Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Epidemie de rujeola in Romania din cauza nevaccinarii

epidemie rujeola vaccinare

294 raspunsuri la acest subiect

#271
anasstasia

anasstasia

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.330 mesaje

Postat 01 octombrie 2016 - 13:30

Eu ceva studii in domeniu am, asa ca informatiile pe care le citesc in cea mai mare masura imi sunt clare.



#272
andaghe

andaghe

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.396 mesaje

Postat 01 octombrie 2016 - 13:38

Ei, atunci avantaj tu! E bine, dacă poți, să ai cat mai multe informații corecte!

#273
mamica11

mamica11

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.980 mesaje

Postat 01 octombrie 2016 - 15:07

Eu m-am lamurit in ultima saptamana ca ministerul nu a putut asigura informarea corecta a parintilor si nici chiar a unor medici , aprovizionarea corecta cu vaccinuri, -o situatie clara a copiilor mici vaccinati sau nu dar se arunca vina epidemiei la  O.S. sau la altii ca ea inducandu_se si  -o manevrare a majoritatii impotriva minoritatii in speranta ca  presiunea publica asupra minoritatii poate va reusi sa faca ceea ce ministerul nu a facut. 



#274
Madanic

Madanic

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.591 mesaje

Postat 05 octombrie 2016 - 17:58

"M-am gândit mult dacă să scriu această postare sau nu, mai ales dat fiind fundalul isteric care înconjoară subiectul ei. Dar am din nou încredere (și speranță) că oamenii cu bun-simț sunt majoritari.

Mișcarea anti-vaccin din România pedalează la greu pe ideea unei conspirații uriașe în care sunt implicați o mulțime de medici (care pentru antivaxerii români sunt niște monștri) plus jurnaliști, cu toții plătiți de oculta industrie farmaceutică pentru a păstra tăcerea asupra vaccinurilor. Realitatea este că lumea medicală a discutat întotdeauna deschis și transparent despre problemele vaccinurilor, sau ale altor medicamente, încercând să le rezolve. Practic nu există medicament (inclusiv aspirina, inclusiv vaccinurile, etc) fără efecte adverse, mai ușoare sau mai grave, și e natural să fie așa: perfecțiune avem doar în basme, iar corpul uman e de o varietate și complexitate uluitoare. De aceea în multe țări există registre publice care contabilizează aceste efecte adverse și le țin sub supraveghere. De altfel, antivaxerii folosesc uneori datele publice puse la dispoziție de aceleași instituții medicale pe care le acuză apoi de conspirație.

Unul din cele mai problematice efecte adverse ale vaccinurilor sunt cazurile de poliomielită asociate vaccinării cu vaccinul polio oral trivalent. IMPORTANT: acest tip de vaccin nu se mai folosește în România! În ultimul deceniu, în toată lumea au fost identificate 721 de cazuri de poliomielită asociate vaccinării cu vaccinul polio oral trivalent (care repet, nu se mai folosește în România). 721 în zece ani în toată lumea! Mult mai mulți oameni mor în accidente de mașină într-un singur an doar în România, dar cu toate acestea continuăm să folosim mașina. Sigur, pentru unii acest argument nu este suficient iar comunitatea medicală a înțeles asta.

Tocmai de aceea s-au făcut eforturi pentru eliminarea completă a acestui tip de vaccin oral trivalent anti-polio, o eliminare deloc facilă din motive epidemiologice (prea complicat de explicat într-un post pe Facebook). Și acest efort tocmai a fost finalizat cu succes. În prezent, acest tip de vaccin nu se mai folosește niciunde în lume.

Astăzi se folosește vaccinul polio inactivat sub formă de vaccin combinat penta- sau hexavalent. Cei care solicită reîntoarcerea la vaccinul simplu de fapt solicită reîntoarcerea la vaccinul polio oral, cel care producea efecte adverse, foarte rare, dar serioase.

Alții, care solicită vaccinuri fabricate de Institutul Cantacuzino (pentru că fiind românești înseamnă automat că sunt mai bune) nu știu că vaccinul polio oral trivalent folosit în România până în 1990 era produs de Institutul Cantacuzino. În anii 70-80, România era una din țările cu cel mai mare număr de cazuri de efecte adverse provocate de acest vaccin. Ne-am putea repezi să tragem concluzia că procesul de fabricație de la Institutul Cantacuzino era de vină. Problema reală, dovedită ulterior, era că metoda de administrare a vaccinului practicată pe atunci în România creștea riscul apariției efectelor adverse, de unde și frecvența lor. 
Cum s-a aflat asta: tot datorită muncii medicilor și cercetătorilor care nu au fost mulțumiți că în 95% din cazuri vaccinul era benefic, dar exista și un 5% cu probleme.

Astăzi, vaccinarea anti-polio este una din cele mai sigure intervenții medicale existente (o simplă operație pentru apendicită e mai riscantă). Dintre cele trei tulpini de virus poliomielitic care au ucis și schilodit milioane de copii, două sunt azi complet eradicate. E un succes venit dificil dar care a eliminat o frică majoră din viața mămicilor care aveau copii anterior anilor 50. Azi, mămicile au uitat de această boală și har Domnului că e așa.

Vedeți, medicina nu e simplă, arareori e în alb și negru ca la fotbal. Sunt multe nuanțe, e complicată, ne pune în fața unor alegeri dificile, necesită un considerabil efort de înțelegere. Dar avansează și se îmbunătățește permanent tocmai pentru că acea comunitate de medici și cercetători, diabolizată de antivacciniști, discută deschis și permanent despre problemele existente. Că mulți dintre noi nu auzim aceste dezbateri și nu remarcăm buna-credința a acestor oameni inteligenți nu e vina noastră. Este vina zgomotului uriaș care ne sufocă și a fricii răspândite de cele câteva voci publice foarte expuse pentru a produce audiență.

E foarte posibil ca această postare să nu facă deloc audiență. Mi-ar fi fost simplu să o mai ridiculizez puțin pe Olivia Steer sau să fac mișto de enormitățile emise de cei ca ea. Dar dincolo de câteva mii de like-uri, n-am fi câștigat nimic. Așa, mă gândesc că ce am scris poate va fi util unor părinți îngrijorați și de bună-credință. Și am din nou încredere (și speranță) că oamenii cu bun-simț sunt majoritari."

Vlad Mixich - postare Facebook



#275
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 08 octombrie 2016 - 09:38



Faci iar un amestec de argumente si ingreunezi urmarirea discutiei. Vaccinurile antigripale la gravide sunt doar o recomandare, nu sunt obligatorii nicaieri. In fapt vaccinurile antigripale nu sunt obligatoriu administrate nici la copii.

 

 

Pai uite cum e cu imunitatea transmisa de mama catre nou nascut. Exista doua cazuri:

 1. mama alapteaza, caz in care nou nascutul va avea anticorpi pentru afectiunile la care a fost expusa mama sau pentru care a fost vaccinata mama, dar nu in cantitati indeajuns de mari incat sa-i dea imunitate.

 2. mama nu alapteaza (geee, la mamele infectate cu HepB de exemplu, medicii din Ro interzic alaptarea) ca nu poate sau nu are voie, caz in care nou nascutul are zero anticorpi.

 

"Breastfeeding will enhance baby’s response to immunizations that he receives, however, breastfeeding will not act as a substitute for immunization.

The immunities that our bodies generate when we get an illness or receive a vaccination are IgG immunities. IgG is the major immunoglobulin circulating in the blood and is the type of antibody that provides long-term resistance to illnesses – the IgG antibodies ‘recognize’ germs that we’ve been exposed to previously so that they can be destroyed more quickly.

IgG protection from mom primarily comes to her baby via the placenta prior to birth –this maternal IgG in baby’s system gradually disappears by 6-8 months postpartum. A child’s own IgG synthesis gradually increases until it reaches adult levels by 7-8 years of age [ref: Behrman: Nelson Textbook of Pediatrics, 16th ed., Copyright © 2000 W. B. Saunders Company. p. 595]. The child continues to get some IgG protection from breastmilk for as long as nursing continues, but IgG does not enter the breastmilk in quantities high enough to “vaccinate” baby (though it’s certainly helpful)."

 

Inainte de ce vreme? Ca la mine copii au fost dusi la cresa la fragedele varste de 4 respectiv 2 luni.  Ce anume te intereseaza sa stii? Daca erau vaccinati? Erau cu vaccinele la zi conform schemei, erau alaptati la san exclusiv si au luat numai chestii pentru care nu exista vaccin de la cresa. La infants - toddlers nu a fost nici un incident de boala a copilariei, pentru ca cresa la care eram era foarte stricta cu privire la vaccinarile copiilor admisi. primele cazuri au aparut cand am schimbat day-care-ul si au aparut copii nevaccinati. Copii vaccinati nu au fost afectati, dar nu stiu ce fall-out a fost in familii. Si au fost si cazuri in care boala copilariei de care zici ca nu-i bau bau a bagat copii in spital cu complicatii serioase. 

 

 

Pai sa vedem, e cumva statul roman inventatorul vaccinului respectiv? NU. Bun, atunci poate este cel care a sponsorizat cercetarea care a dus la obtinerea vaccinului respectiv? NU. Hmm, bun poate ca statul roman garanteaza piata de desfacere pentru produsul respectiv? NU, nici atat. Poate ca statul roman plateste fara numar pentru vaccinul customizat?NU

Pai atunci cate parghii crezi tu ca are statul roman? 

Statul roman, un stat sarac si corupt, nu a investit de ani de zile in cercetare de orice fel, nu doar medicala. Nu a investit in laboratoare care sa verifice validitatea produselor pe care le achizitioneaza.Si nici macar nu-si verifica sistemul sanitar cu mare atentie. Statul roman are sincope majore. Dar cu toate astea, cu toate problemele si bubele existente, statistica arata ca majoritatea (99%) indivizilor inoculati cu vaccinurile respective NU AU EFECTE SECUNDARE SERIOASE. Deci utilitatea  vaccinurilor se mentine in pofida neincrederii pe care o avem fara de statul care ne reprezinta.

 

 

Am mai zis, din anii 80 pana acuma serurile de vaccinare au evoluat si ele. Intai tocmai in ideea sa minimizeze numarul de injectii apoi s-au adaugat alte afectiuni. 

http://www.chop.edu/...ar#.V-1DjfkrJaQ

Dar daca te uiti cu atentie ai sa vezi ca de fapt totul a fost cu un singur scop in minte, eradicarea bolilor respective. In fapt exista o afectiune a carui vaccin a fost scos din lista pentru ca a fost considerata eradicata (small-pox). Deci intentia nu e sa omoare sau sa nenoroceasca pe nimeni. 

Informata onest poti sa fii oricand, poti cere prospectul vaccinului care va fi administrat sa il citesti, poti intreba medicul despre conditiile in care a fost tinut si poti sa nu mai numesti adjuvantii "mizeriile alea" pentru ca asta denota ca habar nu ai ce sunt sau ce rol au. 

 

Cum spuneam, cand nu arde nici un foc langa noi ni se pare ca hidrantul e un moft. Dar cand izbucneste focul si ar trebui sa-ne ne dam palme ca nu ne-am pus hidrantul, urlam ca de ce nu s-a ocupat statul sa ni-l bage pe gat cand noi ne simteam in siguranta.

 

"Parents were scared of the polio epidemics that occurred each summer; they kept their children away from swimming pools, sent them to stay with relatives in the country, and clamored for an understanding of the spread of polio. They waited for a vaccine, closely following vaccine trials and sending dimes to the White House to help the cause. When the polio vaccine was licensed in 1955, the country celebrated and Jonas Salk, its inventor, was an overnight hero."

Acuma polio e un fel de raceala pentru care oameni ca OS ne spun sa stam acasa linistiti ca trece de la sine, si vaccinul ne paralizeaza. 

 

 

Am zis ca revin cu niste raspunsuri, desi sincer mi s- a luat.

Rufus, nu am sa explic pt ca ar trebui sa postez obositor de mult, nu doar pt mine, ci pt multi dintre aceiacare citesc. Iti garantez ca dc as fi avut sansa sa gasesc informatiile peste care am dat de cand a inceput necazul cu copiii imbolnaviti cu SHU, altfel ar fi stat situatia in cazul copilului meu si cu voia sau fara voia, placutul sau neplacutul, ofensarii turmei, m- ar fi durut fix in cot de ea. Am cautat infos despre nastere, crestere,alaptare, tot ce vine la pachet cu adusul pe lume al unui copil, inclusiv despre vaccinuri- deci cunosc cam toata polologhia provaccinare, de dinainte de a ramane gravida. Cand am avut si eu in sfarsit parte de o sarcina, nu ca am lasat balta tot, dar am incercat sa ma bucur de ea, crezand ca e timpul meu in sfarsit si negasind nimic dubios, sa merg cu turma. Rau am facut! Informati- va cat puteti inainte sa vina bebe, ca e cam greu cu timpul dupa...

Eu sunt in faza in care mi- e clar ca exista grozavii, au fost aratate, nu vorbesc doar despre marturiile parintilor de copii autisti, autismul se vede din pacate fara niciun dubiu, exista nenumarati martori ai lor, cadre didactice, terapeuti, doctori, nu sunt toti nebuni, toti spun acelasi lucru, ma refer la aceia care au mancat niste paine in domeniu-20/30 de ani, ca sunt diferente majore de numar de copii cu deficit de atentie, tot ce e pe spectrul asta autist, intre acum 30 de ani si prezent. Nu mai vorbesc despre copii imbolnaviti de cancer, un nr catastrofal si socand de mare in randul unor copii mici si ft mici.

Ma intreb insa cum stam cu consecintele pomelnicului de vaccinari facute in timpul copilariei, care nu sunt imediate ( de la momentul efectuarii lor pana in 2 ani), caci  nu stim, nu exista studii, nu intereseaza? Oare dc acum nu se vad, ele nu vor exista?

 

Madanic, propaganda si manipularea este atat de mare incat cumva nici nu ma mir. La vremea cand ti l- am pomenit pe Sears, la o simpla cautare pe net, dadeai peste jde articole pozitive, care seruiau parerile medicilor pro scheme alternative. Cand am cautat acum, Sears are jde linkuri catre articole care il contesta. Mai mult, am avut neplacerea sa gasesc intr- un ziar cu specific economic un articol in care ni se arata ca aia de produc vaccinuri isi fac pomana cu noi, ca marile lor castiguri nu vin din productia de vacc ci din productiile de medicamente :D Dl prof dr V Astarastoae a mentionat o cifra, care mergea mana in mana cu un conflict de interese. Nu a scos- o din burta, nu a stiut- o doar 'mnealui, de fapt a fost aflata de catre altii. Ne zice si de ceva practici neortodoxe ale OMS, deci super autoritate pe care o privim cam toti ca pe Dumnezeu in materie de adevar si corectitudine, aparator suprem al sanatatii omenirii etc etc etc.

Trimit asa si reeditez, ca mi- e frica sa nu pierd continutul mesajului meu. Scuzi. :P

La articolasul minunatului si chiparosului manipulator cu diploma, are? are! ( atat ca e jurnalist la HN :)))  ) VM iti pun un articol si eu, din care nu voi cita, las la latitudinea cititoarelor sa il vizioneze au ba si sa isi traga singure concluziile.

http://www.anacronic...nu-i-vaccinezi/

Nu ma intereseaza nici cand ti- ai dus tu copiii la cresa, nici dc au fost vaccinati, nici cum i- ai hranit. Chestii private, pt care eu am respect.

Ft bussines( ish? :D ) argumentarea cu privire la producatori si neamestecul statelor in continutul produselor de le cumpara. Numa ca vezi, dc tot o dam ca e cu siguranta nationala la rujeola samd, banii fiindu- ne luati oricum, fara ca sa fim intrebati, ca bugetul nu e de la vreo acasa a statului, dar consecintele le suportam noi, direct, in carne, oase,piele, noi si copiii nostri,  ai de au lucrat sau inca mai lucreaza la Cantacuzino zic si ei niste trebi, care nu sunt tocmai cosere, cu intamplari nu chiar bussines, mai degraba furaciuni...apai atunci sa nu iti fie cu suparare dc unii nu intelegem sa ne impacam asa, inchizand ochii si gura,   fiind si batuti si.....cu banii luati.

Ok. Incerc sa o scurtez cat mai cuprinzator :D

M- a intrigat in filmul postat de mine la topic un anume cuvant, o locatie mai exact, Simpsonwood, unde s- au petrecut niste intalniri. Am cautat si am gasit :)) pt cine vrea sa se delecteze cum e cu stiinta, cu studiile :D las transcripturile aici:

 

http://thinktwice.com/simpsonwood.pdf

 

As putea sa inchei cu asta:

"Forgive this personal comment, but I got called out at eight o'clock for an emergency call and my daughter-in-law delivered a son by c-section. Our first male in the line of the next generation and I do not want that grandson to get a Thimerosal containing vaccine until we know better what is going on. It will probably take a long time. In the meantime, and I know there are probably implications for this internationally, but in the meanwhile I think I want that grandson to only be given Thimerosal-free vaccines." - Dr. Robert Johnson, Immunologist, University of Colorado, Simpsonwood, GA, June 7, 2000

1x1.gif

Obs: studiile prezentate de CDC la Simpsonwood erau deja la a patra sau a cincea periere, datele in prima faza au fost mult mai :) catastrofale. Si daca nu ma insel a mai fost o periere dupa intalnire. Este prezentat exact in filmul postat de mine cu niste pagini in urma. In film apare un interviu cu un epidemiolog care a luat parte la acele intalniri,a confirmat tot, a spus ca erau suficiente dovezi. Publicarea transcripturilor nu a fost chestiune de benevolenta ori corectitudine politica de transparenta, au aparut dupa niste insistente, probabil ale antivaccinistilor ( :D )

"The transcript  from the meeting was stamped with the words "Do Not Copy or Release" and "Confidential", but was obtained by parents through FOIA." ( a se vedea linkul urmator )

 

 

Partea proasta e ca nu sunt unicele bube. Dar ele insele sunt arhisuficiente.

Am mai gasit detalii. CDC a avut posibilitatea de atunci! sa obtina de la producator vaccinuri fara mercur. A refuzat.

Rasfoiti site- ul, e plin de documente oficiale.

 

http://www.putchildr...g/chapter2.html

 

Si acum avem si cireasa prezentata de Vaxxed, cu whistleblower- ul CDC

Thompson.

https://sharylattkis...tudy-documents/

 

CDC oficial prezinta asta despre mercur

http://www.cdc.gov/v...rns/thimerosal/

 

Ei au facut studiile praf, ei au fost dati ca certitudine ca nu exista legaturi intre autism si vaccinuri, lor li s- a oferit oportunitatea ( deh, probabil pt ca era SUA) de a avea din acel moment vaccinuri fara mercur, pt restul statelor producatorii au continuat sa exporte vaccinuri cu mercur, inca mult timp de atunci, nici acum nu e scos din toate, oricum urme de mercur sunt cam in toate vaccinurile, la fel au procedat cu polio oral pt lumea a treia, desi stiau ca fac rau, imbolnaveau, au avut tupeul sa invoce  pretul lor scazut, unicul pe care tarile sarace si- l permit. ( ??? )

Ce putem sa spunem in cazul nostru, al celorlalti parinti care nu am fost doctori la Simpsonwood, ca sa beneficiem de alternativa fara mercur? Ghinion?

