Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Copil problema, parinti indiferenti


201 raspunsuri la acest subiect

#21
ladyJ

ladyJ

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.837 mesaje

Postat 11 noiembrie 2011 - 01:41

Citat:
citat din mesajul lui SSerafiotti


Tare asta cu 'nu ai gasit tu canalul de comunicare cu el'. Poate data viitoare, cand micul psihopat i-ar putea despica teasta in doua si i-ar putea lasa copiii orfani, nu va fi tot ea invinuita, iar pe aici se va considera ca 'a gasit canalul de comunicare cu el'.





Sigur ca e tare, nu-i de colea sa reusesti sa comunici, fie si pentru cateva minute, cu un copil de 7 ani agresiv.
Dintre cei doi, adica Gaby si copil, dau mai mult credit Gabrielei in vederea stabilirii unei cai de comunicare. :)Pana una alta, ea a initiat discutia.

Te simti mai bine acum dupa ce te-ai golit de sarcasm? Ma bucur.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

#22
ladyJ

ladyJ

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.837 mesaje

Postat 11 noiembrie 2011 - 01:49

Citat:
citat din mesajul lui gaby76

Nu stiu ce sa zic... Am fost la politie in speranta ca vor lua atitudine in privinta educatiei si supravegherii de care copilul nu are parte. Acum, luand-o pe partea cealalta si din cata psihologie "cunosc" eu, stiu ca acesti copii cu asemenea tendinte de a chinui, schilodi si omori animalele trec la fapte asupra oamenilor atunci cand puterea fizica le va permite. Este clar ca nu da dovada de mila nici fata de animale si nici fata de oameni. Si, mi-au spus clar, atat mama cat si odorul ca in curtea lor pot sa faca si sa omoare ce vor. Dealtfel, atunci cand m-am dus in fata portii sa intreb de ce urla catelul (era un pui de vreo 4 luni) mama-sa a facut tot posibilul sa ma bage in curte. Ei, legislatie mai stiu si eu si este in stare sa-i plesneasca vreuna copilului si sa spuna ca l-am batut eu. Langa aceasta familie sta o alta, familie sarmana dar cu care te intelegi. Aruncau copiii pungile de la cornuri pe jos si le-am spus ca nu e bine ce fac, m-au intrebat de ce, le-am explicat ca daca toata lumea ar proceda asa am trai intr-un munte de gunoaie si mi-au dat dreptate, au adunat gunoaiele si le-au pus in cos. Acum ne salutam, mai dam cate o rochita, un pantalonas... adica nici eu nu-s paria. A, si, apropos, acestei familii amarate, datorita faptului ca s-au luat de ei le-au dat foc la casa. Anul trecut inainte de sarbatori...



Gaby, de aceia insist si-ti spun ca acel copil are nevoie de ajutor specializat. Daca lucrurile raman asa, are sanse maxime sa devina un psihopat periculos. Ceea ce nu e bine nici pentru voi, nici pentru altii.


Cat despre familie, cum adica au dat foc la casa vecinilor?? Fara nicio urmare legala?? Traim in vestul salbatic?
Si te mai miri ca ala micu are deviatii de comportament...

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

#23
alexia_21

alexia_21

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 340 mesaje

Postat 11 noiembrie 2011 - 07:26

doar pentru ca este vorba de un criminal cu varsta frageda

in ipoteza ca exista si criminali cu varsta adulta, eu m-as muta.
dar sincera sa fiu m-ai speriat mai tare tu , serafioti decat "micul diavol".

on topic, nu exista 112 pentru cazuri de genul asta? cum adica tu impreuna cu politia ati epuizat modalitatile de intelegere?

in cazul asta eu as suna un politician. si asa mai departe.

nu exista diavoli. exista indiferenta.

#24
rrox3

rrox3

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.564 mesaje

Postat 11 noiembrie 2011 - 14:45

Gaby nu e o idee buna sa te duci la scoala. In mod normal nici nu ar discuta nimeni cu tine despre copilul altora. Nu ai nicio calitate acolo.

Te inteleg si de ce nu inviti mama la o cafea si de ce ai renuntat la discutii cu copilul respectiv. Nu suntem toti facuti/ instruiti pentru asmenea interventii.

Anunta protectia copilului. Cred ca o poti face si anonim. O poti face si prin alte asociatii. Dar fa-o. Nu e doar ceva important ce ai face pentru un copil, e ceva ce ai face si pentru tine si familia ta. V-ar fi mai bine daca copilul respectiv ar primi ajutorul specializat de care are in mod clar nevoie... inainte sa ajunga un "criminal adult"



Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

#25
rrox3

rrox3

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.564 mesaje

Postat 11 noiembrie 2011 - 14:53

Citat:
citat din mesajul lui SSerafiotti

Inca ceva- doar pentru ca este vorba de un criminal cu varsta frageda (si doar pentru ca opinia aici pe forum inclina spre a te invinovati pe tine ca ti-a aruncat pietre in cap, vezi-Doamne nu stii sa 'comunici') NU inseamna ca nu se poate actiona legal impotriva lui, si implicit pentru protectia ta si a familiei tale!!!



Stii, in Evul Mediu, cand omenirea habar nu avea nimic despre psihologia copilului, nu tinea nimeni cont de varsta celui care incalca legea. Se spanzurau copiii, alaturi de adulti, fara sa aiba nimeni probleme de constiinta.

In 2011 insa, imi vine greu sa te citesc...
Incearca sa vezi si "diavolul" asta mic, macar ca pe un catel... vad ca pentru ei ai gasit ceva resurse de empatie.

Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

#26
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.843 mesaje

Postat 11 noiembrie 2011 - 15:23

Huh, cata empatie fata de copii pe un forum care se intituleaza "despre copii". Jos palaria, ce mai! Sa categorisesti drept criminal un copil de 7 ani...7 ANI!...mi se pare crud de-a dreptul. Sa spun ca mi se pare criminal? :)



Copilul asta poate fi salvat daca cineva se ocupa de el.



Rezonez cu fetele care te-au sfatuit Gabi sa anunti Protectia copilului. Daca fratii lui nu sunt violenti e pentru ca fiecare om e diferit.



Inteleg ca ai stat de vorba cu el, ca probabil nu mai doresti asta, ca ti-e frica de repercursiuni, de familia copilului, de alte probleme...Ceva insa trebuie sa faci. Mai ales ceva pentru acel copil. Poate chiar are probleme psihice si atunci fara ajutor de specialitate nu le poate depasi.





pur si simplu...



Hobby



calator de profesie



#27
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.603 mesaje

Postat 11 noiembrie 2011 - 15:33

gaby, daca as fi in locul tau, as incepe sa-mi caut locuinta in alt cartier. serios.

daca s-a ajuns la incendierea casei vecinilor doar pentru ca s-au certat, inseamna ca toata acea familie are mari probleme de comportament/integrare si ca probabil nu dau doi bani pe lege si autoritati, cu atat mai mult cu cat au vazut ca nu li s-a intamplat nimic pana acum...

nu cred ca iti doresti sa ajungi sa fii terorizata in propria curte/casa, daca afla (ei sau rubedeniile lor) ca i-ai reclamat la protectia copilului sau in alta parte. azi te-ai trezit cu o piatra in cap, in propria curte, maine cine stie ce te mai asteapta, pe tine sau pe cei din familia ta ?!?

nu este responsabilitatea ta de a aduce pe drumul cel bun acest copil, daca asta inseamna sa te pui si sa-ti pui familia in pericol. sa zicem ca reusesti ceva in privinta copilului, ce faci cu restul familiei/rudelor acestuia ? crezi ca acestia vor veni sa-ti multumeasca ?


Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

#28
carmencat

carmencat

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.680 mesaje

Postat 11 noiembrie 2011 - 16:03

exista telefonul copilului 116111, iata site-ul lor: http://www.telefonul...i.ro/despre-noi

oricine poate suna atat copil cat si adult si raporta un caz de abuz asupra unui copil sau o situatie de genul celei descrise
telefonul poate fi anonim sau nu, la cerere se pastreaza anonimatul persoanei daca initial si-a declarat identitatea
cei ce lucreaza la telefonul copilului pun in miscare toate organismele abilitate sa se ocupe de cazul respectiv si monitorizeaza evolutia cazului

parerea mea este sa suni la telefonul copilului si va avea si copilul si familia si sprijin psihologic si tot ce e nevoie
oricum, situatia nu poate fi ignorata, dar nici nu ai cum interveni direct gen facut educatie cu 2 vorbe in fata portii cand e clar ca acel copil este complet refractar
dupa parerea mea iese din discutie complet orice legatura si cu familia copilului, exclus invitatia la o cafea

imi pare rau de ce se intampla, cred ca cel mai bun lucru este sa suni la telefonul copilului si sa lasi specialistii sa intervina


Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

#29
XIO

XIO

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.118 mesaje

Postat 11 noiembrie 2011 - 16:11

In cativa ani isi va macalari familia sau va omori pe altcineva, si exista o siguranta a acestei "evolutii" de peste 80%.
Cei care in copilarie au manifestat cruzime fata de animale in adolescneta sau la maturitate au ajuns criminali (de notorietate multi).
Copilul are nevoie urgenta de un psihiatru (a depasit stadiul de psiholog).

**Fur is for petting***
http://accesoriisihaine.blogspot.com
http://www.facebook....tiicaini?ref=ts
http://www.facebook....100001793812916


#30
ladyJ

ladyJ

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.837 mesaje

Postat 11 noiembrie 2011 - 16:46

Asta iar e genul ala de subiect in care apar elemente deosebite pe parcurs si se schimba toata povestea.
Initial, Gaby a spus ca : ´´am epuizat modalitatile de a ne intelege atat cu copilul cat si cu familia´´. Ce intelegem noi de aici? Intelegem ca Gaby, impreuna cu politia(!!) au avut nenumarate incercari de a rezolva problema, care insa nu au dat rezultate deoarece parintii sunt, citam din titlu, ´´indiferenti´´.
Bun.

Apoi aflam ca defapt cu familia asta nu se poate vorbi, ca mama baiatului ar fi in stare sa o atraga pe Gaby in curtea ei, sa-si palmu-ia-sca baiatul si sa dea vina pe ea. Si mai aflam ca defapt nu va vorbi omeneste cu ea, ca femeia pute.

ma intreb in treacat, in ce costau atunci ´´toate modalitatile de intelegere´´ mentionate anterior?

Mai aflam ca familia asta e defapt un clan care da foc la casele vecinilor, asta dupa ce am fost asigurati ca ´´bestia aia mica´´ NU mananca bataie acasa.

Se cere un sfat, se primeste sfatul : ´´du-te la autoritatea cutare´´- apoi iar apare un element nou, neamurile familiei respective sunt numeroase, nu putem face sesizari, ca de, vin astia peste noi.

Atat mai zic: nu e suficient sa iti doresti ceva ca acel ceva sa se intample. E nevoie sa te implici, iar cand ceri un sfat, dai toate coordonatele pentru a primi sfatul de care cu adevarat ai nevoie.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.


Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - apr 26 2024 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Saptamana 19

    ZDenisa
    - Astăzi, 00:33

  • Patutul bebelinei

    Roxana3001
    - Ieri, 21:56

  • O noapte furtunoasa

    Roxi_pisicul23
    - Ieri, 13:18

  • Cumpărături

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:35

  • Consult Trimestrul 1

    CatiCatut
    - Ieri, 10:22

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -