2020 e deja la jumatate - atat de repede a trecut prima jumatate a anului...
Toate site-urile de stiri vorbesc acum despre ... vacanta. Mai putem spera la o vacanta de vara?
voi ce credeti? Veti avea o vacanta de vara? Unde?
Postat 02 iunie 2020 - 22:01
2020 e deja la jumatate - atat de repede a trecut prima jumatate a anului...
Toate site-urile de stiri vorbesc acum despre ... vacanta. Mai putem spera la o vacanta de vara?
voi ce credeti? Veti avea o vacanta de vara? Unde?
Postat 03 iunie 2020 - 09:15
Vacanta de vara in Romania.
Anul asta sa stam acolo unde traim.
Postat 03 iunie 2020 - 09:34
Acasa cel mai probabil, avem ce face pe insula. Plaja, drumeții. Eventual in țara, pe continent, dar încă nu știm dacă e permis. Așteptam hotărârea.
In afara nu e permis pana in 15 Iulie, când concediul nostru se termina. Oricum nu as pleca, nu mi se pare normal anul asta. Fiecare țara e cu regulile ei, trebuie sa le știi când mergi acolo. Mi se pare complicat, nu e o vacanța de relaxare in situația de acum.
Postat 03 iunie 2020 - 13:08
Acasa, cel mult prin tara, dar prefer sa stau acasa, sa ma duc in weekenduri la tara si cam atat.
Postat 03 iunie 2020 - 19:06
Si noi am zis pas anul acesta, fetele au inteles.
Avem bunici la tara, iar daca vom merge pe la munte plecam dimineata cu cele necesare in rucsac si ne intoarcem seara.
Postat 04 iunie 2020 - 08:33
Noi maine trebuia sa plecam in Grecia, am anulat evident... In 15 mai trebuia sa ne ducem la noi, la munte, anulat si asta! Aveam de gand o alta minivacanta de 1 decembrie, sper sa ne ducem macar atunci. In functie de cum vor evolua lucrurile.
Am de gand mici excursii la noi, avem norocul sa stam aproape de munte, relativ aproape de mare, desi sa ma duc la mare, sa dau 400 de lei pe o camera, chiar nu e cazul!
Postat 04 iunie 2020 - 14:37
Noi o sa mergem prin Franta daca nu se deschid granitele, daca se deschid poate mergem in Spania. Nu am rezervat nimic, dar asta e planul. La inceputul lui iulie avec vacanta, sa vedem.
Postat 05 iunie 2020 - 01:19
Nicaieri. A crescut iar numarul de cazuri.
Postat 05 iunie 2020 - 01:20
Noi o sa mergem prin Franta daca nu se deschid granitele, daca se deschid poate mergem in Spania. Nu am rezervat nimic, dar asta e planul. La inceputul lui iulie avec vacanta, sa vedem.
Poate te ajuta... : https://www.esky.ro/...rismul-covid-19
Postat 05 iunie 2020 - 09:31
Dar la bulgari se poate merge ?
Litoralul rom nu il avem in calcul, poate in delta sau o pensiune la munte.
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
Discutii generale →
Vara in Bucovina - recomandariCreat de
redactor
, 24 aug 2022
vacanta, bucovina
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
PARENTING - sau despre meseria de parinte →
Reintroducerea vacanței intersemestriale: "Copiii trebuie aduși la munte să schieze, să se dea cu snowboardul"Creat de
redactor
, 09 feb 2022
petitie, vacanta
|
|
||
TIMP PENTRU SUFLET SI MINTE →
Hoteluri, pensiuni, vacante, concedii, calatorii.. →
Mykonos - plaje si hoteluriCreat de
redactor
, 27 iun 2021
vara, vacanta, grecia