 

Repostez ca e de neuitat lectia predata de dr Saluzzo viitorilor vaccinisti, consultant OMS :D care a lucrat pt un mare producator de vaccinuri.

http://www.cunoastel...inurilor-video/

 

ps: mi se pare hilar cum tu din America ne prezinti citate din Mixich si Steer, pt a argumenta despre vaccinuri. Adica inteleg, ai spus- o destul de direct ca noi suntem mai parliti, asa, ( Romania ), dar nu ma mir ca suntem inca vazuti in opinci de astia de publica articole propagandistice provaccinare, daca si romani obisnuiti, din randul nostru ne vad asa. 

 

Sa aveti un we placut! :)


Editat de lucialu, 08 octombrie 2016 - 13:01 .


#276
ch_dana

ch_dana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.546 mesaje

Postat 08 octombrie 2016 - 10:40

Eu am cumparat vaccinul MMR (ROR, versiunea Merck a Priorix-ului) sambata trecuta iar miercuri am vaccinat fetita. Nu am mai stat sa astept Priorix-ul (care inteleg ca a intrat in tara vineri), desi sincer as fi preferat sa continui schema GSK, dar incepe sezonul virozelor si am considerat ca e mai bine asa.

 

Imi asum riscurile si efectele secundare asociate vaccinurilor, asa cum am facut si pana acum. Alternativa e mult mai groaznica din punctul meu de vedere, iar acea alternativa nu mi-as putea-o asuma, ca parinte.



#277
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 08 octombrie 2016 - 10:55

Si nu e fantastic ca decizia a fost la tine, in mainile tale? :)

 

Cand e clar ca se face abuz de recomandari, cum vom sta ac vaccinarile vor avea o lege prin care statul ne va lua puterea de a decide cum e mai bine pt copiii nostri?



#278
Madanic

Madanic

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.591 mesaje

Postat 10 octombrie 2016 - 18:34

Acum ca ai aplaudat faptul ca o mamica a avut ocazia sa aleaga serul cu care vaccineaza poate ne luminezi in baza caror informatii ti-ai alege vaccinul? Pentru ca dupa citirea lungului mesaj, si vizualizarea articolelor citate eu am ajuns la concluzia ca:

 1. nu ai incredere in nici o autoritate guvernamentala in acest subiect, nu vorbim de guvernul romaniei (ca acolo inteleg), dar nici CDC, nici FDA nici autoritatea europeana de validare a vaccinelor, sau medicul personal. Toti sunt (in conceptia ta) mama in mana cu Big Pharma si nu vor decat sa-ti ia banii si nu dau doi bani pe viata ta;

 2. nu ai capacitatea de a intelege procesul de productie, componenta chimica sau procesul prin care se certifica serul respectiv. Informatiile din prospect (similare la varinatele de vaccin oferite) te trimit in criza de anxietate. 

Nota: A nu se intelege ca iti desconsider inteligenta, pur si simplu fiecare dintre noi e specialist in ceva, si fara sa fii specialist in epidemiologie, virologie, chimie e putin probabil sa fii capabil sa intelegi informatia aia cu adevarat. Noi restul ne bazam pe recomandarea specialistilor, dar unii dintre noi sunt mai putin paranoici.

 

Si deci cum vei face alegerea? In baza a ce argumente? 

Sau iei decizia ca ce nu intelegi trebuie evitat si nu mai vaccinezi? 


Editat de Madanic, 10 octombrie 2016 - 19:40 .


#279
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.701 mesaje

Postat 10 octombrie 2016 - 22:13

chiar sapt trecuta am vorbit cu 2 mamici despre vaccinurile HPV care au copii de aceasi virsta ca al meu.

amindoua mamicile au cunostiinte medicale si mi-au spus ca au decis sa nu faca acest vaccin copiilor lor.

#280
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 13 octombrie 2016 - 07:28

Acum ca ai aplaudat faptul ca o mamica a avut ocazia sa aleaga serul cu care vaccineaza poate ne luminezi in baza caror informatii ti-ai alege vaccinul? Pentru ca dupa citirea lungului mesaj, si vizualizarea articolelor citate eu am ajuns la concluzia ca:

 1. nu ai incredere in nici o autoritate guvernamentala in acest subiect, nu vorbim de guvernul romaniei (ca acolo inteleg), dar nici CDC, nici FDA nici autoritatea europeana de validare a vaccinelor, sau medicul personal. Toti sunt (in conceptia ta) mama in mana cu Big Pharma si nu vor decat sa-ti ia banii si nu dau doi bani pe viata ta;

 2. nu ai capacitatea de a intelege procesul de productie, componenta chimica sau procesul prin care se certifica serul respectiv. Informatiile din prospect (similare la varinatele de vaccin oferite) te trimit in criza de anxietate. 

Nota: A nu se intelege ca iti desconsider inteligenta, pur si simplu fiecare dintre noi e specialist in ceva, si fara sa fii specialist in epidemiologie, virologie, chimie e putin probabil sa fii capabil sa intelegi informatia aia cu adevarat. Noi restul ne bazam pe recomandarea specialistilor, dar unii dintre noi sunt mai putin paranoici.

 

Si deci cum vei face alegerea? In baza a ce argumente? 

Sau iei decizia ca ce nu intelegi trebuie evitat si nu mai vaccinezi? 

 

 

Draga mea, este fix problema mea cum si ce aleg. Statul sa isi vada de copiii amarati care nu au pe nimeni ca sa ii ocroteasca,  pt care ia bani de la noi ca sa o faca.

 Copilul meu este un copil asteptat, dorit si iubit. Statul nu a avut nimic de spus in asta. Si nici tu si nici altcineva nu tremura, se bucura, toata pleiada de sentimente si de sarcini pe care o traieste un parinte, pt copilul meu in locul meu. Asa cum nici eu nu o fac pt copiii altora.

Am intervenit pt ca epidemia asta este o intoxicare sub semnatura MS, care indiferent de culoarea politica a guvernului ( :)) astia de acuma cica nu au niciun fel de farba ) are evident o agenda venita din exterior. Idem legile cu casatoriiile /adoptiile pt LGBT etc, idem cu cotele de refugiati, idem cu multe. Si e absolut jenibil cand avem niste dovezi taman din 2000, sa mai vina cu invinuiri si acuze asupra unor persoane precum OS, ducand in derizoriu niste probleme mari, justificand o lege pe care Hitler ar fi aplaudat-o.

Nu exagerez,  iti reamintesc ceea ce dl Astarastoae tocmai a scris, ca acelasi minister a cerut medicilor sa se vaccineze sub amenintarea ca li se vor desface contractele de munca. Sansa lor a fost ca s-au adunat intr-un nr considerabil, incat ministerul sa o lase mai usor cu pianul pe scari. Se numeste abuz ceea ce a dorit sa faca acest MS.

Btw, OS o avea petele cusururile ei, nu sunt avocatul ei, nu or fi bune retetele de burgeri vegani :))) dar nu ocupa functii platite gras de stat. Amicul tau Mixich tocmai ce a fost numit vicepresedinte al Agentei Nationale a Medicamentului. Deh, rolul de vuvuzea al papusarilor merita rasplatit. Nu e primul jurnalist care are parte de astfel de miracole. Unii ajung ambasadori.

 

http://www.activenew...mentului-137183

 

Sa ne reamintim: http://m.academiacat...igatorii--38564

 

Personal ma lasa rece ce consideri sau desconsideri tu asupra persoanei mele. Nu am sa te citez din spate ca sa iti arat ca ba da, m-ai desconsiderat. Despre utilitatea prospectelor...nu spun...dar iata ca nu e mare diferenta intre mine si un mare imunolog de la Simpsonwood,  care totusi a avut acces la mult mai multe infos fata de mine si scoli (deci instrumente ale cunoasterii medicale ) care sa il ajute sa distinga. De fapt eu nu vad nimic diferit intre concluzia lui si a mea :P Si exemplele pot continua.

O zi buna! 


Editat de lucialu, 13 octombrie 2016 - 08:38 .




Etichetat si cu epidemie, rujeola, vaccinare

Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Ieri, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Ieri, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Ieri, 14:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -