Ma bucur ca s-a animat subiectul.
Azi:
-snitele piept de pui cu salata de varza
-ciorba cu perisoare
Postat 10 noiembrie 2014 - 10:31
Ma bucur ca s-a animat subiectul.
Azi:
-snitele piept de pui cu salata de varza
-ciorba cu perisoare
Postat 10 noiembrie 2014 - 10:37
Dana, uite aici o reteta similara cu ce fac eu http://www.e-retete....gulas-de-fasole
Eu pun doar costite afumate, nu si alta carne.
Postat 10 noiembrie 2014 - 13:41
Merci, Diana, de reteta !
Azi lichidam salata, garniturile de ieri si deserturile.
In plus :
- boudin noir
- peste fiert cu sos Niçoise
Postat 10 noiembrie 2014 - 14:20
Dana multu pentru reteta! Imi saliveaza toata papilele, nu alta, ma ia cu lesin ca e in jurul prinzului. Trebuie sa-mi zici cum faci cu galustele alea, de unde la cumperi si ce faci exact. O fi existind si la mine ceva kituri de galusti? Ca gulas fara galusti nu e gulas!!
Postat 10 noiembrie 2014 - 14:52
La noi galustile pt gulas sau galustile pt tocanite se fac simple, cu faina si ou; amesteci oul cu faina pana devine o pasta nu foarte groasa si le "taiem" cu lingurita, cat mai mici pt ca ele se umfla apoi la fierberea in apa. Exista si diverse ustensile de strecurat sa iasa uniforme, dar eu le prefer pe astea cu lingurita.
Postat 10 noiembrie 2014 - 14:54
Chiar voiam sa -i spun Letitiei de galustele astea,eu di pacate "nu le cunosc"nu stiu a le face ca-s tipice ardealului.(asa ca nici Letitia nu stie de ele...)
Ma duc sa gogalesc sa vad unde gasesc poze cu galustele mele(praful de-l cumpar)
Postat 10 noiembrie 2014 - 14:55
Dana, uite aici o reteta similara cu ce fac eu http://www.e-retete....gulas-de-fasole
Eu pun doar costite afumate, nu si alta carne.
Mersi!
E un fel de fasole cu ciolan ...
Postat 10 noiembrie 2014 - 15:03
Postat 10 noiembrie 2014 - 15:11
Postat 10 noiembrie 2014 - 15:22
Diana, ca sa nu cada greu una-alta, cel mai bun e un paharel de vin.