi-au dat nimic. Am platit 3000 de euro si se putea intampla orice, punctia sa fie amanata, sa nu se mai faca transferul, iar eu ramaneam fara nicio dovada ca am dat acei bani. La FET mi-au dat chitanta pe 600 de euro, pt 1500 platiti. Si sincer ii banuiesc ca nu mi-au transferat nimic. Atata incredere am in acei oameni. Mi-au mai dat o poza si m-au trimis acasa. Asta nu inainte de a incerca Laura sa-mi vanda o punga de medicamente la suprapret. Noroc ca stiam de la primul transfer cum sta treaba. Da, poate ca daca aveam si eu un copil acum nu ma mai interesau toate chestiile astea. Dar nici nu eram toata ziua pe forum sa ma iau de bietele femei care-si varsa amarul aici.


Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - apr 26 2024 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Saptamana 19

    ZDenisa
    - Astăzi, 00:33

  • Patutul bebelinei

    Roxana3001
    - Ieri, 21:56

  • O noapte furtunoasa

    Roxi_pisicul23
    - Ieri, 13:18

  • Cumpărături

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:35

  • Consult Trimestrul 1

    CatiCatut
    - Ieri, 10:22

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -