Neata!
Eu am pasat toate pregatirile culinare cui vrea sa manance ca io mi-am propus sa trec Craciunul si revelionul slabind. A facut carnati ca in fiecare an, face toba si lebar si si-a propus sa faca si cateva sarmale de curcan. Un singur lucru pregatesc eu o ciorba de perisoare de curcan cu dovlecel in loc de orez.
Mai dureros o sa fie de revelion ca ne-am invartit de-o ieseala la munte cu gasca de prieteni si chiar daca o sa gatim noi si teoretic am control total asupra meniului practic stiu sigur ca voi manca mult si voi avea si abateri. Dar limitam dezastrul cu miscare.
Azi imi termin si eu curatenia in casa ca mi-au venit covoarele de la curatat si trebuie puse la loc si luni facem si bradul desi noi il faceam de obicei pe 24 seara, dar anul asta fiind mai mult plecati am zis sa ne bucuram si noi de el mai mult. Oricum nu mai vreau sa-l tin pana in februarie, pe 10 ianuarie maxim 15 il demontez.