se pune doar un cartof sa fiarba cu fasolea, atat. unii mai pun si zahar...cam o lingurita...
#51
Postat 01 februarie 2015 - 18:29
#52
Postat 01 februarie 2015 - 18:31
Multumesc,n-am stiut nici de cartof,nici de zahar...adevaraul e ca nu am mai fiert fasole de ani d ezile...pentru fasolea batuta insa a trebuit s-o fac.
#53
Postat 02 februarie 2015 - 09:51
voi cum mai scapati de mirosul din frigider?
desi il curat dar cand se aduna mai multe alimente tot prinde ceva miros... eu mai pun bicarbonat stins cu lamaie sau otet intr-o canita, in frigider. Mai e si alt truc?
eu folosesc un spray special pentru curatat interiorul frigiderului, este pe baza de otet si are proprietati antibacteriene.
nu retin numele produsului, insa este romanesc, cred ca l-am cumparat mai demult din carrefour. stiu ca si in gama produselor sano exista un astfel de produs.
mai poti folosi acele absorbante de miros pentru frigider, pe baza de granule de carbune (cred).
teoretic, daca alimentele din frigider sunt acoperite / invelite, n-ar trebui sa existe/apara miros in frigider.
#54
Postat 02 februarie 2015 - 09:59
Corina, cred ca un capac pe oala nu e suficient (in frigider), o sa pun si folie de aluminiu
#55
Postat 02 februarie 2015 - 10:05
Corina, cred ca un capac pe oala nu e suficient (in frigider), o sa pun si folie de aluminiu
capacele pe care le folosesti sunt pereche cu oala ? sau le-ai cumparat separat ? pentru ca daca nu sunt compatibile, s-ar putea sa nu se aseze bine pe oala si de acolo sa scape mirosul
mai poti folosi folie din aceea alimentara (film) pentru acoperirea etansa a oalelor, caserolelor, etc.
#56
Postat 02 februarie 2015 - 10:58
sunt ale lor dar au gaurica aia in capac
#57
Postat 02 februarie 2015 - 11:03
sunt ale lor dar au gaurica aia in capac
pai ce sa te mai complici cu folie de aluminiu sau alimentara ? acopera orificiul cu scotch sau o eticheta autocolanta si nu uita sa-l scoti atunci cand gatesti sau speli capacul.
#58
Postat 02 februarie 2015 - 11:07
pai ce sa te mai complici cu folie de aluminiu sau alimentara ? acopera orificiul cu scotch sau o eticheta autocolanta si nu uita sa-l scoti atunci cand gatesti sau speli capacul.
incerc si sper sa nu il uit cand gatesc :)))))))))
#59
Postat 02 februarie 2015 - 11:31
Mai, ce naiba de miros poate sa iasa prin 2 gaurici minuscule?
Si eu am gauri la oale si am nici un miros in frigider.
#60
Postat 02 februarie 2015 - 11:38
incerc si sper sa nu il uit cand gatesc :)))))))))
sau, mai simplu, in loc de capacul cu orificiu, folosesti o farfurie plata pe post de capac. in felul acesta castigi si spatiu de depozitare in frigider, pe farfuria aceea, daca ramane loc pe inaltime, mai poti pune ceva - o cutie de branza topita, de ex.
la mine apare miros in frigider doar daca se intampla sa se altereze ceva (foarte rar, dar se mai intampla).
Etichetat si cu trucuri, bucatarie, culinar
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
Lectii si know how on line, Sport →
Probleme cu niste insecte in bucatarieCreat de
bad1488
, 16 aug 2018
insecte, bucatarie
|
|
||
TIMP PENTRU SUFLET SI MINTE →
Casa noastra, dulce casa →
Idei pentru re-organizarea condimentelorCreat de
redactor
, 24 feb 2018
bucatarie
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Bucate romanesti - fineturiCreat de
redactor
, 05 mai 2016
bucate, bucatarie și încă 1...
|
|