Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Trucuri culinare - super utile!

trucuri bucatarie culinar

210 raspunsuri la acest subiect

#191
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.699 mesaje

Postat 27 martie 2015 - 19:06

usturoi cand treb sa fac mult pt cirnati, chiftele eu il pun in chopper.



#192
castana1

castana1

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 68 mesaje

Postat 03 aprilie 2015 - 21:53

nu stiu ce am facut, daca am trimis mesaj sau nu, spuneam ca pun bere in compozitia de piftele ca sa ramina pufoase, sa nu fie ... chilugoase. 



#193
rall

rall

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.248 mesaje

Postat 04 aprilie 2015 - 13:53

sigur nu se gasesc, din simplul motiv ca probabil nu s-a gandit nimeni sa produca asa ceva sau sa importe (poate nu s-ar vinde, cine stie ?)

 

La un moment dat se gasea usturoi tocat la Kaufland, congelat. Nu am cumparat niciodata dar chiar o sa ma uit sa vad daca mai este [:)]
 



#194
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.603 mesaje

Postat 06 aprilie 2015 - 10:46

La un moment dat se gasea usturoi tocat la Kaufland, congelat. Nu am cumparat niciodata dar chiar o sa ma uit sa vad daca mai este [:)]
 

 

rall, stiu de acela. eu spuneam despre cel postat ca imagine de leti, unde usturoiul tocat este pus in cutiute mici, ai posibilitatea sa folosesti una sau mai multe doze, nu sa scoti din punga si sa te chinui sa separi din masa congelata acea cantitate de usturoi de care ai nevoie.

 

pentru ca tot vorbim despre trucuri, va pun aici un clip cu tot felul de idei ingenioase, nu numai/neaparat pentru bucatarie.

 



#195
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.603 mesaje

Postat 06 aprilie 2015 - 13:24

alte mici trucuri folosind cuptorul cu microunde.

una dintre utilizari este legata de eliminarea substantei care ne face sa lacrimam atunci cand taiem/tocam ceapa



#196
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.699 mesaje

Postat 30 august 2015 - 02:20

bucatelele de pui se tin in lapte batut pt a fi fragede.  mai ales cele care urmeaza r prajite, ori facute snitzel


Editat de michelle-usa, 30 august 2015 - 02:22 .


#197
Alizee

Alizee

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.337 mesaje

Postat 30 august 2015 - 06:24

Intrebare:  dar cu pireul de cartofi cum faceti sa nu se-ntepeneasca dupa ce s-a racit ?

 

Noi facem un pireu demential de bun cu unt si lapte, dar cand s-a racit, e ca naiba.

 

Voi cum il faceti sa ramana bun ???

 

Eu il fac cu unt si lapte, iar consistenta piureului este mai moale. In ziua urmatoare, pun piureul la incalzit pe o craticioara cu apa si ii adaug putin unt sau lapte.

Noi mancam piureul si a doua zi. Alaturi de friptura si incalzit asa cum am scris, imi pare bun.

 

Pt eliminarea mirosurilor din frigider, tin in permanenta un paharel cu otet si apa, pe usa.


Editat de Alizee, 30 august 2015 - 07:06 .


#198
Alizee

Alizee

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.337 mesaje

Postat 30 august 2015 - 07:05

Ca sa nu usture, trec ceapa taiata in doua pe sub jetul de apa, apoi o toc.

 

Nu toate legumele sunt bune congelate; ceapa si cartofii sunt unele dintre ele ( va amintiti expresia : nu face nici cat o ceapa degerata ? :) .

 

Eu cumpar congelat : mazare, spanac, conopida, toate romanesti. 



#199
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.651 mesaje

Postat 30 august 2015 - 08:42

Ca sa nu usture, trec ceapa taiata in doua pe sub jetul de apa, apoi o toc.

 

Nu toate legumele sunt bune congelate; ceapa si cartofii sunt unele dintre ele ( va amintiti expresia : nu face nici cat o ceapa degerata ? :) .

 

Eu cumpar congelat : mazare, spanac, conopida, toate romanesti. 

 

 

Vorbesti din experienta sau din pilde?

Ceapa congelata este ff buna.



#200
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 30 august 2015 - 10:18

Ceapa intreaga inghetata...poti s-o arunci ,nu mai poate fi folosita ,pentru ca dupa decongelare ...se moaie.

 

Cartofii intregi inghetati partial,devin foarte dulci dupa decongelare,insa eu stiu ca daca nu s efolosesc imediat ...au aceasi soarta ca ceapa.

 

Ceapa congelata de cumparat,e direct taiata...si eu sunt curioasa daca ramine asa intreaga(bucatelele)in timpul fierberii/taierii.Perosnal nu am folosit ceapa congelata din magazin sau de la Bofrost!!!





Etichetat si cu trucuri, bucatarie, culinar

Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Un pic de liniste

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 09:56

  • Cum am tratat răcelile în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 06:30

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -