Postat 08 iulie 2003 - 20:55
Noi cu KLM, ba cand am venit in State am avut parte si de-o chestie haioasa. La coada la imbarcare in Amsterdam security multa, stiti cum e, de te intreaba daca tu ti-ai facut bagajele sau altcineva, daca le-ai lasat nesupravegheate, etc, vine unul din tipi la mijlocul cozii unde eram eu cu sotul meu si intreaba daca este cineva din Romania, la care sota-miu zice "noi" si tipul il intreaba daca il deranjeaza sa faca cumva pe translatorul pentru o femeie in varsta, singura care nu stia engleza, a facut pe translatorul si uite asa am suntit juma' de coada. Ne-am asezat in sala de asteptare si dupa aia tipul ala a mai venit de trei ori sa ii solicite serviicile sotului meu si ca multumire pentru deranj ne-au mutat la business class si am mancat si baut bine ca aici aveai meniu de ales nu ca la economy. Si ca o chestie de imagine a lor, si-au cerut scuze de la pasageri ca din motive tehnice trebuia sa zburam cu un alt avion decat cu cel programat si au dat vouchere in valoare de nu stiu cat, la convorbiri telefonice, cumparaturi din cataloagele lor, faze d-astea. In concluzie, am o parere buna despre KLM.
Petra, ai incercat www.travelocity.com , daca stii din timp ca pleci, au uneori niste deal-uri incredibil de misto la bilete.
Oana_B