Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Iohannis versus penalii din politica

referendum iohannis romania

28 raspunsuri la acest subiect

#11
andaghe

andaghe

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.396 mesaje

Postat 24 ianuarie 2017 - 13:59

Majoritatea președinți de CJ!! Pai cine sa se mai ocupe și de dezvoltarea adevărată a județelor respective! Să plătească pentru abuzuri, trebuie inceput de undeva, trebuie restaurată cinstea, sau macar frica de a face ilegalități, dacă onoarea nu poate fi insuflata că valoare umană!



#12
Laura25

Laura25

    Membru VIP

  • Moderators
  • 20.664 mesaje

Postat 24 ianuarie 2017 - 16:32

Lista este luata de pe un site care a facut-o pentru a sublinia ca PSD=istii au interes sa promoveze aceste 2 OUG. Pentru corectitudine, ar trebui completata lista si cu numele celor din PNL, PDL, UDMR, PMP. Pentru ca in absolut toate partidele politice din ultimii 27 de ani au fost oameni care odata ajunsi intr-o functie de conducere, au furat , au corupt, au fost corupti. 

De asta mi-e teama ca PNL-ul , PMP-ul mimeaza opozitia zilele astea, cand de fapt au oameni destui in partid care tin degetele incrucisate sperand sa se aprobe cat mai repede ordonantele. 

 

 



#13
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 24 ianuarie 2017 - 16:46

da am luat lista de pe hotnews - daca ai insa lista completa - hai sa o completam.
Da, este un complot alaturi si de PNL, PMP si alte partide.



#14
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 24 ianuarie 2017 - 16:50

am gasit completari = 

 

acum penalii ALDE

 

- Varujan Vosganian (senator ALDE) – scapat de colegii din Senat de urmarirea penala pentru constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si delapidare.

- Calin Popescu Tariceanu (copresedinte ALDE, presedinte al Senatului Romaniei) - trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, audiat de DNA ca martor intr-un dosar de coruptie.

- Catalin Harnagea (copresedinte ALDE Sector 3, copresedinte ALDE Valcea) – cercetat pentru fapte de coruptie in dosarul Microsoft.

- Daniel Chitoiu (deputat, fost Secretar General ALDE) – scutit prin votul parlamentarilor de urmarirea penala in dosarul „ASF.

- Ovidiu Silaghi (deputat ALDE) – urmarit penal in 5 dosare.

- Eugen Durbaca (senator, vicepresedinte ALDE, presedinte ALDE Galati) – cercetat de procurori intr-un dosar vizand savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu.

- Dorinel Ursarescu (deputat ALDE) – condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii si cercetat de DNA intr-un nou dosar.

- Adrian Stef (presedinte CJ Satu Mare, presedinte ALDE Satu Mare) – acuzat de ANI de conflict de interese penal.

- Steluta Cataniciu (deputat ALDE, vicepresedinte al Camerei Deputatilor) - acuzata de ANI de conflict de interese administrativ.

- Cristian David (fost ministru al Internelor, responsabil cu organizarea evenimentelor in cadrul ALDE) - trimis in judecata pentru ca ar fi primit mita 500.000 de euro.

- Dian Popescu (senator ALDE) – condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendare, pentru complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice.

- Christian Gigi Chiru (senator ALDE) - condamnat in prima instanta la sase luni inchisoare cu suspendare pentru mita electorala in alegerile locale din 2012 si urmarit penal in alt dosar, pentru luare de mita (1,5 milioane de euro) si spalare de bani.

- Mircea Molot (presedintele ALDE Hunedoara, fost presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara) - urmarit penal pentru trafic de influenta, luare de mita, folosirea influentei, instigare la spalare de bani, conflict de interese si detinerea fara drept a unui document ce contine informatii secrete de stat.

- Ion Ariton (senator ALDE, presedintele ALDE Sibiu, fost ministru al economiei) - cercetat pentru abuz in serviciu in dosarul "Gala Bute”, cercetat in 2002 pentru neglijenta in serviciu si fals intelectual.

- Aristotel Cancescu (presedinte ALDE Brasov, fost presedinte al Consiliului Judetean Brasov) - trimis in judecata pentru de abuz in serviciu, luare de mita, spalare de bani, trafic de influenta si instigare la tentativa de abuz in serviciu.

- Octavian Marius Popa (deputat ALDE, vicepresedinte al Biroului Politic Central al ALDE) - „coleg de dosar” cu presedintele Tariceanu, audiat ca martor in dosarul de coruptie al fostului viceguvernator, Bogdan Olteanu.

- Scarlat Iriza (deputat ALDE) - personaj controversat, pe care presa il descrie ca fiind plin de bani si de dosare penale intocmite in urma implicarii in mai multe privatizari frauduloase.

- Andrei Volosevici (senator ALDE, fost primar al Ploiestiului) - trimis in judecata pentru abuz in serviciu si doua fapte de trafic de influenta.

- Tudor Pendiuc (fost primar al Pitestiului, anuntat ca si candidat ALDE la Senat) – trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

- Mihaita Calimente (deputat ALDE, presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SIE) - acuzat de ANI de conflict de interese.

- Ioan Lazar (presedinte ALDE Alba) – cercetat penal pentru implicare in activitati de trafic de persoane in dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”.

- Ionica Anutoiu (lider ALDE Brasov, vicepresedinte national ALDE) – condamnat in 2007 pentru lovituri cauzatoare de moarte, cercetat, in prezent, pentru fraude bancare”.



#15
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 24 ianuarie 2017 - 16:50

Eu cred ca pana la urma, vor schimba cate ceva pe ici colo, vor scoate chestia gratierii celor cu suspendare deoarece contravine motivului pentru carre se vrea ordonanta (aglomerare puscarii) si vor lasa legea sa fie votata in Parlament unde va trece cu brio!

 

Mai cred ca in momentul asta Dragnea pierde teren in partid pentru ca  a inceput si colegilor si ministrilor sa le fie clar ca a nascocit legea pentru el. Asta ii face sa piarda  in fata alegatorilor si nu le convine  tocmai acum cand sunt la putere si pe cai mari.

 

Apoi conform legii, zic astia, nu se poate face referendum pe tema gratierii, deci tema nu poate fi decat una de interes national. Dar tot e ceva.

 

dragnea mai vrea sa mai bage 2 referendumuri

1. schimbarea termenului de familie din constitutie

2. imunitatea parlamentarilor si a presedintelui

- dar in felul asta sigur va fi nevoit sa ia in calcul si rezultatele referendumurilor anterioare.



#16
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 24 ianuarie 2017 - 16:52

penalii PMP

 

traian basescu zi de nastereTraian Băsescu. Chiar liderul de partid urmărit penal pentru spălare de bani în dosarul terenului din Aleea Privighetorilor, care deschide lista la Senat în Bucureşti.

Dan Andronic. El este trimis în judecată în dosarul „Ferma Băneasa”, alături de Remus Truică, prinţul Paul, dar şi de milionarii israelieni Tal Silberstein, Benny Steinmetz şi Moshe Agavi. Acesta este acuzat de acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă.

Titu Bojin. Acesta, candidat în Timiș, este trimis în judecată pentru conflict de interese şi abuz în serviciu.

Valerian Vreme. Fost ministrul al Comunicațiilor în Guvernul Boc şi actual deputat ales pe listele PDL, el este urmărit penal în dosarul Microsoft II, după ce Camera Deputaţilor a încuviinţat în 2014 cererea DNA, care îl acuză de abuz în serviciu în perioada în care avea calitatea de ministru. Candidează din Bacău pentru Camera Deputaților.

Haralambie Vochițoiu. Potrivit DNA Alba, „se efectuează acte de urmărire penală pentru folosire ori prezentare de documente ori declaraţii false având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene şi fals în înscrisuri sub semnătură privată”. Vrea să fie senator.

Mircea Manolache. Are un dosar penal pentru vătămare corporală și fugă de la locul accidentului.El a accidentat un polițist local care încerca să îl oprească pentru că circula pe contrasens. Vizează un post de senator.

Aurel Olărean. Este primul pe lista PMP Suceava. Acesta a fost suspendat din funcţia de primar al orașului Rădăuți după ce a fost arestat preventiv în septembrie 2014, fiind acuzat de şantaj, complicitate la şantaj şi abuz în serviciu.

Eugen Tomac. Procurorii fac verificări privind modul în care ar fi cheltuit sume mari de bani, pe vremea când Tomac era la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni. Candidează la Camera Deputaților în București.



#17
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 24 ianuarie 2017 - 17:06

alti penali

 

UDMR
Tánczos Barna. DNA a anunțat că senatorul UDMR Tanczos Barna este urmărit penal pentru abuz în serviciu şi fals intelectual în legătură cu retrocedarea unor terenuri ale Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură (SCDP) Băneasa, prejudicial fiind de aproape 16 milioane lei.

Independent
Elena Udrea. În cele patru dosare penale deschise pe numele sau, Elena Udrea este acuzata de trafic de influenta, spalare de bani, fals in declaratii, luare de mita si complicitate la abuz in serviciu. „Gala Bute”, finanțarea ilegală a campaniei electorale a fostului președinte al țării, Traian Băsescu, „Microsoft” sunt printre cele mai importante. Udrea vrea un nou mandat de deputat.



#18
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 24 ianuarie 2017 - 17:08

in plus - orice hotie de la stat de de pana la 200.000 RON se accepta.

 

Daca un primar cumpara 4 creioane a cate 200.000 ron - adica face 4 abuzuri in serviciu - si le ia la el acasa - se accepta total.

 

in total scapa cu 4 creioane de 1 milion de ron si e liber si e OK.  Asa e noua modificare a codului penal pe care si-l doreste dl Dragnea. Deci legea da drumul la hotie in stil mafiot si ii iarta pe cei care au dosare pentru care s-a consumat foarte mult timp si energie.



#19
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.191 mesaje

Postat 24 ianuarie 2017 - 18:51

Pai da, si Dragnea are acum un dosar pe rol pt un abuz in serviciu cu prejudiciu de 100 si ceva de mii... De aia l-au si propus 200.000, ca sa scape nea caisa asta.



#20
Deceneus

Deceneus

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.099 mesaje

Postat 24 ianuarie 2017 - 20:49

Am sa incep un topic nou pentru ca acum incepe o noua lupta.

 

Presedintele Iohannis a ramas singurul aparator al valorilorilor morale in lupta cu penalii din partide ca PSD, ALDE si desigur si altele (sunt multi politicieni cu dosare de coruptie care astepta stergerea urmelor hotiei)...

 

Iohannis este singurul in lupta cu penalii si parlamentul Romaniei.

....

Vrem o altfel de ROMANIE. Noi toti ne-o dorim si nu cedam.

 

Noi suntem aici  - pe Desprecopii - cel mai mai important site de familie din Romania. Politica ne priveste pentru ca ea modeleaza viitorul copiilor nostri. Ne influenteaza viata. Politica influenteaza si in ce spitale ajungem si ce educatie fac copiii nostri. In ce tara vrem sa traim cu copiii nostri? 

Nu se rezolva nimic cu lupta pentru 'ciolan' dusa in numele justitie.

 

Sa nu uitam ca ultimii doi presedinti au candidat cu dosare in instanta,  la ambii pronuntarea a fost favorabila dupa alegeri, si ambii si-au rasplatit judecatorii ( Basescu si procurorii) cu posturi bine platite.

Fenomenul e prea extins ca sa poata fi eradicat de justitie, cu atat mai mult cu cat si justitia este contaminata de coruptie.

 

Cat despre listele in care sunt doar PSD-isit si de la ALDE, este un motiv in plus sa ne dorim sa se schimbe puterea ca sa vedem si liste cu cei din PNL/PD.

Nu exista partid fara corupti, difera doar numarul de dosare.

 

Electoratul care a votat coruptii stiu ca unii sunt corupti cu dosar si altii sunt corupti fara dosar.

Oamenii nu mai au incredere in justitie pe buna dreptate.

Degeaba se aduce argumentul cu penalii pentru ca, pentru cetateanul de rand toti sunt hoti si corupti chiar daca nu au dosare.

Daca nu intelegeti lucru asta simplu sunteti rupti de realitate.

 

Fara reforme radicale, prin care puterea sa fie descentralizata, sa dispara sursa principala a coruptiei care este administrarea centralizata si discretionara a fondurilor, nu se rezolva nimic.

 

Daca va interesa soarta copiilor eu v-am oferit "Tema de meditatie" dar nu ati fost interesati(e).


Editat de Deceneus, 24 ianuarie 2017 - 20:55 .




Etichetat si cu referendum, iohannis, romania

Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Cum am tratat răcelile în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 06:30

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

  • Control trimestrul 2

    lili.95
    - Ieri, 19:50

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -