Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Ce gatim astazi -cap.94


963 raspunsuri la acest subiect

#21
mcoca

mcoca

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.650 mesaje

Postat 10 noiembrie 2014 - 17:16

Mik, oseille este dragavei.



#22
dianama

dianama

    Membru senior

  • Banned
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.152 mesaje

Postat 10 noiembrie 2014 - 17:43

Diana, ca sa nu cada greu una-alta, cel mai bun e un paharel de vin. [cheers]

O fii nu zic nu ....dar nu beau decât de revelion ...și poate poate la aniversările noastre. Adorm instant sau nu is Bună de nimic după o gura de vin. .

#23
dianama

dianama

    Membru senior

  • Banned
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.152 mesaje

Postat 10 noiembrie 2014 - 17:43

Prefer muratoarea ...looool.

#24
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 11 noiembrie 2014 - 12:13

Mik, oseille este dragavei.

Deci despre ce vorbiti voi aici? [:D]



#25
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 11 noiembrie 2014 - 13:02

Eu astazi fac fac Ules sau döppekooche [:D]

 

http://de.wikipedia....iki/Döppekooche

 

este traditionala in zona noastra de Sankt Martin(astazi 11.11 este Sankt Martin),in zona Rheinland.

 

Cartofi dati prin razatoare(sau robot),ceapa tocata marunt,amestecat cu ou si condimentate(sare,piper unii pun muskat),cu sunculita si cirnati(mettwurst)(eu dupa citeva incercari-astazi va fi cu un alt fel de sunculita-,am ajuns la concluzia ca usor prajite inainte sunt mai bune).Compozitia respectiva se baga la cuptor pentru 3-4 ore(face o crusta ...hmmmmm [pofticios] )si s emaninca cu piure de mere(apfelmus)


Editat de andacos, 11 noiembrie 2014 - 13:38 .


#26
Mik

Mik

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.241 mesaje

Postat 11 noiembrie 2014 - 13:25



Deci despre ce vorbiti voi aici? [:D]

 

Dana, eu vorbesc despre un fel de loboda cu frunze verzi si acrisoare care se transforma apoi in sos pentru peste. Adica asta :

http://fr.wikipedia.org/wiki/Oseille

 

Am avut doua tufe in gradina (cumparate de la magazinul de plante si transplantate). Acum ca a dat frigul si nu mincasem tot am pus in borcan cu ulei de masline. Insa cantitatea a iesit ridicola.

 

Mcoca, mersi ! In Moldova sau nu creste in stare naturala sau nu se maninca.


Editat de Mik, 11 noiembrie 2014 - 13:27 .


#27
Mik

Mik

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.241 mesaje

Postat 11 noiembrie 2014 - 13:32

Eu astazi fac fac Ules sau döppekoche [:D]

 

http://de.wikipedia....iki/Döppekooche

 

este traditionala in zona noastra de Sankt Martin(astazi 11.11 este Sankt Martin),in zona Rheinland.

 

Cartofi dati prin razatoare(sau robot),ceapa tocata marunt,amestecat cu ou si condimentate(sare,piper unii pun muskat),cu sunculita si cirnati(mettwurst)(eu dupa citeva incercari-astazi va fi cu un alt fel de sunculita-,am ajuns la concluzia ca uspr prajite inainte sunt mai bune).Compozitia respectiva se baga la cuptor pentru 3-4 ore(face o crusta ...hmmmmm [pofticios] )si s emaninca cu piure de mere(apfelmus)

Vai, Dana, ma imbolnavesti. [pofticios] [pofticios] [pofticios]

 

Piureul de mere e din mere acre si cu sare si un pic de unt ?

 

Ce bei la el ? Vin alb, bere, o tarie ?

  [uta]

[:p]



#28
Mik

Mik

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.241 mesaje

Postat 11 noiembrie 2014 - 13:35

Fac azi o varza (cu sos de rosii) si mai fierb o varietate de cirnat (care se fierbe se pare).

La inceput de masa le fac tartine cu zacusca si citeva masline.

 

Pe diseara trebuie sa le fac pizza.

 

Am sa gatesc ceva carne, cred ca o friptura de porc la cuptor pe miine.

 

(si azi tot in concediu sunt si de aceea mai scriu pe aici, de miine doar bag un cap.



#29
andacos

andacos

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 27.306 mesaje

Postat 11 noiembrie 2014 - 13:37

Mik...te dezamagesc,nu beau nimic la el,ca nu prea.-s bautoare!!!!! [:-)))] [:-)))] (eu consum rar alcool si in special cind e ziua rosie sau ma simt foarte obosita si in special in weekend -in rest...la revelion e nelipsita sampania/spumosul mai degraba ca sampania nu-mi place [batcap] )

 

Piureul de mere-fiind un aliment ce l-am intilnit doar la nemti,il cumpar...ca nu stiu sa-l fac,insa din ce am prins,cred ca asa cum spui tu. [clo] Am sa intreb vecina,insa nu am timp sa-l fac in casa.



#30
Mik

Mik

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.241 mesaje

Postat 11 noiembrie 2014 - 14:56

Dana, eu inteleg ca esti fata cuminte [flo2] si nu (prea) bei alcool, da' intrebarea mea era "daca e vreo bautura specifica la mincarea ceea ?"




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Ieri, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Ieri, 10:27

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -