Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Eu am topit zaharul intr-o oala si apoi l-am rasturnat in vasul yena in care urma sa pun compozitia. Ce sa mai ung peretii....s-a intarit instantaneu . Nu am vrut sa pun vasul yena direct pe foc, pentru ca am mai facut asta in trecut, s-a crapat si apoi m-am taiat la mana cum v-am povestit zilele trecute. M-am riscat totusi, am pus direct pe flacara vasul, dar tot nu am reusit sa intind zaharul uniform pe pereti si mi-am bagat picioarele, am turnat compozitia si am dat la cuptor. A iesit [pofta][pofta][pofta] Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
aaa, pai daca muti in alt vas incearca sa iei cu lingura din zaharul topit si sa torni pe pereti; imediat cum torni sa mai daicu fundul lingurii si sa o intinzi cat de cat; si pe fund la fel picuri si intinzi rapid, ca altfel e normal sa se intareasca cum da de o suprafata rece; eu asa fac, pentru ca tot in vas yena o dau la cuptor; [pup]
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE