Ant,
am facut diminica trecuta eclerele. Cred ca ouale folosite erau cam mari, ca mi-au iesit niste painici de eclere.
nici o grija ca luni seara totul era gata.
marti, a fost liber, am facut asta cu prune (le luasem din piata din Frankfurt)
https://www.lauraada...e-cu-alune.html
s-a epuizat instant, ieri am facut 1,5 doza, dar cu mere. Am mere din gradina si nu tin prea mult. hmmse manaca ca astia sunt termite.
dar zahar am ramas la 150 grame per total si nu se simte.eu de obicei trisez la zahar dar mi se par extrem de dulci daca as folosi toata cantitatea.
galuste cu prune nu mai vor, eu le fac cu branza, ies delicioase. alea cu cartof nu ma dau pe spate, nu se merita efortul.
acu am deja merele calite, o sa le fac prajitura turnata cu mere reteta Jamillei.
mai da are Jamilla niste explicatii cateodata de ma inebuneste. De ex explica cate nimute la cuptor, 2 minute a invartit explicatiile alea de am zis ca nu e adevarat. in schimb aia are retete bune. Ma intreb daca nu ii asculta nimeni explicatiile, sau sunt eu prea succinta.