Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Intimpläri paranormale....


132 raspunsuri la acest subiect

#91
adi69

adi69

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.771 mesaje

Postat 17 iunie 2003 - 16:02

Nu as putea sa-ti dau niste explicatii.Si eu canduc energie electrica cand sant nervoasa sau stresata.Daca e intuneric pe casa scarii cand bag cheia in broasca ,face flama cand se atinge de iala, curentez pe unul sau altul atunci cand pun mana pe ei si nu suport materialele sintetice ca pocnesc(pacane) pe mine.Dar mie mi-a spus un tip care se ocupa cu energii si alte alea ca adun in mine energii si nu le dau drumul sa iasa.Cica intra pe la cap si undeva se opresc caci pe la picioare nu iese nimic.Cica de aia ma ingras,ca nu dau drumul la energie sa iasa din mine si se aduna in jurul meu sub forma de grasime...[grasa] Foarte interesant ce-ai povestit.Mai spune ,te ascultam si te citim. Dia si bebe Rucsi

#92
flaviutza

flaviutza

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.498 mesaje

Postat 17 iunie 2003 - 16:08

chestia asat cu curentatul obiecte/persoane e la ordinea zilei si la mine, deja nu mi se mai pare nimic ciudat..dar am inteles ca ar exista o explicatie stiintifica..insa ceea ce ai spus tu are inteles pt mine, pt ca si eu ma ingras inexplicabil uneori.

#93
casandra

casandra

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.231 mesaje

Postat 17 iunie 2003 - 18:52

Buna Gabitzu. Mi se pare tare interesant ca spui tu, ca parintii sunt alesi de catre copii. Totusi, nu prea mi-e clar cand are loc discutia dintre mama si copil, si nici care e rolul tatalui. Relatia dintre mine si mama mea nu a fost niciodata grozava. Ma intreb, atunci, de ce am ales-o.

#94
maudi

maudi
  • Membri
  • 0 mesaje

Postat 17 iunie 2003 - 21:01

adi69, fenomenul se datoreaza energiei statice din atmosfera, atunci cind e prea uscat aerul. :)

#95
camelia-daniela

camelia-daniela

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 14 mesaje

Postat 18 iunie 2003 - 03:10

Si eu mä incarc electrostatic destul de des, cä mi-e fricä, de exmplu sä mai pun mina pe metale!!! Cel mai tare este cind vreau sä inchid usa de la masinä!!! Mä curenteazä efectiv...dar mi-am cumpärat un antisoc si asa se descarcä energia din corp, dupä care nu mai sint probleme... Citeodatä, nici nu pot sä mä pieptän...iar dacä mai am pe mine si o toalä care contine sintetic, e de groazä.

#96
camelia-daniela

camelia-daniela

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 14 mesaje

Postat 18 iunie 2003 - 03:32

Pt fetele care se pricep la deslusirea viselor... Mama mea a murit in 95 si au trecut citiva ani pinä am visat-o...de fapt a fost singura datä de atunci... Nu stiu de ce, dar am simtit cä parcä a vrut sä-mi comunice ceva. Eu am fost anuntatä cu o zi inainte, pe la ora 17, cä mama urmeazä sä fie inmormintatä a doua zi la 11. Am crezut cä innebunesc cind am auzit!!! Am ajuns a doua zi pe la 6 seara si m-au asteptat sä vin ( nu o inmormintaserä ), dar nu am mai väzut-o... Mie, una mi-a pärut enorm de räu cä am rämas färä ea, chiar si acum imi vine sä pling. Chestia este cä parcä cineva nu vroia sä ajung la inmormintare!!!...dupä o grämadä de nervi pe la granitä, pe drum...mi se intimplä sä räminä si taxiul in Ro in panä de cauciuc...si nu avea rezervä, dupä care l-am sunat pe un cunoscut sä mä ducä cu masina lui. Sä revin la vis...eram la casa bätrineascä, iar mama stätea afarä, pe un scaun si nu zicea nimic...era tare prost imbräcatä si, cu toate cä era varä, avea in picioare niste cizme de cauciuc, cred...am intrebat-o de ce are cizmele in picioare pe cäldura aia, cä doar are pantofi! Nu mi-a räspuns, dar privind-o, mi-a "transmis" o stare de liniste sufleteascä deplinä...in concluzie, visul a fost fff linistitor...m-am trezit cam bulucitä de cap, cä in sfirsit o visasem pe mama, dar in acelasi timp simteam o stare inexplicabilä de fericire... O bätrinä mi-a zis sä-i dau ceva de pomanä, dar aici nu ai cui sä-i dai...cind am fost in Ro, i-am dat unei amärite tot ce era de imbräcat, din cap pinä in picioare, chiar si päturi, cerceafuri si altele.. Dupä ce a murit mätusa mea iubitä, sora lui mama, am dormit chiar din prima noapte in camera unde stätuse sicriul, ca sä o visez...mama m-a intrebat de ce, eu i-am explicat, dar totusi nu am visat-o niciodatä, nici pinä acum!!! Am intrebat-o pe mama foarte dezamägitä, de ce nu o visez pe Zina, iar explicatia ei a fost cä nu vrea sä mä deranjeze si cä mä iubeste mult... Sä aibä asta vreo legäturä cu explicatia ei de atunci???

#97
alexuta

alexuta
  • Membri
  • 0 mesaje

Postat 18 iunie 2003 - 10:56

Buna! Tot legat de vise,bunica mea a visat-o pe mama[fata ei],la cateva saptamani dupa ce a murit,se plimba pe un drum,cu o vecina de la bunica din sat.Atunci bunica a rugat-o sa o ia si pe ea ca-i este tare greu si nu mai vrea sa traiasca.Mama i-a zis ca nu i-a venit randul si ca mai are de trait.Bunica a intrbat-o cat,iar mama s-a intors i-a aratat doua degete si i-a spus ca atunci este randul ei. Bunica a asteptat 2 zile,2 luni,2ani,nu s-a intamplat nimic. I-am zis noi ca se v-a intampla peste 20 de ani. Eu eram asa de sigura incat peste 15 ani cand s-a imbolnavit f. rau si toti ziceau ca moare,eu nu am vrut sa accept asa ceva ,spunand ca mai are inca 5 ani.Dar nu a fost asa,bunica s-a stins din viata atunci.Nu vroiam sa accept ca visul de atunci nu i-a transmis nimic,dar gandindu-ma mai bine mi-am dat seama ca acele doua degete reprezentau doi copii;bunica murind exact la 3 saptamani dupa moartea fiului ei,fratele mamei. Tot legat de vise,in noaptea dinaintea mortii mamei,bunica l-a visat pe bunicul,care era mort,ca manca paine cu mama.Dimineata cand s-a trezit ne-a spus ca o sa moara mama. Dupa 4 ani bunica a plecat de la noi,s-a dus la tara.In fiecare vacanta eu ma duceam la ea.Ea stia ziua in care ma duc,pentru ca de fiecare data o visa pe mama [in seara respectiva],care ii spunea ca vine fata iei sa aive grija de ea[de mine]. Tot intamplari cu mama si bunica;mergeam cu ea tot timpul la mormantul mamei si-i sadea flori.Intr-o zi i-a pus pe mormant un trandafir.Noaptea a visat-o pe mama care i-a spus ca-i prea greu trandafirul si ar fi bine sa i-l mute mai la picioare.Adoua zi a fost la cimitir si a mutat trandafirul. Gata.Mai povestim si alta data,pentru ca ce-i prea mult strica,sau plictiseste. Pupici.

#98
Anina_n

Anina_n

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.842 mesaje

Postat 18 iunie 2003 - 13:10

quote:
Originally posted by adi69
V-ati gandit vre-odata ca cei din juriu vostru sant spirite cu care v-ati intalnit mereu in vietile anterioare? Va dati seama ca sotul poate sa va fi fost tata sau sora ,copilul parinte sau altceva,intr-o alta viata?Se zice ca sufletele care au ceva de realizat pe pamant, se intalnesc mereu pana indeplinesc acel ceva. Ati citit "Binecuvantat fie copilul" de Cathy Cash Spellman ? Este acolo o teorie interesanta despre suflete si scopul lor pe pamant ,bineinteles imbracata intr-o naratiune vandabila dar samantza ,miezul, iti ramane undeva in creier cu intrebarea ,...daca...?
Da, am citit, si eu, ca sufletele celor care nu si-au incheiat socotelile pe pamant, revin in preajma celor dragi, pana reusesc sa-si indeplineasca menirea. Carte despre care spui tu, Dia, nu am citit-o. Am sa o caut ! Am citit alta("Lady Hay"), insa, care m-a impresionat mult. Sub hipnoza, o tipa afla cine era intr-o viata mult anterioara. Moment din care nu a mai avut liniste. Se intampla sa intre singura in transa si sa retraiasca intens diferite momente grele din acea viata anterioara. Iar cand se trezea, vedea urmarile trairilor pe ea. Si a reiesit ca, mai toti din jurul ei, au trait impreuna in acea viata anterioara foarte indepartata. Pana nu s-au aranjat lucrurile asa cum ar fi trebuit demult, nu a avut liniste. Ce ziceti, v-ati lasa hipnotizate ? Eu as fi curioasa sa aflu cine am fost intr-o viata anterioara. Dar....mi-ar fi frica ca hipnoza sa nu aibe repercursiuni in viata mea actuala. Nina

#99
maria98

maria98

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 48 mesaje

Postat 24 iunie 2003 - 18:31

in noaptea dinaintea mortii bunicii mele am visat ca se darama un perete de la casa ei si ea pasea peste acel perete cu parul despletit si cu o camasa de noapte lunga si alba. in noaptea in care a murit tatal meu am visat ca mergeam amandoi pe un drum. la un moment dat se facea un pod. acolo ne-am despartit, tata a traversat un camp cu grau iar eu nu am reusit sa-l mai ajung. apoi l-am visat de mai multe ori, de fiecare data ma speriam. o data chiar m-a certat, ca ce ma tot sperii. alta data l-am intrebat cum este dincolo, mi-a raspuns "mai asteapta un an". a trecut un an si jumatate. stie cineva sa ghiceasca in cafea/carti/bobi ? credeti ? vi s-a intamplat sa se adevereasca ? de curand o batrana mi-a ghicit si mi-a zis ca sotul meu va avea o cumpana mare. asta m-a speriat. o parte din ce a spus s-a adeverit o alta parte nu. nu stiu ce sa cred. dupa spusele ei sotul meu trebuia sa suporte o operatie la sf. lunii trecute. nu s-a intamplat nimic. dar nici nu stiu cum sa preintampin. am fost cu el la doctor. ceva are dar nu grav. ce sa fac ?

#100
camelia-daniela

camelia-daniela

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 14 mesaje

Postat 24 iunie 2003 - 18:51

Eu zic sä-ti träiesti viata ca si inainte si sä nu-ti mai faci atitea probleme....nu toate babele ghicesc bine....prin credinta ta, in astfel de chestii, nu faci decit sä amplifici starea de ingrijorare si neliniste sufleteascä!!! Eu väd "ghiceala" asta altfel...ca pe un divertisment!!!...dar, cert este cä mamei mele i s-a ghicit pe bune si s-a si adeverit in cea mai mare parte!!!...adicä, "pomul bogat" pe care il voi avea, se referea la bogätie, incä nu-l am!!![;)] Cred cä tu ai nimerit baba aia "rea"....[:D] Te pup,[pup] Cami.


Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Un pic de liniste

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 09:56

  • Cum am tratat răcelile în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 06:30

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -