Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Fastrackids - e cineva care imi poate da un sfat?


152 raspunsuri la acest subiect

#31
bibi75

bibi75

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 13 mesaje

Postat 24 iunie 2008 - 18:52

Buna maminuta,
daca-ti activezi PM-ul iti pot trimite datele de contact a centrului de langa parcul Tineretului (in spatele liceului Sincai).
Nu stiu cum e in celelalte centre desi am auzit ca exista peste tot unele standarde ce trebuie respectate, dar in centrul unde mergem noi au profesori extraordinari iar programul in sine merita. E singurul program cu adevarat educational pe care l-am gasit eu pe piata la noi. Partea cea mai buna e ca (asa cum spune si mirunamica)fetita mea are sentimentul ca merge la distractie si nu la scoala.
Noi mergem de anul trecut si as putea face cateva comentarii rautacioase despre felul in care au respectat unele promisiuni comerciale de la inceput dar la educational n-am ce reprosa. Acum lucrurile s-au aranjat si pe partea de interactiune cu parintii. Asa cum v-am spus sambata am avut parte toti parintii de masaj gartuit. A fost fantastic. Nu masajul in sine dar faptul ca dupa aceea parca s-au deschis niste punti de comunicare intre noi, parintii. Sper sa se repete :)[grup]

#32
betilina

betilina

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 58 mesaje

Postat 25 iunie 2008 - 12:20

Neata!
Si noi vom incepe din septembrie programul FTK Core in sediul din Dorobanti. Maria face 3 ani jumatate la sfarsitul lui august. Am vorbit acolo si mi-au spus ca o sa coste 270 lei pe luna si dureaza 2 ore sedinta. Sper sa aiba sedinte vineri seara sau sambata dimineata. Pe vara au 2 programe de vacanta, unul cu dinozauri in iulie si altul cu stiintele naturii in august.
Am auzit numai lucruri bune despre program, am chiar o colega care merge cu baietelul de 2 luni si e tare incantat de ce face acolo. Se trezeste chiar noaptea si spune ca vrea sa mearga la FTK si in fiecare zi intreaba daca azi merg la FTK. Eu cred ca asta e cea mai buna reclama a unui program pentru copii, mai mult decat toate afisele si reclamele obisnuite.
Sper sa se distreze acolo si sa invete cat mai multe!


Betilina si Maria (27.02.2005)

#33
irinush

irinush

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 66 mesaje

Postat 25 iunie 2008 - 17:44

va multumesc foarte mult pt informatiile voastre.
din pacate eu nu am reusit sa ajung la intalnirea pt parinti de ieri si nici la lectia demonstrativa de azi nu voi putea ajunge cu david, pt ca nu am masina.
sper sa putem merge la lectia de vineri, daca nu se mai intampla altceva intre timp.
eu sunt hotarata sa il inscriu pe david din toamna, sper ca o sa ii placa.

inca o data multumesc!


Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea Sofiei (DPN 04.11.2008)

#34
oriadam

oriadam

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 69 mesaje

Postat 25 iunie 2008 - 19:47

Se organizeaza aceste cursuri si la Gradinita Butterfly din Aviatiei. Incercati sa va programati daca doriti la 0726642264.
Succes

#35
mirunamica

mirunamica

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 12 mesaje

Postat 25 iunie 2008 - 21:18

Uitati opinia aceleasi persoane (am gasit-o pe un alt site si din cate stiu nu pot pune linkul aici) in doua momente diferite:
Un post recent (de acum o luna):
"Gina
La cererea fiului meu am revenit la FTK si am ramas placut surprinsa ca domnii de acolo au luat in serios ceea ce ne nemultumea si au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a elimina scaparile din trecut. Acum pot spune cu mana pe inima ca nu-mi pare rau ca am luat pozitie atunci cand trebuia pentru ca lucrurile sa mearga perfect acum! De cand m-am intors indemn pe toti parintii pe care ii cunosc sa-si inscrie copiii la FTK."

si un post mai vechi (de anul trecut)

"Gina
A fost si fiul meu acolo CINCI LUNI. La inceput a fost fantastic, practic in primele 2 luni, apoi totul s-a \"romanizat\". Orele incepeau deseori cu 10\'-15\' mai tarziu (doamnele educatoare se organizau in timpul platit de noi, copiii asteptau sa fie chemati) si se terminau cu 5\' mai DEVREME, contractul pe care ni l-au bagat pe sub nas era facut sa te lege bine timp de 2 ani, tricourile promise nu le-am primit niciodata, statia interactiva incepuse sa nu mai functioneze si comasau doua grupe intr-o clasa, rezumatele lectiilor erau ori diferite decat ceea ce se prezenta in sala, ori lipseau etc... Dar luau aceeasi bani ca si cand totul ar functiona ca-n SUA. Pe directorul de marketing il interesa doar cantitatea (cat mai multi cursanti) si, logic, din ce in ce mai putin calitatea.... Directorul de program n-a facut nimic ca sa ma convinga ca totul e doar o \"intamplare\" si nici n-a raspuns la mail-ul meu de adio... Ce sa mai zic, nimic american in comportamentul lor... doar fuga dupa bani!!! Ce pacat ca nu se aplica acest program asa cum ar trebui!"

Eu zic ca e bine daca le pasa si iau in considerare opiniile parintilor iar faptul ca un copil a insistat sa mearga "la scoala" mie-mi spune multe despre profesorii de acolo.



#36
bibi75

bibi75

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 13 mesaje

Postat 26 iunie 2008 - 15:05

Eu n-as generaliza asa cum face Dna Gina. E adevarat ca anul trecut prin toamna au fost cateva sedinte la care profesorii au intarziat dar daca s-a intamplat de doua-trei ori intr-un an eu nu cred ca-i asa un capat de tara. Am avut unele "neintelegeri" cu directorul de marketing legate de strictetea cu care solicita platile insa profesorilor chiar nu am ce sa le reprosez. Acum am un business al meu si am inceput sa-i inteleg si lui punctul de vedere: "daca nu incasezi banii de la client la timp orice imbunatatire vrei s implementezi incepe sa se amane si asta in timp se reflecta in imaginea produsului". In concluzie m-as bucura daca spiritul intalnit la fastrackids ar fi o dovada de romanism, romanii ar fi astfel mult mai departe :).

#37
mirunamica

mirunamica

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 12 mesaje

Postat 08 iulie 2008 - 19:32

Am fost saptamana trecuta cu Mirunica la programul de vara de la Fastracjids. Pot sa va spun ca m-a impresionat cu adevarat.
Tema a fost "Lumea Dinozaurilor" si intr-o prima faza ma gandeam ca pentru o fata n-o sa fie un subiect interesant. M-am inselat profund. Zilnic Miruna mea mi-a povestit o groaza de lucruri despre dinozaurii ierbivri si cei carnivori, despre felul in care arata pamantul in perioada preistorica si multe altele. Surprinzatoare a fost ultima zi cand am fost invitati in sala de clasa unde copiii ne-au prezentat muzeul la care au lucrat pe parcursul saptamanii. Am realizat ca pe parcursul unei saptamani copiii au fost implicati intr-un curs autentic de project management. La doar 5 ani au fost in stare sa-si asume roluri in echipa, sa lucreze la acelasi lucru pe parcursul mai multor zile avand grija cum isi gestioneaza timpii pentru a duce totul la bun sfarsit pana in ultima zi. Surprinzator dar se pare ca la varsta asta pot fi mult mai organizati decat noi. Acum parca imi pare rau ca pentru vara asta nu mai organizeaza nimic.
Oricum noi (toti trei + trei sferturi) plecam in concediu asa ca va spun si voua vacanta frumoasa!

#38
mirunamica

mirunamica

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 12 mesaje

Postat 11 iulie 2008 - 19:21

Revin cu o rectificare.
Directorul de marketing al programului m-a sunat vazand ultimul meu mesaj si m-a rugat sa fac o rectificare pentru ca programul de vara continua pana la mijlocul lunii august. Inscrierile deasemenea. Miruna mea si-a incheiat "stagiul" pe vara asta.
Toate cele bune
PS Acum e bine Alexei? :)

#39
bibi75

bibi75

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 13 mesaje

Postat 31 iulie 2008 - 15:42

Si noi am fost saptamana trecuta la programul de vara. Foooaaarte interesant. Am revenit cu acest post nu pentru a lauda summercamp-ul celor de la Fastrackids ci un alt fapt pe are l-am constatat. Stand pe holuri si discutand cu profesoarele am aflat ca timp de doua saptamani ele urmeaza un training de 6 ore/zi de comunicare si igiena relationala facut cu o firma specializata in metoda ESPERE. E pentru prima oara cand aud ca personalul didactic intr-o astfel de institutie beneficiaza de asa ceva. Am mai auzit si la gradinita unde merge fetita mea de traininguri pentru directoare dar niciodata pentru oamenii care intra in legatura directa cu copiii nostri.
Cred ca e esential ca educatorii sa fie SPECIALISTI in pedagogie si comunicare si nu simpli ingrijitori.
Un sincer BRAVO!

#40
blueadia

blueadia
  • Membri
  • 1 mesaje

Postat 14 august 2008 - 17:07

Buna,

Si noi am fost la Summer Camp dar in sediul de pe Gheorghe Dem Teodorescu(Piata Alba Iulia). E foarte dragut acolo.Cea mica a fost foarte incantata si mi-a povestit o multime de lucruri inca din prima zi.I-a placut ca au cautat fosile in nisip ,afara.
Mi-a spus ca a fost ,,paeontoog’’(avem probleme cu l-ul).
Acolo au si gradinita si curtea e amenajata ca un mic parculet cu leagane, tobogan, nisip..
Au construit si un dinozaur imens pe care l-au decorat si care a fost expus la muzeul de la final.Copiii au fost foarte simpatici -au vandut bilete si si-au prezentat operele.
Profesoarele sunt dragute si bine pregatite si mi-au povestit cum s-a descurcat Maria.Am primit si un DVD cu filmulete si poze facute pe parcursul lectiilor.
Vreau sa o inscriu acolo din toamna la programul pentru copii mai mari care dureaza doua ore.Mai are cineva copilul acolo?Astept impresiile voastre.




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Ieri, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Cumpărături

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 11:35

  • Consult Trimestrul 1

    CatiCatut
    - Astăzi, 10:22

  • Hainute

    Roxana3001
    - Ieri, 21:36

  • Adevărul despre sarcină

    IonIza
    - Ieri, 21:02

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Ieri, 18:42

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -