Noi am fost anul acesta in Venus, Hotel Vulturul. Ne-a placut foarte mult. Anul viitor cred ca tot acolo ajungem.

Litoralul romanesc: recomandari cazare pentru familii cu copii
Postat 08 septembrie 2016 - 12:12
Postat 10 iunie 2021 - 04:04
Eu recomand hotelul Comodor din Mamaia.
In nordul statiunii,foarte aproape de plaja,conditii bune,preturi decente,piscina proprie,servicii de infrumusetare/spa.
De 1 iunie am fost intr-un scurt week-end si am inchiriat o locuinta tip regim hotelier La Solid Residence si am avut placuta surpriza sa descoperim ca eram primii oaspeti in locuinta respectiva.
E o constructie cu mai multe cladiri pe malul lacului,recent data in folosinta si ma gandesc ca si celelalte locuinte sunt similare celei in care am stat noi.
Are parcare proprie,in care se intra cu cheia magnetica ceea ce e un mare avantaj.
Chiar la intrare e un magazin MegaImage,preturile asemenea ca in Bucuresti.
Din pacate,nu am prins vreme buna,erau doar cateva restaurante si terase deschise,cateva magazine pe promenada.
Mai mult am stat pe la mall si din plictiseala am ajuns chiar si la Jumbo ,unde normal mi-a placut foarte mult si il voi cauta si in Bucuresti,
In rest sper sa ma intorc in curand la mare.
Intr-o zi m-am dus si la Techirghiol - nu am stat la bai caci era frig ,insa mi-am cumparat namol,pe care il folosesc acasa .
Va recomand insa Techirghiol , nu am mai fost pe acolo de vreo 10 ani,insa s-a dezvoltat foarte mult,are un parc foarte dragut,auzisem anul trecut ca ar fi secat lacul,insa el era acolo iar centrul de bai e renovat.
Etichetat si cu litoral, marea neagra, vacanta, mare
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
Discutii generale →
Vara in Bucovina - recomandariCreat de
redactor
, 24 aug 2022
![]() |
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
PARENTING - sau despre meseria de parinte →
Reintroducerea vacanței intersemestriale: "Copiii trebuie aduși la munte să schieze, să se dea cu snowboardul"Creat de
redactor
, 09 feb 2022
![]() |
|
||
TIMP PENTRU SUFLET SI MINTE →
Hoteluri, pensiuni, vacante, concedii, calatorii.. →
Mykonos - plaje si hoteluriCreat de
redactor
, 27 iun 2021
![]() |
|