Ricotta o folosesc la canelloni, amestecata cu cantitate agala de spanac , un ou(sau fara), o ceapa, piper si nutmeg.
Ce gatim astazi? Cap.105
#451
Postat 21 iunie 2022 - 10:18
#452
Postat 21 iunie 2022 - 10:18
La Multi Ani copilului, Fleur!
Eu am facut aeara o supa de rosii cu galuste si salata de vinete, mai am si azi. Maine vreau sa fac ciocanele de pui la cuptor si salata de rosii langa.
#453
Postat 22 iunie 2022 - 07:22
La multi ani baiatului, Fleur !
(Tu esti cu diabet ? Si eu folosesc paste integrale si incerc sa mananc cat mai Monti, folosesc faina de naut (care s a scumpit teribil) la mancaruri si paneuri, paste de naut nu am vazut inca).
Le găsești la produse bio, în Auchan, de exemplu.
#454
Postat 22 iunie 2022 - 07:42
Si eu folosesc paste integrale si incerc sa mananc cat mai Monti, folosesc faina de naut (care s a scumpit teribil)
pastele se recomanda sa fie fierte al dente si de preferat mancate reci in salata. Se rupe nu stiu ce lanturi de carburi. La fel si orezul. Se prepara, lasat o nopate in frigider si servit a doua zi.
la subiect : vitello tonnato si piure de cartofi, salata greceasca.
maine mancare de telina cu masline.
#455
Postat 24 iunie 2022 - 01:51
pastele se recomanda sa fie fierte al dente si de preferat mancate reci in salata. Se rupe nu stiu ce lanturi de carburi. La fel si orezul. Se prepara, lasat o nopate in frigider si servit a doua zi. la subiect : vitello tonnato si piure de cartofi, salata greceasca. maine mancare de telina cu masline.
Mersi de info. Pe site-ul guvernamental de diabet de unde am luat listele de alimente se mentioneaza doar cartofii sa fie consumati reci, dar e logic acelasi lucru si in cazul pastelor si orezului.
Oricum am tăiat drastic pastele (si numai integrale sau din alte făini), orezul, doar integral sau un pic în sarmale și cartofii.
#456
Postat 24 iunie 2022 - 01:53
Multumesc pentru urări!
#457
Postat 24 iunie 2022 - 07:31
Mersi de info.
il poti asculta si pe jason fung. E un diabetolog american care are multe tutoriale interesante, explicate pe intelesul tuturor.
#458
Postat 24 iunie 2022 - 07:33
La subiect,
nici o idee pt week end. Maine o sa fim plecati. Poate ceva rapid la cuptor, aripioare picante ??
#459
Postat 24 iunie 2022 - 08:43
Si in general nu trebuie luate paste “albe” ci neaparat cu ou. IG este muuult mai mic la cele cu ou.
#460
Postat 24 iunie 2022 - 10:03
Si in general nu trebuie luate paste “albe” ci neaparat cu ou. IG este muuult mai mic la cele cu ou.
Multumesc frumos pentru asa o informatie pretioasa, n am avut idee
Acasa mereu avem si tagliatelle :-) pe langa restul de 10 cutii cu diverse forme si variatiuni :-)