Cascavalul pane este printre preferatele mele ever. Tot cumparat fac si eu :-)
Si mi-e pofta pe varza a la Cluj. Nu ma complic cu sarmalele.
Postat 07 octombrie 2022 - 08:51
Cascavalul pane este printre preferatele mele ever. Tot cumparat fac si eu :-)
Si mi-e pofta pe varza a la Cluj. Nu ma complic cu sarmalele.
Postat 07 octombrie 2022 - 09:24
A, nu, asta nu e de la hochland, l-am facut eu, cascaval dat prin toate cele, doar ca l-am vazut pe ala si mi-a sclipit ideea!
Postat 07 octombrie 2022 - 09:25
Da, varza a la Cluj, o idee bunaa!
Postat 09 octombrie 2022 - 03:08
Am făcut sărățele cu niște brânză de burduf care se uscase în frigider. Bune!
Zilele următoare ciulama de ciuperci, mămăligă cu brânză și smântână. Și o plăcintă cu dovleac să marcăm Thanksgiving-ul care e luni. Nu am chef de curcan &co.
Postat 10 octombrie 2022 - 03:23
Da, varza a la Cluj, o idee bunaa!
Ha, până la urmă am făcut și eu varză à la Cluj, cu o varză dulce.
Postat 10 octombrie 2022 - 08:50
Valentina, cozonacul asta arata excelent, are crusta de zahar ? Cu ce l ai umplut ?
Eu sambata am petrecut o in bucatarie, asa ca la pranz am avut mamaliga cu branza de burduf si slaninuta, pt cina am facut tagliatelle integrale, pui si broccoli cu sos alb.
Am apuca sa refac supa de gulii (ca iar am primit), varza a la Cluj (asta am adus eu la serviciu si impart cu colegele), mancare de dovlecei, mancare de spanac, ciuperci la tigaie cu usturoi - care se mananca cu costite si muschiulet de porc facut la multicooker; am facut o caserola de cartofi frantuzesti - care se mananca cu cascavalul pane :-) Si seara am reusit sa termin un tort de mere-pere-pandispan cu crema de vanilie.
Duminica dimineata am facut un teanc de clatite si am impartit cu vecinele mele dragi (le am umplut cu gemuri de casa primite caise-capsuni si cu Nutella).
Si mult pa la toata lumea
Postat 10 octombrie 2022 - 11:34
In week end am facut Fried noudles, pizza, vinete pané (iar :) ), friptura de miel cu gratin dauphinois si salata de cruditati, compot de prune.
Azi o sa fac o ciorba de fasole uscata cu afumatura pt azi si maine si o salata bulgaresca chiopolo.
Postat 10 octombrie 2022 - 21:23
Am fost harnica :)
Postat 11 octombrie 2022 - 08:00
Sziv, da, are crusta de zahar si este umplut cu cacao si nuci. Albusurile le-am batut spuma cu zahar, am adaugat cacao, nuci maruntite si zahar vanilat!