Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Copil problema, parinti indiferenti


201 raspunsuri la acest subiect

#11
AkaManah

AkaManah

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 608 mesaje

Postat 10 noiembrie 2011 - 15:30

Am vazut si eu cazuri printre copiii cu care am crescut. Ucideau animale cu o satisfactie deosebita. Ii stiu bine...nu erau abuzati, in orice caz nu erau batuti. Ma asteptam sa devina niste viitori chiriasi ai statului pentru ani buni la maturitate dar...sunt foarte ok acum. E drept ca unuia i-am dat cu o pisica, careia i-a scos ochii in prealabil, in cap, pana a murit sarmana (impuls de moment, regretat mai tarziu). Dupa aceea nu l-am mai vazut sa faca asa ceva.

Cert este ca pustiul din povestea ta trebuie evaluat de un specialist (putin probabil sa gasesti unul dispus sa faca asta ). Poate ca e bolnav psihic si nu e un accident ce face. Poate ca este abuzat si nu ai ce face la legislatia pe care o avem. Politia nu va interveni decat daca: fura, ucide oameni, distruge. Nu avem autoritati responsabile in prevenirea criminalitattii. Poti face ceva radical insa: daca ai bani cumpara-le casa si...adio. E foarte rau sa ai asa vecini.




#12
rrox3

rrox3

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.564 mesaje

Postat 10 noiembrie 2011 - 15:41

AkaManah daca tu nu ai vazut ca erau abuzati, nu inseamna ca ei chiar nu erau. Nu exista copil cu manifestari sadice fara experiente de acelasi gen in familie.

Gaby76 anunta protectia copilului.

Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

#13
pitzinuca

pitzinuca

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.124 mesaje

Postat 10 noiembrie 2011 - 16:43

gaby, anunta tot ce poti. fa si poze daca poti. trimite la politie, protectia copilului, primarie. oriunde se poate. copilul ala e al nimanui. probabil vrea si el sa fie al cuiva. probabil asa cauta al cui sa fie. ini nici un caz nu as invinui un copil de 7 ani. din pacate, nu stiu cat de mult poti face tu. ai putea sa stai de vorba cu el dar numai daca iti doresti acest lucru, te atrage ideea si crezi ca ai avea ce sa spui in afara de a-l trage la raspundere.







_______________________



mami de andi [bat] si ilinca [copil]

_________________________



traduceri si asistenta

________________________

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

#14
nadaflorilor

nadaflorilor

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.132 mesaje

Postat 10 noiembrie 2011 - 17:05

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah

.....E drept ca unuia i-am dat cu o pisica, careia i-a scos ochii in prealabil, in cap, pana a murit sarmana (impuls de moment, regretat mai tarziu). Dupa aceea nu l-am mai vazut sa faca asa ceva.......



tz, tz, tz.... ce copil sadic...ai lovit alt copil si ai ucis un pisic...norocul tau ca nu te-a tras nimeni in poza...

Nina,[gravired] 34s+, [fetita]
AMR minim 25 zile



#15
gaby76

gaby76

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.848 mesaje

Postat 10 noiembrie 2011 - 19:40

Multumesc pentru sfaturi!

Pentru inceput: acest copil nu este batut de catre parinti. De vorba cu copilul nu se poate sta pentru ca iti sparge capul si te scuipa. Pe mama-sa n-am s-o invit la cafea decat dupa ce se spala. si, dupa cum spuneam, sunt mai multi frati dar numai unul se comporta atat de rau. Problema e ca mi-e cam frica sa fac mare tam-tam pentru ca-s 1000 de rubedenii de-ale lor prin prejma si, stiti cum e, daca se intampla sa vina cei de la protectia copilului si se scapa vreunul ca eu am reclamat astia imi iau gatul.
Am incercat sa vorbesc cu pustiul de mai multe ori si nu se poate. Si, da, asa asezandu-ma pe picioare in dreptul lui fara tipete si zbierate. Nooo, prima piatra m-a ratat dar scuipatul nu.
Am sa ma interesez daca e la scoala si daca e sa merg sa vad ce psiholog au.

#16
ladyJ

ladyJ

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.837 mesaje

Postat 10 noiembrie 2011 - 20:15

Gaby, copilul ala trebuie neaparat sa ajunga la un psiholog.
Cand ai incercat sa vorbesti cu el, s-a uitat la tine? ce reactie-mimica a avut si ce i-ai zis tu, exact?

Tind sa cred ca sub influenta nervilor pe care ii aveai, ai pus problema gresit in fata copilului si nu ai reusit sa gasesti canalul de comunicare cu el.
De unde stii tu ca nu e batut copilul acasa? Bataia nu este, oricum, singurul act de abuz.

Daca refuzi sa vorbesti cu mama-sa nu rezolvi nimic, sa stii. Si nici daca te ascunzi dupa ciresi nu rezolvi nimic, ia problema frontal! E vorba de un copil cu tulburari evidente de comportament, e vorba de siguranta voastra si a lui, e OK sa iei atitudine!


--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

#17
AkaManah

AkaManah

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 608 mesaje

Postat 10 noiembrie 2011 - 23:51

Presupun ca sunt tigani daca au 100 de rubedenii in zona. Insista la politie...psihologul e neajutorat.




#18
SSerafiotti

SSerafiotti

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 162 mesaje

Postat 11 noiembrie 2011 - 00:09


Tare asta cu 'nu ai gasit tu canalul de comunicare cu el'. Poate data viitoare, cand micul psihopat i-ar putea despica teasta in doua si i-ar putea lasa copiii orfani, nu va fi tot ea invinuita, iar pe aici se va considera ca 'a gasit canalul de comunicare cu el'.

Hellooo! Psihopatul i-a aruncat lui Gaby CU O PIATRA IN CAP. Gaby ar fi putut muri daca micului diavol ii iesea figura si o nimerea. E grav. Si tot ce primeste aici sunt sfaturi sa faca prajituri si sugestii ca ea a facut ceva gresit, ca ei nu i-a iesit comunicarea cu 'El', ca ea a ratat ocazia de a...

Gaby, in primul rand felicitari ca ai luat atitudine. Ai ajuns si la Politie. Bravo. Deci nu iti este atat de frica de cele 1000 de rubedenii ale micii bestii pe cat iti este de frica sa traiesti, tu si familia ta, continuind sa fii martora la faptele lui.

Cruzimea impotriva animalelor, mai ales cand se termina cu moartea lor prin tortura, nemaivorbind in repetate randuri dupa cum descrii tu situatia, se pedepseste in Romania cu amenzi FOARTE MARI SI/SAU INCHISOARE. Desigur, ucigasul de animale fiind minor, parintii vor raspunde de faptele sale. Iata doar doua cazuri care demonstreaza ca se poate actiona impotriva ucigasilor de animale, http://www.ziare-pe-...lei-360425.html si
http://www.click.ro/...1278472153.html
Al doilea caz, din pacate, este foarte recent iar criminalul abia a fost dat pe mana Politiei. Sentinta inca nu s-a pronuntat, insa am oferit link-ul pentru ca tu, Gaby, sa te inspiri din felul exemplar in care au colaborat cetatenii martori la crima si asociatia pentru protectia animalelor Free Life Satu Mare.

Ai aici o lista cu asociatii din Galati, te rog suna fiecare numar in parte si cere sfatul si sustinerea lor. http://www.adoptiica...judetul-galati/, iar aici obtii detalii despre cum sa contactezi Politia Animalelor. http://www.adoptiica...alati-angajari/

Faptul ca la tine la sectie politistii sunt indiferenti, prosti si neavizati in privinta legilor in vigoare nu inseamna ca tu ca cetatean nu vei gasi sprijin/consiliere/rezolvare in alta parte. Ca doar traiesti in Galati, nu in Pampas.

Daca ai posibilitatea, fotografiaza lesurile pe care mica bestie le-a imprastiat peste tot; sunt sigura ca sunt destul de necivilizati ca si dupa o saptamana tot acolo sa le lase sa zaca. Trebuie fotografiat/filmat copilul, chiar si pentru cateva secunde, in timp ce se indeletniceste cu aceste acte de cruzime extrema. Suna la posturile TV imediat ce auzi schelelaituri si stii ca monstrul este 'in actiune'. De fapt, poti sa suni oricum, sa vina sa filmeze lesurile animalelor omorate in chinuri. Asociatiile pentru protectia animalelor de asemenea pot efectua investigatii pentru a determina cauza mortii animalelor, este o procedura de rutina si exista precedente in baza carora ucigasi de animale din Romania au fost judecati si amendati usturator. Apoi, in baza marturiilor tale si a probelor concludente, se face dosar la Politie, si iti garantez ca daca implici presa/TV+ asociatii se vor misca baietii de la sectie ca pe roate! Nu in ultimul rand, identifica alti martori si convinge-i sa te sustina. Probabil exista zeci de martori in vecinatate.

Nu te lasa! Nu e o batalie pierduta! Ai sansa sa fii persoana care aduce linistea si civilizatia in cartierul tau, iar legea e de partea ta! Gandeste-te la copiii cartierului care sunt martori fara voia lor la asemenea orori, gandeste-te la trauma lor, gandeste-te la zecile de animalute omorate in chinuri si nu te lasa intimidata de nimeni si de nimic. Si daca nu este suficient, gandeste-te ca la urmatorul cataroi s-ar putea sa nu mai ai acelasi noroc.

Inca ceva- doar pentru ca este vorba de un criminal cu varsta frageda (si doar pentru ca opinia aici pe forum inclina spre a te invinovati pe tine ca ti-a aruncat pietre in cap, vezi-Doamne nu stii sa 'comunici') NU inseamna ca nu se poate actiona legal impotriva lui, si implicit pentru protectia ta si a familiei tale!!!

Iata un caz din S.U.A, http://www.dailymail...cart-prank.html, de ultima ora, in care o mama a ajuns in coma pentru ca doi baieti de 12 ani i-au aruncat in cap un carucior de supermarket de la etajul superior al unui mall. Baietii sunt acum la inchisoare, si peste cateva zile se va decide daca vor ramane la inchisoare 1 an si 8 luni sau vor fi trimisi la scoala de corectie pana la 18 ani.

Nimeni nu este obligat sa suporte atacurile unui psihopat, indiferent de varsta atacatorului sau a victimei!

Aici http://www.dailymail...-McDonalds.html e vorba de o fetita de 5 ani violata de un baiat de 12-13 in ascunzisul acela de tuburi care formeaza locul de joaca al unui Mc. Donald's; politistii sunt pe urmele lui si cand il vor prinde nimeni nu va indrazni sa-i acuze- pe ei sau pe victime- ca 'nu au gasit canalul de comunicare cu el'!!! Sau ca nu i-au facut prajituri...
Only on Despre copii...


#19
gaby76

gaby76

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.848 mesaje

Postat 11 noiembrie 2011 - 00:28

Nu stiu ce sa zic... Am fost la politie in speranta ca vor lua atitudine in privinta educatiei si supravegherii de care copilul nu are parte. Acum, luand-o pe partea cealalta si din cata psihologie "cunosc" eu, stiu ca acesti copii cu asemenea tendinte de a chinui, schilodi si omori animalele trec la fapte asupra oamenilor atunci cand puterea fizica le va permite. Este clar ca nu da dovada de mila nici fata de animale si nici fata de oameni. Si, mi-au spus clar, atat mama cat si odorul ca in curtea lor pot sa faca si sa omoare ce vor. Dealtfel, atunci cand m-am dus in fata portii sa intreb de ce urla catelul (era un pui de vreo 4 luni) mama-sa a facut tot posibilul sa ma bage in curte. Ei, legislatie mai stiu si eu si este in stare sa-i plesneasca vreuna copilului si sa spuna ca l-am batut eu. Langa aceasta familie sta o alta, familie sarmana dar cu care te intelegi. Aruncau copiii pungile de la cornuri pe jos si le-am spus ca nu e bine ce fac, m-au intrebat de ce, le-am explicat ca daca toata lumea ar proceda asa am trai intr-un munte de gunoaie si mi-au dat dreptate, au adunat gunoaiele si le-au pus in cos. Acum ne salutam, mai dam cate o rochita, un pantalonas... adica nici eu nu-s paria. A, si, apropos, acestei familii amarate, datorita faptului ca s-au luat de ei le-au dat foc la casa. Anul trecut inainte de sarbatori...

#20
gaby76

gaby76

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.848 mesaje

Postat 11 noiembrie 2011 - 00:33

SSerafiotti, nu sunt in stare sa filmez modul de schilodire si nici lesurile. Pentru ca ar trebui sa am ambulanta langa mine. Mi se face rau. Stau si ma intreb ce vina au sufletele alea chinuite in asemenea hal. Nici macar nu inteleg cu ce au gresit (cu toate ca n-au gresit cu nimic). Cateodata imi doresc sa le adune hingherii de pe strada si sa le eutanasieze numai sa scape de chinuri.


Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - apr 26 2024 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Cu bebe in burtica la Zoo

    Pau26
    - Astăzi, 13:17

  • Saptamana 19

    ZDenisa
    - Astăzi, 00:33

  • Patutul bebelinei

    Roxana3001
    - Ieri, 21:56

  • O noapte furtunoasa

    Roxi_pisicul23
    - Ieri, 13:18

  • Cumpărături

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:35

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -