- imi iese super buna painea cu faina integrala de grau. am cumparat si alte faini de genul: secara, orz, soia si painea se pleosteste! o afc pe programul de paine integrala care pana acuma nu a dat gres niciodata! pun cate 400 de grame de faina de paine si cate 50 de grame de alte feluri de faini. ce nu fac bine? reteta mea e de : 210 ml apa, o lg sare, 2 lg ulei de masline, 500 grame faina, un ou, 1 lg 2/3 drojdie uscata.
- daca nu o scot imediat dupa ce se termina se uda painea! si de obicei o pun seara ca sa fie gata dimineata.
Daca cineva ar putea sa imi zica din experienta ce nu fac bine, as aprecia.
Ce seminte puneti? eu folosesc in, samburi de floarea soarelui nesarati, chime.
multumesc, Gaby
Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!
Zusammen mit Bogy
![[8**]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/indragostita.gif)
![[pis]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/cat.gif)