Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Trucuri culinare - super utile!

trucuri bucatarie culinar

210 raspunsuri la acest subiect

#171
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.849 mesaje

Postat 22 februarie 2015 - 13:13

mai, mi-ati facut pofta de vinete cu maio [fri] [fri] [fri] ma pun pe treaba



#172
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.260 mesaje

Postat 22 februarie 2015 - 20:01

Letitia  [flo2]  iti multumesc pentru pontul cu ceapa taiata congelata! Am luat si eu azi. Desi nu sunt multumita de finetea ei :), adica e taiata cam mare, am folosit-o cu succes! Inca o data mersi ca ai scris, altfel traiam bine mersi plangand si ceapa in congelator :). 

 

Dar oare legumele sunt taiate atunci proaspete? ca asta e marele meu semn de intrebare...eu am impresia ca sunt taiate tocmai cele care nu s-au vandut, au fost scoase de pe raft si "refolosite" in acest fel.

Cu placere, ma bucur ca ti-am usurat un pic munca la bucatarie.  [flo2] Cauta si la alte supermarketuri, unii producatori taie ceapa mai marunt decit altii, deci vezi poate gasesti mai matuntita.

 

Cit despre legume "expirate" si congelate, pai de unde se aprovizioneaza marile firme producatoare de legume congelate, Birds eye de exemplu? De la lada de gunoi a supermarketurilor?De unde iau ei aceste legume expirate si de ce ar face-o? Ca sa se afle si sa dea faliment, sau cum? Ca s-ar fi aflat deja de aceste matrapazlicuri, in atitea zeci de ani de cind s-au infintat aceste firme. Eu in afara de legumele deja mentionate, mai folosesc si mazare congelata, ca altfel ar trebui sa iau pastai de mazare, dar chiar I can't be asked, vorba englezului.

 

Maioneza eu fac de 2 ori pe an pentru salata beof si de vinete, cea din comert are otet si nu suport. Eu pun lamiie sa acresc. In maioneza pun putin cartof fiert cind o fac, cica asa nu se taie. Pina acum nu mi s-a taiat. La salata beof folosesc numai castraveti murati in saramura, aia in otet nu imi plac deloc.



#173
dianama

dianama

    Membru senior

  • Banned
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.152 mesaje

Postat 22 februarie 2015 - 22:17

Activitatea firmei noastre ăsta face :cultiva legume și fructe
Acele congelate sunt proaspete , sortate de pe câmp .

#174
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.700 mesaje

Postat 23 februarie 2015 - 02:08

Eu ce am invatat de la soacr'mea - imediat dupa ce coc vinetele. atunci fierbinti, dupa ce le curat le tai in doua si presar sare..se scurg mult mai repede si nu au tip sa oxideze (?!)

Ies foarte albe....trebuie sa aveti griza sa nu mai puneti sare. 

multam pt sfat, eu nu am stiut.



#175
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.654 mesaje

Postat 23 februarie 2015 - 12:18

Mie imi place maioneza de casa cu 2 galbenusuri fierte, unu crud si o lingura de mustar. E delicioasa :).



#176
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.260 mesaje

Postat 23 februarie 2015 - 14:35

Mie imi place maioneza de casa cu 2 galbenusuri fierte, unu crud si o lingura de mustar. E delicioasa :).

Eu pun 2 galbenusuri crude si unul fiert, mustar, lamiie si putin cartof sa nu se taie cica. Foarte buna iese. La craciun o prietena a descoperit aceasta maioneza pe care am gustat-o si seamana izbitor cu maioneza de casa.

Miniaturi atasate

  • mayo.jpg


#177
ralcat

ralcat

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.258 mesaje

Postat 23 februarie 2015 - 14:38

A inceput postul ... cu vinete l-am intampinat. Dar fara maio, desi am gasit la un magazin bio un fel de maioneza vegana dar nu m-am incumetat inca sa dau banu. Dar probabil ca ma va tenta sa o fac cand o sa miorlaie pruncu dupa salata de "boeuf fara boeuf" :)).



#178
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.849 mesaje

Postat 23 februarie 2015 - 15:00

Mie imi place maioneza de casa cu 2 galbenusuri fierte, unu crud si o lingura de mustar. E delicioasa :).

yummy asa o fac si eu :)



#179
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.700 mesaje

Postat 02 martie 2015 - 19:47

nu intra la categoria trucurilor cculinare...dar poate ajuta pe cineva.

 

 carnea in frigider o pun in pungute de diferite culori :verde-pui, albastru vita,rosu-porc,transparenta- Pepper  [:)]  mi-e usor sa le deosebesc.



#180
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.700 mesaje

Postat 21 martie 2015 - 00:21

am facut si eu maioneza rapida

wow...nu-mi vine sa cred...intr-un minut a fost gata. super idea.

mii ddemultumiri





Etichetat si cu trucuri, bucatarie, culinar

Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Ieri, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Ieri, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Ieri, 14:18

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -