Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

pisica


218 raspunsuri la acest subiect

#151
tilis

tilis
  • Membri
  • 3 mesaje

Postat 28 august 2003 - 11:34

Trisha, nici nu stii ce veste buna mi-ai dat!!! Eu nu m-am hotarat inca sa fac bb, dar am un blanos (rau de tot, adica cu multa blana) si chiar ma gandeam ce o sa fac cu el in momentul cand o sa fac bb. Pt. sfaturi o sa te mai contactez. Ce rasa este Buha? Pt. prietenele mele pisicoase, [pup] [pup][pup] tilis

#152
Candy

Candy

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 380 mesaje

Postat 28 august 2003 - 13:12

Ce subiect de milioane! Cum de nu l-am vazut pana acum? Si eu sunt mama de pisici, si-nca cu vechime, am 5 fete (va dati seama ca daca le dau liber la hormoni fac o echipa de fotbal pisiceasca cu tot cu rezerve si antrenori) si un motanoc de 4 luni, Sultan. Norocul nostru ca stam la casa! Regina-mama, pe numele dumneaei Fanta, are 8 ani si e foarte simandicoasa, nu se amesteca cu restul pisicimii (fiice, nepoate, verisoare si alte rubedenii) si evident aspira la tratament preferential. Prefera mancarea italieneasca, pizza, spaghetti, lasagna, dar nu se da in laturi nici de la porumb fiert (pentru care a facut o adevarata pasiune), ciuperci, masline, urda si prajituri cu crema sau cu fructe. Cat despre mancarea uscata, la Kitekat se uita cu o scarba... Numai Whiskas si Darling de peste si vita mananca, dar si din alea da deoparte grauntele verzi (cu legume, presupun). Sultanocul cel mic e un rasfatat cum nu s-a pomenit, a crescut cu 5 mame care pana acum vreo luna s-au batut pentru el! Acum 4 din cele mari (inclusiv mama adevarata) l-a renegat, ca la varsta asta mai vrea sa suga golanu'!

#153
Victoria

Victoria

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 942 mesaje

Postat 28 august 2003 - 13:36

Draga Candy, tot respectul, cu 5 matze esthi shefa de club aici! D-na Fanta este o haioasa... auzi, pizza, spaghetti... (o fi sora cu mine?[:D]) Nici nu imi imaginam cate 'pisicoase" o sa descopar pe site-ul asta! Sa ne traiasca paroshii! V. veni, vidi, Victorie!

#154
camelia-daniela

camelia-daniela

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 14 mesaje

Postat 28 august 2003 - 14:00

quote:
Originally posted by Candy Prefera mancarea italieneasca, pizza, spaghetti, lasagna, dar nu se da in laturi nici de la porumb fiert (pentru care a facut o adevarata pasiune), ciuperci, masline, urda si prajituri cu crema sau cu fructe. Cat despre mancarea uscata, la Kitekat se uita cu o scarba... Numai Whiskas si Darling de peste si vita mananca, dar si din alea da deoparte grauntele verzi (cu legume, presupun).
[:D][:D][:D] Candy dragä, da´ce pisicä smecherä ai!!! Cu soriceii cum stä???...mi-am adus aminte de o fazä, pe care am väzut-o!!!...nu e la misto, dar am murit de ris!!!...si mai rid si acum, cind imi aduc aminte!! Ai väzut vreodatä o pisicä ( era de apartament ), care sä se sperie de un soarece???[:D]...ironia soartei!!!...säracu´soarece, era atit de inspäimintat, cä nu mai stia in ce directie sä fugä!!!...asa cä, in disperare, a luat-o spre pisicä, care avea menirea sä-l punä pe fugä de data aia!!!...dar ce sä vezi??? Pisica fugea inainte, si soarecele dupä ea!!![:D][:D][:D] Dar tu de ce i-ai zis Fanta???...bea si Fanta???[:D] Eu am stat o datä in gazdä, la o femeie, care avea vreo 13 pisici...la inceput mi-a pläcut, cä sint favoritele mele!!!...era pt. mine, ca lozul äla mare!!!...dar dupä citva timp, mi-am luat catrafusele si m-am uschit!!...erau citeva, care iti fäceau fricä!!![:(!]...atitea zgirieturi nu am avut in viata mea!!!...si pe desupra, umblau peste tot in casä ( erau numai in casä ) si toate hainele mele erau de "blanä"!!![;)] Pupici de la Cami.[pup]

#155
mariana_flo

mariana_flo

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.137 mesaje

Postat 28 august 2003 - 14:47

Dragelor, daca tot sunteti la capitolul mieunatoarelor, spuneti-mi si mie cum va convingeti patrupedul sa manance. Al meu motan e sclifosit rau, si in ultimul timp mananca doar noaptea. Nu stiu ce i-a venit. Probabil din cauza caldurii. Dar cand m-am procopsit cu el, manca absolut orice. Acum nu mai mananca decat piept de pui crud daca se poate si neaparat tocat foarte marunt si servit din mana. Am incercat sa-i dau si altceva si degeaba. Intr-un timp i-au placut "mofturoasele" de la Royal. Acum nici pe-alea nu le mai vrea. De sanatos e sanatos si are blanita lucioasa si frumoasa foc. Dar eu tot nu ma impac cu ideea ca nu mananca.

#156
Victoria

Victoria

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 942 mesaje

Postat 28 august 2003 - 15:01

Draga Mariana, E si de la caldura, al meu a slabit ca o sfoara... In we am fost cu el la BV. si a mancat mult, ca era mai racoare.. Apoi, din cate stiu, nu prea e bine sa manance carne cruda, da-i fiarta... Eu i-am luat la al meu Royal Canin pt. pisici sensibile (nr.33), si pt. par ( for hair and skin) si mananca...Sunt un pic mai scumpe, dar merita... al meu nu se mai atingwe de whiskas&co. de mult. A, si i-am luat si un tub cu o pasta numita Calo-Pet, la inceput i-am bagat-o pe gat, acum o linge de bunavoie... e cu vitamine, etc, si vad ca mananca mai bine.. V. veni, vidi, Victorie!

#157
mariana_flo

mariana_flo

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.137 mesaje

Postat 28 august 2003 - 15:26

Pasta de care-mi spui are vreo contraindicatie? Tazmanianul meu a avut blocaj urinar acum cativa ani si de-atunci am incercat sa-l tin pe granule cu ph-control (la recomandarea medicului). Si a mai spus medicul sa-i dau si gratarel de pui cu ficatei de pasare tot la gratar + nu mai stiu ce dar nu vrea sa manance si pace. Ai mai vazut pisica sa fie profund dezgustata de smantana, branza de orice fel si de lapte? Rareori mai inghite cate o lingura, doua de lapte praf. Am sa caut pasta de care-mi spuneai, Victoria. Daca-s vitamine... nu cred ca i-ar face rau.

#158
camelia-daniela

camelia-daniela

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 14 mesaje

Postat 28 august 2003 - 15:27

Mariana, eu nu am incercat niciodatä sä-mi conving motanul sä mänince!!...ai väzut tu vreodatä o pisicä moartä de foame?? Si eu cred cä-i din cauza cäldurii, stai linistitä!!...pisicile sint egoiste si fac numai ceea ce le place lor...dar de foame, n-o sä moarä!!! Atita timp cit nu e bolnavä si are blana lucioasä, este bine!!! Culmea este, cä motanul meu avea blana lucioasä si cind era bolnav!!!...mä duceam cu el la doctor si mä intreba de ce am venit, cä motanul aratä extraordinar!!...poate am un super-motan...cine stie??? Si eu am auzit cä nu-i bunä carnea crudä, dar acum, dacä stau bine si mä gindesc...si soriceii erau carne crudä...si pisica mea din copilärie minca la ei, ca un campion si era sänätoasä tun!!! Aici m-am dat si eu peste cap cu toate minunile care existä!!...dar eu nu-l corconesc pe al meu asa de tare, cä i se urcä democratia la cap!! L-am invätat sä mänince si piine goalä!![:D][:D][:D]...am bägat eu in gurä, am zis: "mhhhh!!!", dupä care i-am oferit si lui!!!...culmea este cä a mincat-o!!! Singura problemä era cind trebuia sä-i dau pastilute, pt. o eczemä ( cä al meu iese pe afarä ), si asta 2 luni la rind!!!....atunci devenise smecher!!...eu il päcäleam cu pastiluta bägatä in pate de ficat, dupä care era innebunit...dar dupä citva timp, o rupea la fugä, numai cind vedea pateul, sau cum o gäsea in gurä, scuipa inapoi!!![bang]...atunci nu-mi räminea decit sä-i las "momeala" in castronel si nu-i mai dädeam de mincare!![:D]...cind vedeam cä e castronul gol, stiam cä s-a rezolvat, il chemam, si ii dädeam sä pape!!...acum sper sä nu le-o fi scuipat prin alte locuri!!![:D] Pupici de la Cami.

#159
mariana_flo

mariana_flo

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.137 mesaje

Postat 28 august 2003 - 15:47

[:D][:D] Super Camelia, numai ca eu nu pot sa-l ignor ca nu-mi da pace. Cum are obicei sa manance noaptea, vine langa mine si se gudura, da cu gheruta, asa... incetisor, ma mai impunge si capul, si nu ma lasa pana nu ma ridic. Cum m-am sculat ii spun sa-mi arate ce vrea, si ma duce direct la frigider. [bang][:D]. Am incercat eu sa-l abat de la traseu, momindu-l cu geamul de la baie (unde-i place mult de tot sa stea), sau cu sufrageria, sau cu motocelul... degeaba. El tot la frigider vrea. Cand deschid usa frigiderului dee la distanta mustaceste si daca simte miros de ceva bun nu ma lasa sa plec de-acolo pana nu-i dau. Ideea e ca trebuie sa scot cam tot ce am in frigider, pana gasesc ce-i place. Ca-i ca o graviduta. Are tot felul de pofte trasnite.

#160
tilis

tilis
  • Membri
  • 3 mesaje

Postat 28 august 2003 - 16:24

Frumoasa metoda de a-l pacali, Cami. Eu am un pisoi super, super mofturos. Mai mofturos ca al meu nu exista!!! Nu mananca decat mancare uscata (si aia de la 150.000-200.000 lei kg - ca deh, se respecta) si wiskas delicates. Daca prepar pui miauma ca un apucat, ii dau sa manance si ti-ai gasit!!! nu mananca. Iese scandal mare ca el tipa, eu tip si nu ne mai intelegem om cu pisica!!! Cand este vorba de pastile, nu presteaza si prin urmare ii servesc pastila cu forta direct pe gat. In legatura cu carnea cruda, am un prieten veterinar si mi-a spus sa nu-i dau ca nu este buna deloc si nici pestele. Va pup dulce, miau!!![pis][pis][pis] tilis


Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Ieri, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Ieri, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Ieri, 14:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -