Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Cine o opreste din delir pe Olivia Steer?

sanatate radioterapie chimioterapie cancer

90 raspunsuri la acest subiect

#61
Pepco

Pepco

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.624 mesaje

Postat 19 septembrie 2017 - 21:06

Are experienta de apartinator a doua fiinte care au suferit de cancer.

 

Iertare, dar si eu am acelasi gen de experienta si totusi nu ma apuc sa tampesc oamenii. Imi dau seama ca unii chiar nu au capacitatea de a filtra informatia.



#62
Pepco

Pepco

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.624 mesaje

Postat 19 septembrie 2017 - 21:23

Bolnavul e o persoana cu capacitate de discernamant,

 

Depinde de tipul si de faza in care sunt. Am fost langa doi pacienti pe moarte, nici unul nu mai avea discernamant.



#63
Madanic

Madanic

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.591 mesaje

Postat 19 septembrie 2017 - 21:48

Ah, si pt schemele de tratament urmeaza protocoale si medicii au studii, ar trebui sa le tina de cald apartinatorilor acelora care au decedat urmand ad literam indicatiile lor.

 

 

Schemele de tratament, protocoalele, anii de cercetare nu sunt acolo "sa tina de cald cuiva" sunt acolo ca sa iti arate ca inainte sa-ti sugereze un tratament medicina alopata a studiat beneficiile si consecintele.

Fara tratamentul ala mori, cu tratamentul ala ai o sansa cat de mica. Macar medicina alopata nu te minte ca o sa supravietuiesti cu certitudine, iti spune procentul de eficacitate al tratamentului, efectele secundare si te lasa sa alegi. OS, medicina germanica si restul iti spun cum o sa te faci bine meditand si acceptand cancerul ca pe ceva natural.

Dar ce interesant ca la sugestiile OS sau medicina germanica ne doare undeva de cat de multa cercetare s-a bagat in sfaturile alea, nu ne intereseaza daca "sfatuitorul" chiar a urmat ceea ce propovaduieste sau stiu si eu vreo dovada ca macar intelege afectiunea pe care pretinde ca sfatul sau o trateaza.

Asta in timp ce pentru chesti ca vaccinurile cerem ani de zile de testare pentru fiecare componenta existenta sau inexistenta in ser, vrem asigurari si supra sigurari ca la carte si in final decidem sa nu vacinam ca e alegerea noastra. 



#64
Pepco

Pepco

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.624 mesaje

Postat 20 septembrie 2017 - 08:05

Voiam sa adaug ca unul din pacientii "mei" a avut o stare materiala buna si a urmat, in paralel, atat tratamente naturopate (in valoare de sute de lei), cat si tratamente alopate. In urma lui au ramas vreo doua pungi mari cu medicamente, care au fost predate medicului de familie, pentru a le distribui altor bolnavi.



#65
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 21 septembrie 2017 - 08:43

E ultima mea postare la topic pt ca cineva trebuie sa se opreasca. 

Pepco, cand incepi cu "iertare " sa argumentezi, ma pierzi. Nu pot sa fac abstractie de primul tau post aici, unde acuzai voalat ca OS ar avea nu stiu ce interese obscure pt care face tot felul de afirmatii in opozitie cu ceea ce personal consider ca e propaganda, PR, reclama etc. Si ma iei cu " iertare"? A se vedea ultimul an de reclame la medicamente, suplimente alimentare si alte bazaconii pe care un om sanatos ar trebui sa le cumpere,de  o agresivitate cum rar mi-a fost dat sa vad. Ca sa nu mai vorbesc de preturile lor.

Shapiro mi-a ridicat o minge. Eu nu v-am cerut sa fiti de acord cu mine. Am mai spus si pe la alte topice, nu caut acordul vostru, nu imi cereti sa fim de acord.

Ca romance plecate in State, ma declar uluita de felul in care ganditi, Antmil si Madanic. 

Antmil, topicul este despre OS, va reamintesc ca despre ea vorbim si nu despre mine. Oliviei i-au murit doua persoane ft aproape de sangele ei. Cred ca raspunde lejer afirmativ la intrebarile pe care mi le-ai adresat. Nu are relevanta experienta mea de viata. OS ar trebui cenzurata dupa unii pt ca,  vezi draga, ceea ce spune ea ar putea sa puna vietile cititorilor ei in pericol. Inseamna ca agreeati si decizia unor autoritati de la voi de a le lua copilul unor parinti cu un iq mai saracut conform limitelor legale ( nu stiu cand au fost puse si in care art de lege sunt stipulate ), cu statul britanic care a decis ca bebelusul unei familii sa fie omorat si i-a refuzat tratamentul,  pt ca " are dreptul sa moara cu demnitate", dar argumentati precum politicienii americani, care sustin politica de a trimite armata us pe te miri unde ca sa instituie democratia. Sunt de date recente aceste intamplari.

Toate asigurarile de sanatate, de oriunde! sunt pt sustinerea medicinei alopate, nu tratamente bionergetice, naturopate, homeopate, chineza, germanica etc. Aici le platim obligatoriu si se strange un buget fantastic de mare. Cat si cum beneficiem de aceste sume in caz de boala, ghici? Dar Big Pharma a inceput sa investeasca bine si acolo, in medicamentele neortodoxe, pt ca a vazut mina de aur, a se vedea reclamele si rafturile farmaciilor.

In prospectele de la toate vaccinurile se scrie ca nu au fost testate nici in caz de sarcina, nici pt efectele mutagene, nici in cazul efectelor cancerigene. Deci mai usor cu pianul pe scarile testarii. Ca sa nu luam la purecat cu ce se mananca testarea "care este" . Btw, avem noi cazuri de copii cu SHU si acum se tace profund.

Pt voi OS este un fel de escroaca, pt mine este un om care vorbeste liber si care inca are acest drept. Nu trebuie sa fiu de acord cu ea si hai sa nu murim de grija acelora care o citesc, ca nu e cazul, ne doare in cot! Ii folosim pe post de pietre, ei fiind cam imaginari in cazul OS, dar pietrele sunt cat se poate de reale. Ea nu face parte din grupul ala (am exemplificat ) desi insistati sa o varati in el. Urat! 

Ce spune Shapiro si vad ca unii sunt pe val: 

 

 

Good for Berkeley for doing its job. Bad for the students and outside agitators who made it necessary. Unfortunately, the bad actors are becoming more prominent and more popular. At The University of Utah, we're already hearing rumors of unrest. And, according to an astonishing new survey from Brookings Institution, such idiocy is set to multiply: A full 44 percent of students said that the First Amendment does not protect "hate speech"; a majority of students, 51 percent, said that they would be in favor of students shouting down a speaker "known for making offensive and hurtful statements"; 19 percent of students said the use of violence against controversial speakers would be acceptable.

This is full-scale fascism, and it's gaining ground." 

http://www.dailywire...aign=benshapiro


Editat de lucialu, 21 septembrie 2017 - 09:13 .


#66
antmil

antmil

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.491 mesaje

Postat 21 septembrie 2017 - 13:23

Lucialu, incep sa înțeleg nitel...cred ca pe undeva exista o mică deconectare intre realitate și teorii conspirative cauzate prejudecăți cu care pornești la drum. Ca românca in State te asigur ca nu am foat de acord cu intervenții militare in alte tari. Am scris destul de clar la alte subiecte ca ma deranjează enorm ca individ investita masiva in aparatul militar la costul pe care îl purtam ca societate. Chiar acum vuiește presa la noi ca bani de sănătate nu avem dar avem trilioane de dolari pentru armata. Îți spun cu siguranța ca eu, Antmil, sint împotriva.

 

Insa sa aberezi la greu pe marginea unui subiect care poate afecta viața multora mi se pare un exercițiu absolut crud...o lipsa de empatie crasa. Nu ma interesează motivațiile Oliviei Steer (escroaca sau instabila sau pur și simplu avida de adulație) atita vreme cit aceste aberații pot fi luate de bune de către cei care nu pot face diferența între un tratament dovedit a funcționa (si da, orice medic îți va da niște procente aici...nimeni nu îți garantează vindecarea...dacă ai avea cunoștințele necesare, ai înțelege de ce este așa) și o infuzie de aberatie combinata cu esența de delir.  

 

Da, exista medicina alternativa combinata cu medicina alopata in cazuri de cancer...exista masaj, acupunctura, nutriție, etc. Medicina cancerului nu le exclude și le combina pentru calitatea vieții pacientului. Tot ce debitezi nu ma face decit sa ajung la concluzia ca doar stringi informații dar nu le aprofundezi și este un haos imens...ești pur si simplu luată cu asalt de informații mai mult sau mai puțin ancorate in știință și in realitate și nu ai timpul necesar sa filtrezi sistematic nimic din ele. Te poarta valul de informații internautice in toate direcțiile. 


Editat de antmil, 21 septembrie 2017 - 16:30 .


#67
Pepco

Pepco

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.624 mesaje

Postat 21 septembrie 2017 - 15:55

Pepco, cand incepi cu "iertare " sa argumentezi, ma pierzi. Nu pot sa fac abstractie de primul tau post aici, unde acuzai voalat ca OS ar avea nu stiu ce interese obscure pt care face tot felul de afirmatii in opozitie cu ceea ce personal consider ca e propaganda, PR, reclama etc.

 

In continuare mi se pare ca d-na Steer nu actioneaza de capul ei. Mai exact, mi se pare ca altii i-au trasat o directie. E de asteptat ca in lumea de azi sa fie asa, vezi si atentatele unde suspectii sunt mereu in atentia Politiei, dar tot ajung sa ucida nevinovati. Mi se pare si bine aleasa, ca fizic si ca intelect.

 

 

 

A se vedea ultimul an de reclame la medicamente, suplimente alimentare si alte bazaconii pe care un om sanatos ar trebui sa le cumpere,de  o agresivitate cum rar mi-a fost dat sa vad.

 

Vezi, pe mine ma lasa rece astfel de reclame.

 

Oliviei i-au murit doua persoane ft aproape de sangele ei.

 

Asa, si? Mie mi-au murit rude si cunostinte. Ce ar trebui sa fac?


Editat de Pepco, 21 septembrie 2017 - 15:58 .


#68
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.257 mesaje

Postat 21 septembrie 2017 - 17:02

 cu statul britanic care a decis ca bebelusul unei familii sa fie omorat si i-a refuzat tratamentul,  pt ca " are dreptul sa moara cu demnitate"

 

 

Bebelusul era mort demult daca doctorii nu il puneau la aparate de respirat artificial! Tot ce au facut doctorii a fost sa il deconecteze, deoarece nu mai era nimic de facut. Inclusiv doctorul venit din state, care de la distanta a spus ca el il vindeca, cind a vazut in ce stadiu e micutul, a spus ca nu poate face nimic.



#69
Victoria_mami

Victoria_mami

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.541 mesaje

Postat 21 septembrie 2017 - 18:53

N-ai de unde sti! [:)]

 

Letitia asa este,ca nu stii daca exista ceva legal,insa cumva legea are intodeauna portite...Cert este ca daca ar exista responsabilitate penala,alta ar fi situatia.

Ca daca baba din sat era cunoscuta in sat si in satele vecine,Olivia Steer e virala pe net.rata ei de audienta nu s ecompara cu a babei din sat(si nici nivelul intelectual zic eu,ma refer la pregatire aici)

In momentul in care va apare o lege care sa ii responsabilizeze, te asigur eu ca dispare si OS si MissParker si restul ca ele. Ca e usor sa bati din gura, atata timp cat nu te costa altceva decat timp... dar cand iti pui la bataie libertatea, nu ar mai sari nimeni sa abereze cum o fac ele si altii ca ele. A mai fost una ca ele, care sustinea sus si tare ca ea s-a vindecat de cancer de nu-stiu-cate-ori cu plante; in final s-a descoperit ca a mintit si... karma, bat-o vina! s-a imbolnavit de cancer, a incercat tratamentul de plante pe care l-a recomandat pe blogul ei si... surpriza! (NOT!) a murit. Era o bloggeritza australiana.



#70
Madanic

Madanic

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.591 mesaje

Postat 21 septembrie 2017 - 19:33

E ultima mea postare la topic pt ca cineva trebuie sa se opreasca. 

Pepco, cand incepi cu "iertare " sa argumentezi, ma pierzi. Nu pot sa fac abstractie de primul tau post aici, unde acuzai voalat ca OS ar avea nu stiu ce interese obscure pt care face tot felul de afirmatii in opozitie cu ceea ce personal consider ca e propaganda, PR, reclama etc. Si ma iei cu " iertare"? A se vedea ultimul an de reclame la medicamente, suplimente alimentare si alte bazaconii pe care un om sanatos ar trebui sa le cumpere,de  o agresivitate cum rar mi-a fost dat sa vad. Ca sa nu mai vorbesc de preturile lor.

Shapiro mi-a ridicat o minge. Eu nu v-am cerut sa fiti de acord cu mine. Am mai spus si pe la alte topice, nu caut acordul vostru, nu imi cereti sa fim de acord.

Ca romance plecate in State, ma declar uluita de felul in care ganditi, Antmil si Madanic. 

Antmil, topicul este despre OS, va reamintesc ca despre ea vorbim si nu despre mine. Oliviei i-au murit doua persoane ft aproape de sangele ei. Cred ca raspunde lejer afirmativ la intrebarile pe care mi le-ai adresat. Nu are relevanta experienta mea de viata. OS ar trebui cenzurata dupa unii pt ca,  vezi draga, ceea ce spune ea ar putea sa puna vietile cititorilor ei in pericol. Inseamna ca agreeati si decizia unor autoritati de la voi de a le lua copilul unor parinti cu un iq mai saracut conform limitelor legale ( nu stiu cand au fost puse si in care art de lege sunt stipulate ), cu statul britanic care a decis ca bebelusul unei familii sa fie omorat si i-a refuzat tratamentul,  pt ca " are dreptul sa moara cu demnitate", dar argumentati precum politicienii americani, care sustin politica de a trimite armata us pe te miri unde ca sa instituie democratia. Sunt de date recente aceste intamplari.

Toate asigurarile de sanatate, de oriunde! sunt pt sustinerea medicinei alopate, nu tratamente bionergetice, naturopate, homeopate, chineza, germanica etc. Aici le platim obligatoriu si se strange un buget fantastic de mare. Cat si cum beneficiem de aceste sume in caz de boala, ghici? Dar Big Pharma a inceput sa investeasca bine si acolo, in medicamentele neortodoxe, pt ca a vazut mina de aur, a se vedea reclamele si rafturile farmaciilor.

In prospectele de la toate vaccinurile se scrie ca nu au fost testate nici in caz de sarcina, nici pt efectele mutagene, nici in cazul efectelor cancerigene. Deci mai usor cu pianul pe scarile testarii. Ca sa nu luam la purecat cu ce se mananca testarea "care este" . Btw, avem noi cazuri de copii cu SHU si acum se tace profund.

Pt voi OS este un fel de escroaca, pt mine este un om care vorbeste liber si care inca are acest drept. Nu trebuie sa fiu de acord cu ea si hai sa nu murim de grija acelora care o citesc, ca nu e cazul, ne doare in cot! Ii folosim pe post de pietre, ei fiind cam imaginari in cazul OS, dar pietrele sunt cat se poate de reale. Ea nu face parte din grupul ala (am exemplificat ) desi insistati sa o varati in el. Urat! 

Ce spune Shapiro si vad ca unii sunt pe val: 

 

 

Good for Berkeley for doing its job. Bad for the students and outside agitators who made it necessary. Unfortunately, the bad actors are becoming more prominent and more popular. At The University of Utah, we're already hearing rumors of unrest. And, according to an astonishing new survey from Brookings Institution, such idiocy is set to multiply: A full 44 percent of students said that the First Amendment does not protect "hate speech"; a majority of students, 51 percent, said that they would be in favor of students shouting down a speaker "known for making offensive and hurtful statements"; 19 percent of students said the use of violence against controversial speakers would be acceptable.

This is full-scale fascism, and it's gaining ground." 

http://www.dailywire...aign=benshapiro

 

Oh please! Ce sa spun acuma daca ceri unui blogger fie sa-si specifice in mod direct calificarea pentru subiectul pe care il dezbate sau ii ceri sa bage un disclamer ai ingradit libertatea opiniei si e "full-scale fascism".

 

Cum e cu dubla masura lucialu? La medicamente si vaccinuri de ce ai pretentia sa existe un prospect complet care sa arate substanta activa, si toti ceilalti aditivi, care sa-ti arate toate efectele secundare? Adica ala care e specialist trebuie sa-ti dovedeasca cat e de bun tratamentul, cat a studiat sa-ti ofere toata informatia da pe OS o iei la "face value"? 

 

Ca romanca plecata in state iti pot spune ca blog-urile de pe aici au invatat sa bage disclamer ca protectie pentru indivizii cu mai putin discernamant care iau de bun tot ce pluteste pe internet si ulterior ii dau in judecata si ii curata de bani. OS e norocoasa ca traieste in Romania.

Am vazut caz de nutritionist naturopat aici care avea niste open workshops la care am mers din curiozitate. Tot ce promitea el acolo era extraordinar, prin terapia oferita de cabinetul lui se vindecau (lasa sa se inteleaga nu zicea direct) hipertensiunea (in timp ce medicina alopata trateaza doar simptomele zice el), bolile de inima, diabet, alergii, boli digestive. Totul cu suplimentele comercializate de el. Cand mergi pe site, ce scrie in josul paginii? "This is an alternative treatment, we do not recommend to stop visiting your doctor or interrupt your treatment". 





Etichetat si cu sanatate, radioterapie, chimioterapie, cancer

Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

  • Control trimestrul 2

    lili.95
    - Ieri, 19:50

  • Ziua naÈ™terii

    Roxanesss
    - Ieri, 17:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -