Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Ce gatim astazi? Cap.105


1089 raspunsuri la acest subiect

#441
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.458 mesaje

Postat 20 iunie 2022 - 08:41

Sambata am gatit asa: ciorba de perisoare, ardei umpluti, pui cu sos de smantana si galusti, am fiert racituri cat pestru 6 caserole mici :-) ; seara am facut un blat cu multe visine, peste care am pus siropul scurs de la ele fiert cu zahar, plus o crema de mascarpone + frisca + Nutella (a iesit o nebunieee). Ieri la pranz am facut paste cu sos de rosii.



#442
velvet

velvet

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.616 mesaje

Postat 20 iunie 2022 - 09:33

[offt] 

 

Szi ma autoinvit la tine la paste , ca-s pasionata  [pofticios]



#443
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.458 mesaje

Postat 20 iunie 2022 - 09:57

[offt] 

 

Szi ma autoinvit la tine la paste , ca-s pasionata  [pofticios]

Atunci te asteptam !  [il]

De obicei fac doua variante, spaghete normale pt oamenii normali si penne integrale pt mine.  [:-)))]  Nu cred ca avem saptamana fara sa fie macar o data paste, noua ne plac sub toate formele  [:)]  , iar mie imi place ca se fac relativ usor si repede. 



#444
velvet

velvet

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.616 mesaje

Postat 20 iunie 2022 - 11:03

Szi vin vin  [clo]  la orice fel de paste si pentru normali si pentru anormali, ma incadrez la ambele  [:D]   [flo2]


Editat de velvet, 20 iunie 2022 - 11:04 .


#445
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.939 mesaje

Postat 20 iunie 2022 - 18:10

Eu am trecut la program de vara de gatit, adica fac duminica o ciorba pentru cateva zile si gata cu fierturile. In rest gratar, salate, paste (hm, da, aici iar fierturi, dar fac rar si fierb o cantitate mai mare de paste)

Si eu folosesc paste integrale sau paste mai neobisnuite (din naut de exemplu), din cauza diabetului. Vreau sa spun ca au exact acelasi gust, daca nu mai bun, ca pastele normale si chiar aceeasi culoare dupa ce se imbiba de sos deci mancam amandoi la fel, pastele "mele".

 

Deci saptamana asta avem o ciorba de piept de pui cu legume, mult leustean si dreasa cu smantana lichida. Folosesc numai piept cu os pentru ciorba sau supa, e mult mai gustos decat cel dezosat. Si am mai facut doua steakuri de vita mari la gratar, am mancat 2 zile.

 

Desert inghetata si fructe.

 

Sambata am serbat ziua baiatului si azi inca mai avem din tortul de inghetata de capsuni si cheesecake.

 

Am luat mai multa branza ricotta (gen urda, dulce,bine scursa). Voi folosi o parte la lasagna dar imi va mai ramane cam tot pe atat. Are cineva retete cu ricotta?



#446
velvet

velvet

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.616 mesaje

Postat 20 iunie 2022 - 19:51

La Multi Ani baiatului tau, Fleur! Sa fie sanatos!  [flo2]



#447
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.458 mesaje

Postat 21 iunie 2022 - 08:31

La multi ani baiatului, Fleur ! [s] 

 

 

(Tu esti cu diabet ? [flo]  Si eu folosesc paste integrale si incerc sa mananc cat mai Monti, folosesc faina de naut (care s a scumpit teribil) la mancaruri si paneuri, paste de naut nu am vazut inca).



#448
szivarvany

szivarvany

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 23.458 mesaje

Postat 21 iunie 2022 - 08:34

 

Am luat mai multa branza ricotta (gen urda, dulce,bine scursa). Voi folosi o parte la lasagna dar imi va mai ramane cam tot pe atat. Are cineva retete cu ricotta?

Ricotta e un fel de urda de la noi, cu gust neutru, merge sa o faci dulce sau sarata. Ori crema de branza de uns pe paine sau umplutura la clatite, placinte sau pur si simplu cu paste, ca pe vremuri. Eu sunt mare fan lactate, de orice fel, pot manca branza cu branza :-) 



#449
Collins20

Collins20

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.329 mesaje

Postat 21 iunie 2022 - 10:18

Ricotta o folosesc la canelloni, amestecata cu cantitate agala de spanac , un ou(sau fara), o ceapa, piper si nutmeg.



#450
valentinag

valentinag

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.324 mesaje

Postat 21 iunie 2022 - 10:18

La Multi Ani copilului, Fleur!

Eu am facut aeara o supa de rosii cu galuste si salata de vinete, mai am si azi. Maine vreau sa fac ciocanele de pui la cuptor si salata de rosii langa.




Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Un pic de liniste

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 09:56

  • Cum am tratat răcelile în sarcină

    Ana1298
    - Astăzi, 06:30

  • 36 saptamani

    Roxana3001
    - Ieri, 22:33

  • Luna a 8-a

    Pau26
    - Ieri, 22:12

  • Activități care m-au ajutat în sarcină

    Ana1298
    - Ieri, 21:39

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -