Acum ca m-am mai eliberat putin.....
Edi a aparut in viata noastra atunci cand a crezut D-zeu ca sunt pregatita , destul de tarziu adevarat, desi eu mi l-am dorit cu mult inainte. E cea mai mare bucurie pe care am crezut ca o pot avea vreodata, e sufletul nostru. Am trait de la emotii intense la sentimente de iubire profunde dar si dezamagiri, stari de usoare depresii, certuri.... insa toate au palit in fata minunii care acum alearga prin casa si ma striga "mama" iar eu ma topesc.
Ca si cuplu recunosc ca am trecut si prin momente grele, copilul aducand o schimbare majora in viata noastra dar sper ca am trecut peste ele sau incercam sa le depasim dar cert este ca amandoi ne-am dorit acest copil si el ne-a intregit familia cu adevarat.
Nu uit momentele cand eram insarcinata si aveam burta mare si ma urcam pe scara la etaj sa vedem ce au mai construit la casa muncitorii
![[:)]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif)
. Aproape ca nu am constientizat sarcina sau mai bine spus nu am avut timp sa ma bucur de ea datorita atator activitati colaterale: casa in constructie, servici, naveta... insa am avut norocul sa fie o sarcina usoara, fara probleme.
Referitor la vaccin, nu cred ca se mai pune problema de pro si contra aici fiecare decide in parte. Eu va povestesc rectiile in speranta ca pot primi un sfat, poate s-a mai confruntat cineva cu aceeasi problema si nu e un motiv de ingrijoare.....
Eu va multumesc tuturor pentru faptul ca m-ati primit printre voi , ca sunteti "supapa" in anumite momente,ca ma ajutati su sfaturi, pareri, impresii. E greu de multe ori sa discuti subiecte legate de copil cu persoane care nu trec sau nu au trecut ca si tine prin diverse situatii sau nu au copii.
Pupici multi si sper ca nu v-am plictisit cu mesajul meu lung.
mami de Eduard Stefan ( 26.08.2011)