Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Fertilizarea in vitro, povesti de succes


64 raspunsuri la acest subiect

#51
ramo26

ramo26

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 31 mesaje

Postat 05 septembrie 2014 - 19:16

Bine v-am gasit dragi doamne!! Unele din noi ne chinuim mult pana sa avem un copil!! Povestea mea începe acum 6 ani cand m-am căsătorit! Am fost operată clasic pentru un fibrom, apoi mi s-a recomandat un an de zile sa nu rămân insarcinata. Dupa un an jumate, testul era pozitiv. Fericire mare!! Dar a fost extrauterina. O noua operatie! Rămasă cu o trompa uterina, m#am decis să fac Vitro la Kalli din Szeged. Am facut 6 proceduri de Vitro nereușite! Doamnr, câte emotii, câte sperante, câte dezamăgiri! De Crăciun 2013 test pozitiv.Am rămas gravidă natural. Cata fericire!!!! La 12 saptamani il cheamă doctorul pe soțul meu la primul eco! "vino tati sa iti vezi copilul" , soc: copilul mort! Nu are rost să mai spun ce am simțit! Am decis să nu ma las, inainte de vacanta sa mai fac un Vitro. Tot acolo. Am reusit. Acum sunt însărcinată in 11 saptamani
Doamnelor, nu va lăsati dezamăgite, luptati! E foarte important sa nu schimbați doctorul. Mie de fiecare data imi schimba tratamentul. LA VITRO CONTEAZA FOARTE MULT SA SE POTRIVEASCĂ TRATAMENTUL. De aceea trrbuie sa insistăm. Mulți mi-au spus să schimb doctorul dar eu avem incredere in el. Mult noroc la fiecare! Sunt disponibilă pt orice întrebari despre procedura de Vitro!

#52
michy13

michy13
  • Membri
  • 9 mesaje

Postat 07 septembrie 2014 - 13:40

Buna ramo26,imi pare rau pentru tot ce ti sa intamplat,dar ma bucur enorm ca pana la urma Dumnezeu te.a ajutat fiindca ti.ai dorit foarte mult.

As dori sa stiu mai multe despre inseminare,unde si cu care doctor.

 

 

Iti doresc sarcina usoara,mult noroc si multa sanatate.



#53
Andre786

Andre786

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 25 mesaje

Postat 09 martie 2015 - 16:38

Va scriu pentru ca stiu cum este sa traiesti in incertitudine si sa nu ai o speranta sau un adevar palpabil de care sa te agati. Eu am nascut acum 3 ani o fetita prin Fiv, perfect sanatoasa. Imi amintesc cu groaza chinurile prin care am trecut insa va spuns sincer ca au meritat. Timp de 5 ani de zile m am chinuit sa am un copil si in fiecare zi ma rugam si ma intrebam de ce eu sa nu am un copil cand imi doresc atat de tare. Dumnezeu mi a ascultat rugile si mi a trimis un ingeras de fata care imi umple viata de bucurie in fiecare zi. Stiu ca este greu si chiar frustrant insa doar oamenii puternici sunt pusi la incercari. Eu am fost la clinica gynera la dr. Anghelescu, care a reusit sa-mi faca realitate cel mai frumos si visat vis. Aveti incredere in medicii romani, nu degeaba sunt cautati de clinicile din strainate.



#54
agu

agu
  • Membri
  • 3 mesaje

Postat 08 aprilie 2015 - 14:04

Povestea e lunga si destul de complicata , plina de trairi , sperante emotii , iluzii , deziluzii , frustrari , lacrimi , esecuri ... finalul insa e unul fericit !

Pe scurt : Medlife , FIV+ICSI , un medic priceput si un om minunat in persoana Dr. Dragos Albu !

Acum avem un baietel minunat si frumos ca o fetita !



#55
ANITA75

ANITA75

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.487 mesaje

Postat 02 mai 2015 - 11:15

Buna agu,sa inteleg ca sotul tau a fost cel cu probleme?i s-a facut biopsie? te rog daca raspunsul este da,ai putea sa-mi zici mai multe despre aceasta operatie,cat a costat,

noi amanam din an in an pt ca nu avem banii necesari pt un FIV ICSI,offff

ce clinici cu costuri mai mici stiti fetelor?



#56
dea78

dea78

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.098 mesaje

Postat 03 mai 2015 - 08:02

   ANITA,preturile la clinici le gasesti pe siteul clinicilor,degeaba o clinica are pretul mai mic daca nu e langa tine si mai pui cheltuieli de transport,cazare,papa...si AGU e taticul fericit,nu mamica:)))



#57
Ioana87m

Ioana87m
  • Membri
  • 4 mesaje

Postat 02 septembrie 2015 - 15:56

Cred ca acesta este  topicul meu preferat, cu povesti de succes! Felicitari tuturor celor care au avut reusite, iar pentru restul va zic doar sa nu va pierdeti increderea in cel de sus pentru ca doar credinta si speranta ne mai tine pe linia de plutire. Povestea mea succes a inceput atunci cand eu chiar incepusem sa imi pierd speranta. Am asteptat aproape 5 ani ca sa am un copil, iar sotul meu credea si el ca nu o sa aiba ocazia sa fie tatic. Am fost foarte trista si pentru mine si pentru el. Dintotdeauna am iubit copiii si clar ne planuiam sa avem cati mai multi. Nu am avut nicio sarcina si am facut intr-un final testul de fertilitate de la gynera, ca in cele din urma sa urmez si un tratament. Se pare ca nu se lipea niciun embrion de mine, dar dna dr Dorina Codreanu s-a ocupat de mine. A fost extraordinara si mi-a oferit cadoul vietii mele. Fetita mea Irina, de 3 luni a avut de curand botezul si pot sa va zic ca in fiecare zi ii multumesc lui dzeu pentru sansa oferita. Mi-a scos in cale doar oameni minunati, un sot exceptional si o fetita sanatoasa si de asemenea prieteni care m-au sustinut chiar si cand nu mai eram buna de nimic! Consider ca toti ar trebui sa aiba parte de aceasta fericire si inainte de toate sa lupte pentru ceea ce isi doresc!



#58
kristina24

kristina24

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 21 mesaje

Postat 18 octombrie 2015 - 18:02

Bună fetelor, 

 

Pe scurt povestea noastră : 6 ani de încercări: pe cale naturala, sex dirijat, simulare ovariana cu clomifen, 4 inseminari din care una dubla, histerosalpingografie ok, histeroscopie ok, tratament pentru tiroida amândoi, drilling ovarian, muuuulte analize...  Nu neapărat în ordinea asta. Nicio sarcina obținută. 

Eu numai după drilling am ovulat natural, deși aveam AMH de 1,6. Explicația: învelișul ovarelor îngroșat, ce nu permitea ovulația. 

Soțul avea spermograma când bună, când proasta sau foarte proasta, diferita chiar și în 2zile consecutiv (deși sperma se regenerează în 72 de zile)... Ca urmare, ne-a fost recomandat testul halosperm, unde s-a descoperit ca peste 32% din spermatozoizi aveau modificări de ADN. Asta, conform interpretării testului indica necesitatea de FIV cu ICSI, pentru ca spermatozoizii deși ok ca număr, volum, etc nu au informația genetica de a fecunda și îi împiedică și pe ceilalți.

Așa că pe data de 08.03.2015 am început stimularea, pentru a avea mai mulți foliculi /mai multe șanse, pe 23.03 puncția unde au fost obținuți 19 foliculi din care 13 maturi, a urmat ICSI, s-au fecundat numai 8, din care 3 s -au oprit din evoluție după 1-2zile, ceilalți 5 au ajuns la stadiul de blastocist, de calitate foarte buna. 3au fost congelați și cu 2s-a făcut ET. 

Au prins amândoi și sunt însărcinată în prezent în 32 de săptămâni. 

FIV cu ICSI făcut la Giulesti cu d-na doctor Velișcu Andreea. 

Costuri :6600 lei FIV cu ICSI, 900 lei pt creștere pana la blastocist, 1400 lei congelare, 900 lei stocare pt 1an. 

Costul tratamentului diferă de la caz la caz pentru ca e personalizat, nu se aplica aceeași schema de tratament, pentru ca situațiile sunt și evoluează diferit. În cazul meu am ajuns la app 3500 euro pana în prezent, adică pe parcursul a 8luni și jumătate (din prima zi de stimulare) incluzând și analizele medicale făcute pe parcurs.

 

Succes mult și Doamne ajuta! 

 



#59
Daria44

Daria44

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 10 mesaje

Postat 02 noiembrie 2015 - 15:11

Buna! Pot sa spun cu mana pe inima ca fertilizarea in vitro mi-a schimbat viata. Chiar daca initial am fost sceptica cu privire la aceasta procedura, am avut norocul sa cunosc niste oameni cu adevarat profesionisti care nu am facut altceva decat sa imi deschida mintea. Eu si sotul meu ne-am luptat aproximativ 3 ani cu problema infertilitatii si la un moment dat chiar ne pierdusem orice speranta. Cautand informatii si solutii pentru problema noastra, cineva ne-a recomandat-o pe dr. Dorina Codreanu de la clinica Gynera. Nu am mai stat pe ganduri si ne-am programat imediat la un consult. Diagnosticul a fost unul la care ne asteptam oarecum...si am apelat la procedura FIV iar de trei ani ne bucuram de o fetita minunata.

 



#60
hristiana

hristiana

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 13 mesaje

Postat 20 ianuarie 2016 - 21:48

Buna seara. Va urmaresc de mult timp pe forum si consider destul de interesante si complexe discutiile voastre. Am mare nevoie de ajutorul vostru si de niste sfaturi. Noi ne chinuim de mult timp - 7 ani sa avem un copil. Initial consideram ca problema este doar la sot: criptozoospermie, insa dupa foarte multe investigatii am constat ca nici eu nu sunt mai prejos. Am descoperit ca AMH este foarte mic: 0,93 (initial era de 1,54 si dupa cateva luni a scazut drastic la 0,93). Analizele hormonale sunt in limite normale. Acum am depistat modificarea test CA 125 care este in valoare de 19,4, ceea ce mi s-a confirmat endometrioza. Noi am realizat 2 FIV la Bucuresti la dr. Matei la clinica Genesis. Bineinteles am fost foarte entuziasmati ca ne-a dat foarte multe sperante. La primul Fiv am obtinut doi embrioni, insa nici unul nu s-a implantat. La al doilea FIV am obtinut trei embrioni, insa am avut avort spontan. Acuma ne-am decis sa incercam in Ungaria, insa suntem indecisi la cine sa realizam: doctor Kovaks sau doctor Zadori? Voi ce ma sfatuiti, ma refer la cele care a-ti realizat FIV in Ungaria.Care medic are cea mai are sanse de reusita? Ma intereseaza si pe problema sotului ca medicul sa fie bun ( sa fise bun si pe infertilitate masculina). Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Va doresc Ca Bunul Dumnezeu sa va ajute sa avetii copii mult doriti.

 




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Ieri, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Ieri, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Ieri, 14:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -