Azi am fost ca un sparnel in Bucătărie am făcut:
-ciorba perișoare acra cu zeama de varza
-Ardei umpluti
-crema de vanilie
maine nu mai gătesc nimic
Postat 30 septembrie 2022 - 05:13
Azi am fost ca un sparnel in Bucătărie am făcut:
-ciorba perișoare acra cu zeama de varza
-Ardei umpluti
-crema de vanilie
maine nu mai gătesc nimic
Postat 03 octombrie 2022 - 09:29
Arata excelent, Valentina !
Si eu aveam de gand sa fac mamaliga, dar am amanat.
Sambata pt pranz am fiert tagliatelle si am facut jumate cu branza sarata si slaninuta, jumate cu tocanita de porc, asa au fost cererile, am executat :-) Cealalta parte de tocanita am combinat-o cu mazare (cand le combin asa in lant mereu imi vine in minte puiul comunist, cum se gateau nshpe feluri dintr un singur pui ).
Am mai facut o ciorba de fasole uscata cu ciolan afumat.
Seara am terminat 50 de briose , reteta simpla de negresa in forme , cu fulgi de cioco, asa ca am impartit cu mare drag la vecine si prietene
Tot seara am terminat si conopida pane + bonus dovlecei pane (daca tot am primit ...).
Duminica la pranz am avut snitel porc-pui, piure si sfecla rosie.
La serviciu am adus oua umplute (ca ne era pofta in grup .
Postat 03 octombrie 2022 - 11:30
Azi am fost ca un sparnel in Bucătărie am făcut:
Ce o fi asta ??
Postat 03 octombrie 2022 - 11:32
Seara am terminat 50 de briose , reteta simpla de negresa in forme , cu fulgi de cioco, asa ca am impartit cu mare drag la vecine si prietene
Poti deschide linistita patiserie, si ,la cat gatesti, restaurant .
Postat 03 octombrie 2022 - 11:34
Azi refac supa crema de dovleac, ca le a placut mult.
Plus ficatei de pui la tigaie.
Desert : chec cu banane.
Postat 03 octombrie 2022 - 11:56
Ce o fi asta ??
Hopa Mitica.
Postat 03 octombrie 2022 - 13:20
Ce reteta de negresa folosesti, sziv?
Postat 03 octombrie 2022 - 13:24
Sparnel e titirez, cineva care se misca foarte repede(sens figurat)
Postat 03 octombrie 2022 - 13:41
Ce reteta de negresa folosesti, sziv?
Reteta straveche a Pocai
https://www.culinar....ri/negresa-7845
dar aici la briose am pus faina extra, o juma de cana buna