Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

**Buburuze de 2009 in actiune(7)**


199 raspunsuri la acest subiect

#181
nicuratze

nicuratze

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 626 mesaje

Postat 25 februarie 2011 - 03:14

Buna seara si de la noi[pup][:I]



Am citit ultimele pagini,si promit sa recuperez tot (ca a inceput sotu sa se duca la o lucrare,si am mai facut rost de timp[:D])



PICKY,lasa treaba ca mai rau iti faci,eu strang la jucarii numai seara,ca in timpul zilei as face scurta la mana.

Parerea mea cu Stefi,este ca-i place sa faca dezastru,nu cred ca vrea sa-ti faca special,a mea abia asteapta sa prinda vreo canuta de apa s-o verse,si sa-si bage manutele..mai scoate cutia de lapte din frigider,si-i scoate dopul[:D]..nebunii cat casa..arunca diverse in wc,mi-a luat permisul din portofel si l-a pus bine intr-o agenda,daca o intreb zice singura "bebe rele"[pup]

(m-am distrat zilele astea ca l-am tinut si pe radu acasa,si-i fura jucariile,si el se supara si pleaca..sa o auzi cum striga dupa el:"Aduleee")



CRIS,multa sanatate la sot,ce mai face MIRU?[pup]



MADY,lasa ca o sa fii frumoasa si cu rochia aia,important e sa va

distrati la nunta.[pup]Sper sa-si revina sotul macar cu ochiul sanatos,ca nici acasa nu prea-i bine.



LALI,multam de vacuta,eu as bea zilnic,dar ma abtin.Esti bine cu burtica,mai ai greturi?[pup]La multi ani la sora ta!



GETIK,[pup],te asteptam sa revii.



ALYNTA,cine a castigat la prajiturici? Davidutul e bine?



LAVINIA,bine ca ati rezolvat cu masina,ce mai face Raresutul?



ANNA,multi pupici pentru amandoi (incearca sa te odihnesti in week-end),sper sa nu ratez poze cand mai pui.



Si am vazut puiul scump de SIMINA,am vazut ca i-a imprumutat tati cravata[:D],va pup.



ANDREEA,eu m-am indragostit de casuta voastra,am vazut si pe Cezara la sanius.[pup] (ce idei de mancarica mai ai,noi facem pui si m-am tampit numai cu tocanita,pilaf si snitele)





Va pup pe toate,noapte usoara tuturor!!







Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)



POZE / HAINUTE





#182
nicuratze

nicuratze

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 626 mesaje

Postat 25 februarie 2011 - 03:17

EMA,te pup,cum stai cu lenea?[pup]



Mai zi de nazdravanul tau ce mai face

(recunosc ca am ras pe infundate,ca am citit tot noaptea cand dormeau toti..cand povestea Picky de vizita la voi[:D])



Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)



POZE / HAINUTE





#183
cris_82

cris_82

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.817 mesaje

Postat 25 februarie 2011 - 11:13

neataaaaaaaaaa..haideti la o [cafea][cafea],perfuzabila cu nes[pofta],ceai fructat[cit],trabuce[jamaica][jamaica] si vougue[fum][fum][fum]



Mi-au mancat sufletul astai de dimineata,si nici cafeaua nu am reusit sa mi-o beau si simt ca azi o sa dau cu toti de pamant[bruta].



picky pai antibioticele nu mai au nici un efect asupra lui,si culmea e ca nici polidin nu se mai gaseste pe piata[bang],il tratez cu ceaiuri,supe calde si hemeogene pentru gat,care e hemeopat.Mami,pai ai de lucru nu gluma..ma gandesc cum o sa te descurci cu 2 printese.. .Cu tata trebuie sa astept sa faca 90 de zile de concediu medical ca sa incep demersurile cum trebuie,ca asa m-am interesat ce am de facut si pe unde e de alerrgat.El e in continuare la pat si se pare nici tamadolul nu-l ajuta[bang].

fata, e greu de tradus ce "vorbesc "eu cu fi-mea,pentru ca predomina limba ei in toate conversatiile noastre,iar cand nu o mai inteleg ce trancane,imi arata prin semne si ma duce acolo unde imi tot povesteste ea[alcool][alcool][:D]

lali fata,tot noi femeile suntm la putere..lasa ca nici soate\a mea nu reuseste sa potoleasca copilul ca fi-mea incepe: "mama...mamaaaaa" si se duce dracuui toata buna intentia a lu' al meu si incepe el "repede la mata !,altceva mai stii?"[:D]

ana mamicule ce program sexy ai...servici usor azi si poate scapi mai repede de la munca ca totusi..e ultima zi de lucru din saptamana[flo]

elena cred ca e o dulce andra cu nazbatiile pe care le face[olala][olala].Miru imi manaca ficatii si cred ca am albit pe juma ce cap.Noroc ca ma fac blonda si nu prea se cunoaste[:D]



tot o mica terorista am ramas [poc][poc][poc]









BAZAR

#184
Lali_mete

Lali_mete

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.644 mesaje

Postat 25 februarie 2011 - 11:52

Buna dimineatza!!!



Cafea ?

Azi va las bancuri cu aceasta licoare [:D] :





Batausul, inima si cafeaua



- Ce au in comun un bataus si o inima dupa o cafea tare?

- Bat energic!



Reumplerea



Un tip intra intr-o cafenea si o intreaba pe chelnerita:

- Cat este o cafea?

- 10 lei, dar se poate reumple ceasca de cafea.

- Si reumplerea cat costa?

- Este gratis. – spune chelnerita.

- Atunci as dori doar o reumplere.



La doctor



Doctorul: Vreau sa beti o cana cu apa fiarta in fiecare dimineata!

Pacientul: Cred ca glumiti, domnule doctor. Fac deja asta de ani de zile, dar sotia mea ii spune “cafea”.



Dovada



Clientul furios il striga pe chelner:

- Tu numesti asta cafea?

- Desigur. Si dovada de necontestat ca este cafea este aceea ca ati devenit foarte agitat dupa numai o gura!



Sot romantic



Sotul catre sotie:

- Draga mea, ce ai dori sa-ti pregatesc la micul dejun, ceai sau cafea?

- Pai, daca ce mi-ai adus ieri era cafea, atunci vreau ceai. Daca insa era ceai, atunci te rog, fa-mi o cafea.









Picky lasa mama nervii,ca nu va fac bine la nici una. ( zic tie,ca mie imi zice sot toata ziua ca imi scoate nervii din c.r, ca sunt intoarsa pe dos,nu stiu de la ce ,si tip la el,la cine altcineva. Si zice ca ma scoate cu fundul in frig,afara,sa ma linistesc [:I])



Ce traznai mai fac copiii nostri? Pai Paul are ceva cu papagalutul nostru, e mic si pricajit si el,si PAul nu il lasa sa traiasca linistit. Cum scapa pe balcon , zgaltaie colivia, ii scoate tubuletul ala cu apa,ii darama vasul cu mei, daca sta pe betisorul ala din colivie ,trage de el,sau il misca sus-jos,sa dea din aripi papagalul,si el se distreaza de numa. Daca ii dau drumul,al naibi papagal sta numai dupa Paul( cred ca e d-ala masochist[:D]) ,i se aseaza pe cap,pe maini,pe umar. Daca se intinde PAul pe spate,i se aseaza pe barbie si il ciuguleste de buze [:D]



Altceva.. Cand il pun in patut sa il adorm,se ridica in fund si se leagana ( e patut de ala cu plasa,si el doarme cu etajul pus,daca il scot nu vrea in patut ca nu se poate da jos singur),si rade de parca e gadilat.

Imi ia cana cu apa de pe birou, toarna apa in olita si spune "gaataaa" fericit.

Dupa ce se satura de mancare , face drumuri prin casa ,se intoarce in bucatarie si deschide gura sa ii mai dam,si iar dispare ...Mai apoi avem surpriza sa descoperim mancare in subufer ( parca asa se cheama cutia aia din care pornesc boxele la pc ,cu butoane [:D],o sa pun o poza ), sub perna,pe calorifer,sau impachetata in vre-un colt de cearceaf [:D].

Zilele trecute mi-am gasit periile de par in subufer ( are o gaura de decor in partea de jos,fara risc de curentare, si ala e loc de ascuns diverse). Ieri( parca) am vazut cum baga acolo ce nu ii place de mancare ,ca ii daduse sot o bucatica de crenvust desi il cert mereu,si Paul l-a scos din gura si l-a indesat acolo. Trebuie sa verific periodic sa nu-mi iasa crocobauri de acolo [:D].



Daca il cert ca face traznai pune buza,vine spre mine ,trage de mine sa ma aplec si ma ia de gat si ma pupa [olala].



Aseara se chinuia sa ma traga in patutul lui[:-)))]. la inceput ma tragea de mana cu toata forta lui,si cand m-am ridicat in sezut sa il pup,m-a apucat cu manutele de urechi si tragea spre el cu toata forta [:D].Urechea stanga ma doare si acum [:D].



Ii place sa "se arunce " din picioare,pe noi,cand stam intinsi pe pat. La taicasu' are o predilectie catre o anumita zona,unde sare,rade si tacsu lacrimeaza [:D],dar zambeste si el,ca e fericit copilu'..



Sterge pe jos cu orice, daca prinde servetele umede,ori le suge ori isi sterge nasul cu ele , daca doarme Vali ,se urca langa el in pat,se aseaza in aceeasi poziie ca el ,si incepe sa "sforaie" ...Daca il pun la somn si ii spun "culca-te!" , se acopera cu pilota pana la gat si se preface ca sforaie. Daca nu spun nimic deschide un ochi,si continua sa sforaie.Intr-un final adoarme [:D].



Dimineata,cand fug eu la baie sa salut closetul,el se da jos de pe pat ,se aseaza pe vine si ma imita foarte convingator [:D]. Asta mi-a spus-o sot,ca eu nu il vazusem [:-)))].



Sa imi mai amintesc si mai scriu [:D] ,nu stiu cat de amuzante sunt [:D].



De astea cu scos apa din canuta si scuipat pe jos,sau lasat sa se prelinga pe barbie face de mult [:D] , daca il cert se opreste sau inghite .







Va pup,revin mai tarziu...



Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca

Lali [mamica] de Paul ( 01.10.2009)! si [gravired]12+


Bazar DC , Ajutor umanitar , Culori cu viata -bijuterii




#185
Lali_mete

Lali_mete

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.644 mesaje

Postat 25 februarie 2011 - 12:09

FEtelooor ,ninge la Constanta [bis][bis][disco]. Daca n ueram singura cu PAul acasa ieseam afara [:D] , dar imi e greu sa il imbrac gros ,plus ca nu ii place cand il bag in cosmonaut,ca abea se misca .



Deeci,stau numai cu ochii pe geam [:D].



Pana am scris eu juma' de autostrada a dar cris cafea [pup].

Cris-ule ,doar homeogene ii dai? Alte simtome nu mai are? Nas curgaret,frisoane,dureri de muschi? Cauta si ceva pentru restul de simtome,cu mare atentie si il pui pe picioare.



Anna-mama [pup] noaptea ma ifa si nani mamico,te obosesti mult pea tare cu nedormitul in fiecare noapte, chiar daca dormi cateva ore neintoarsa nu e de ajuns [flo].



Nicuratze cu burtica sunt bine,creste,incepe sa se vada [olala] ,greturile sunt tot mai putine , bine ca nu ma mai simt ametita, ca aia ma omora,ameteala. Te [pup].





Iar revin [:D].



Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca

Lali [mamica] de Paul ( 01.10.2009)! si [gravired]12+


Bazar DC , Ajutor umanitar , Culori cu viata -bijuterii




#186
cris_82

cris_82

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.817 mesaje

Postat 25 februarie 2011 - 12:30

NINGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE [:D][:D][:D][:D][:D]



lali are toate simptomele,e praf,dar nu-si mai fac efectul pastilele de la cat de intoxicat este cu ele[bang][bang].Deocamdata o iau cat mai naturel si trebuie sa rezolv eu ceva.

multam de bancuri,uite asa ne-ai descretit fruntile oleca [:-)))][:-)))][:-)))]



Sa mor daca papagalul tau nu s-ar intelege bimne de tot cu motanul meu[:D][:D].Clar Paul e un super copil pus pe nazdravanii si iubaret[olala][olala].o sa va spun si eu azi(sper ..) ce face miru o zi intreaga si cat albesc eu[:D]



tot o mica terorista am ramas [poc][poc][poc]









BAZAR

#187
alynta27

alynta27

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.125 mesaje

Postat 25 februarie 2011 - 12:38

Salutare! Maria e mai bine! N-am intrat ieri ca am avut de facut prajiturele.

Am reusit sa mergem la gradi sa ducem prajiturele si sa le ornam! Ia placut mult. Cu toate ca a preluat o viroza si nu se simtea tocmai bine, ia facut bine concursul!

Poze cu activitatea de la gradinita



Alina-Mirela mami de[fetita]Maria(14.09.2010),[sofer]Matei (15.05.2009)[avion] si David (27.06.2007)




POZE



Cum a aparut Printul!

Un ingeras in viata noastra




#188
alynta27

alynta27

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 7.125 mesaje

Postat 25 februarie 2011 - 12:39

Cum faceti de scrieti mesajele astea "gigant" ca eu cam uit![:I] Stiu ca este ceva cu pusul semnului sau aveti mintea mai limpede ca a mea?![:)]



Alina-Mirela mami de[fetita]Maria(14.09.2010),[sofer]Matei (15.05.2009)[avion] si David (27.06.2007)




POZE



Cum a aparut Printul!

Un ingeras in viata noastra




#189
emanouela

emanouela

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.971 mesaje

Postat 25 februarie 2011 - 12:40

neata mandrelor
parca a plecat lenea, putintel asa[:D]
am citit dar sincer nu mai retin nic asa ca scriu din amintiri.
deci incep....tineti-va bine[:D]
mady draga pe mine vremea de aci ma inspira la lene....daca iti mai amintesti Bacovia, Plumb....e, exact la fel e. nu pot sa intru in sevraj fataaaaa, ca nu eu is dependentade lene si lenea de mine.[pup]
lali nici eu nu pot sa vad ce pui tu...[pup]
picky al meu il stii ce-i poate chelea in materie de pozne....ieri insa mi-a fost exemplu la One[:D]....aici in noul cartier is cam neseriosi astia cu programul si intotdeauna asteptam cam juma de ora, bine, e ok pt ca au o sala plina de jucarii cu masute, trotinete, special amenajata pt pitici....e, cand am ajuns era o pitica de 1 an si 5 luni, cu niste bulaneeeeeeeeee [olala] si unul care mergea in 4 labute, un pui de negru vesel si zambaret.....e, Darius s-a urcat pe o masina tip trotinete si da-i batai, la un mom dat piticul mic a pus mana pe o jucarie, iti dai seama ca i-au filat lampile lui Darius si si-a luat viteza spre ala mic....eram langa el si atat i-am zis, aplecandu-ma spre el...."stop, nici sa nu indraznesti" ....s-a uitat la mine intimidat..."nici sa nu indraznesti, inapoi la masinuta" a fost vizibil surprins de autoritatea mea si resemnat s-a inors la calarit masinuta....deci se poate. noi am trecut de faz cu mancarea aruncata.....eu ii tineam farfuria cu mana si cand avea porniri ii ziceam nu-i frumos, da ce inseamna asta sa arunci mancarea....a durat putin la noi, nu stiu cum de[:D][pup]
crisule asa cum stiati e un copil absolut normal....le-a tras un urlet acolo da unul din medici a zis...."Moama ce plamaniiiii"....11,600 kg are, 83 cm....eu zic a mai mult putintel la inaltime, dar in fine. in rest....iaca ca si instinctiv il hranesc bine....tre sa pape absolut orice. [pup]
elena ai ras, e????[:D]am scapat de lene, nu toata dar in mare parte am scapat[pup]
lavi nu ti-a adus barbatu un boschete ca impacare si ca a fost Dragobetele, si tu sa cazi in spagat????[:D][pup]
ano da ce program sexos aiiiiiii, n-ai treaba cu tineeee[pup]

am luat de la ONE (offic de la naissance et de l'enfance), org unde mergem noi la controlul periodic, niste brosuri printre care 2 tare interesante, una e cu mesele zilnice pe care tre sa le aiba dupa 18 luni si alta cu joaca si comportamentele lor. imi faceam griji ca e rau, egoist....doar stiti....in interactiunea cu alti copii, ei nu, e perfect normal, astfel se dezvolta personalitatea lor[pk]. deci nu ma mai plang[:D], sper[:D]

va pup pi tati, fara exceptie[pup][pup]

#190
lavinia.p

lavinia.p

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.260 mesaje

Postat 25 februarie 2011 - 12:47

Neata gagici, ce faceti? Am venit si eu la cafea. Rares inca doarme asa ca scriu rapid pana nu se trezeste sau tre sa-l trezesc eu[:D]La noi ninge in continuu de 2 zile, nu am putut iesi nicaieri[bang][bang]Cu soata vb doar strictul necesar si atat, dar incerc sa nu ma mai consuum si sa-i raspund cu aceeasi moneda...

Ema ti-a trecut lenea?[:D]

Picky mami sper sa terminati repede cu renovarile si sa stati si voi mai relaxati....da si eu sper sa nu fie rau cu toti ca e tare schimbat in ultima vreme si e foarte smecher, dc cumva il cert sau ridic tonul la el repede vine si ma imbratisaza sau dc stauj jos pe canapea vine repede si se urca langa mine sa ma pupe sau sa-mi faca draga draga....iar eu ma abtin greu sau dc ma apuca rasul fug, au astia micii o vrajala in ei[:D]...offf draga de tine te cred ca ti-e greu, eu zic ca, crizele pucai o sa treaca de la sine si eu am avut probleme cu Rares cu crizele si acuma ca-mi zici realizez ca au cam disparut de la sine...dar aceeasi tactica o am si eu dc gresete sau cand se criza il puneam la el in pat pana se linistea.[pup] dulci si rabdare ca se rezolva ele toate!

Mady ma bucur ca soata e mai bine...da nici eu nu ma las[pup]

Cris cum e soata? voi? noi avem multe de impartit si nu tocmai intr-un mod civilizat [alcool] asta este....

Anna va [pup] si noi.

Elena cred ca e o scumpa Andra[olala][olala] parca o vad in actiune[:D]...Rares e bine sanatos si voios, multumesc... a sosit si coletul multumim[pup]

Lali ce tare-i Paul, am ras bine [:-)))] si bancurile mi-au placut[pup]

Alynta am vazut pozicile[olala]

Intre timp mi-am trezit si eu somnorosul care se uita acum la TV...il dor dintii si de 3 zile imi mananca foarte prost.

Va [pup] si mai revin sper!



Baietelul meu scump 23.mai.2009



Am produse de vanzare, va astept cu drag!






Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Patutul bebelinei

    Roxana3001
    - Astăzi, 21:56

  • O noapte furtunoasa

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 13:18

  • Cumpărături

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 11:35

  • Consult Trimestrul 1

    CatiCatut
    - Astăzi, 10:22

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -