Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 4 voturi

American coffee - facuta de italieni


1001 raspunsuri la acest subiect

#11
Mik

Mik

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.241 mesaje

Postat 01 octombrie 2017 - 09:08

La multi ani, copii ! (de Buflea, de Carolyne, de Simona) ! 

La multi ani, Caro ! 

La multi ani mamei mele ! 

 

Dana, mama mai are doua zi de tratament (tratament de cal cum spun francezii la tot ce e in doza mare si foarte mare). Care tratament o intoarce pe dos si-i da niste efecte secundare teribile ! Mai asteptam sa vedem. 

Cu sora mea am prevazut fiecare cite o saptamina la o luna jumatate in Romania.

Avem noroc (daca se poate spune asa) ca stam intr-un oras mare cu spitale multe si medici OK. poate sa faca tratamentul si sa vina acasa.

 

Cafeaua e pe post de carburant pentru mine. [:)] 

Sunt ca Dana, cafeaua prea concentrata nu-mi place. Ador cafeaua la masina de espresso, cafeaua facuta cu ness si coca-cola, cafeaua la ibric. Nu-mi place cardamoma in cafea, insa in cea de la ibric imi place cu scortisoara si zahar brun ca in Mexic.

Imi mai placea cafeaua rece (adica, facuta si uitata si bauta rece). La job beau cafea la filtru, cea de la distribuitor e buna doar in versiunea pe baza de cafea risnita da masina. 

 

Mai trec eu azi sa va spun ce mai fac. 



#12
Judoka02

Judoka02

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.875 mesaje

Postat 01 octombrie 2017 - 11:02

Buna dimi 

[cit]  [cit] cea mai proasta cafea e cea de la mcdonalds. Cafeaua mea e un ness lung cu lapte, fara zahar. 

" La multi ani sarbatoritilor"!!!

Dana, sanatate celei mici, i a mai trecut?

Mik, sanatate multa mamei tale ! 

 

Cinci ore ieri de cumparaturi, ikea, decathlon ( au reduceri bune la costume de baie), iesim rar asa la cumparaturi, am profitat.



#13
DidiAlex

DidiAlex

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.128 mesaje

Postat 01 octombrie 2017 - 11:20

So, iar eu,

 

mik, sănătate mamei tale și mulți ani sănătoși !!!

 

mcoca, voi cum sunteți ?

 

xio, eu cu casa, nu știu ce sfat sa îți dau. Oamenii sunt asa diferiți ca nu poți compara experiențe .

oricum trebuie sa plătești niște experți sa facă o evaluare, nu experiențe incomplete și subiective scrise pe forum.

 

judoka,

 

ai mei la fel pleca diferit. Unul are tramvai la ora 7:00 cel mic la 7:17. 

Amandoi merg la aceeași școala , și încep la 7:45.

 

cat despre temele de la Hort , mda e cunoscut. Chiar am vb cu tipele de acolo ca copilul sa facă doar mathe germana face cu mine. Pt ca o făcea prost și nu vroia sa o refacă 

in clasa a 5-a L- am înscris pe cel mare ka teme, luni și joi atunci

 

dupa 2 sapt nu L- am mai lăsat . Stătea 45 minute pauza de prânz apoi intr- o sala își făcea tema singur, cu alți copii.

era un prof cu ei, le răspundea la întrebări , dar dacă intreba....

 

nooo, vii acasă copil. Faci tema singur in liniște iar eu ma ocup de nelămuririle tale . Încă nu e domeniu care sa nu îl acopăr .

 

dar eu nu îmi pun mari așteptări in after- re in privința temelor .

Au fost un loc in care copilul pana la 10 ani a mers , jucat, jucat mers la șah , project de citit , instrument sau Inot . Ca toate erau in aceeași curte: școala hort, piscina.


Editat de DidiAlex, 01 octombrie 2017 - 11:24 .


#14
XIO

XIO

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.118 mesaje

Postat 01 octombrie 2017 - 12:01

Cu casa e mult de povestit. Sotul vrea o casa cu gradina, adica spatiu verde. Dar nu townhouse, nu case lipte unele de altele, nu casa mare din care sunt facute 2 case, nici macar daca ar sta prietenii nostri cei mai buni in cealalata casa.

Nu vrea apartament pt ca ...vrea gradina.

 

I/am spus ca atunci ar trebui sa nu mai cautam aici in zona, sub 1 milion nu gasesti ce vrea el.

 

 

Azi trebuia sa facem curatenie dar afara e mohorat si pt prima oara in viata aud ca fecioara obsedata de curatenie nu are chef sa faca azi ordine. Mi/a spus ca va face el marti, cand e zi libera aici si eu am garda.

 

 

Bifez cafea de la filtru, o cana, cu esenta de vanilie, scortisoara si 3 stropi de lapte.

 

Si eu beau espresso/ul fara nimic sau daca e f tare cu putin lapte. Daca se poate nu lapte de vacuta, ca sa nu sustin chinuirea lor in ferme.



#15
carolinah

carolinah

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.568 mesaje

Postat 01 octombrie 2017 - 15:05

Tocmai am revenit de la Starbucks unde am bifat un dopio espresso decaf (negrrrrruuuu ca noaptea). Mmmmm, heaven! Barbatul l-a botezat cu lapte pe al lui.  Eu nu (mai) suport gustul si mi-e si mie mila rau de vacutele alea chinuite. Constat ca, desi nu am devenit (almost) vegana din mila de animale, cu anii tot mai mult ma preocup si de aceasta chestiune si mananc si mai putine lactate si le suport si mai putin gustul. De carne nici nu discut, n-am pus gura pe carne (sau derivate) din februarie 2011. Si am invatat sa nu discut cu nimeni in contradictoriu pe aceasta tema;)

 

Xio, cand citesc de voi si de casa parca ne vad pe noi acum 10-12 ani. Voiam spatiu mare, gradina generoasa etc etc. Dupa astia 10-12 ani am ajuns la intelepciunea care zice ca e f buna o casa cu spatiu 'necesar si suficient' pt noi 5 si un petec de gradina unde sa pui niste flori frumoase si eventual o zona micuta de legume, daca are cine sa aiba grija de ele in mod constant (la noi era tata persoana asta, dar nu cred ca acum - si cu atat mai putin peste 5 ani - ar mai face fata la prea multa gradinareala).

 

Ne-am decis sa mergem in Ro de Craciun si Rev. N-a mai fost de 2 ani si e mult! Printre altele, ne bucuram si pt ca se pare ca mi-am convins si my best friend de 35 de ani sa vina si ea in Ro dupa Craciun. Ea locuieste in Franta, e maritata cu un francez si noi i-am cununat si le-am botezat si baietelul.



#16
J G

J G

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.955 mesaje

Postat 02 octombrie 2017 - 12:40

La multi ani sarbatoritilor!

 

Eu am revenit de la congres (o saptamana la Moieciu, frig, nervi, oboseala) si dupa ce am fost ieri la cumparaturi de haine pentru Carla, ca a venit frigul, azi inapoi la munca cu o tona de lucru din urma.

Acum imi fac al doilea espresso :), eu doar asta beau, foarte rar cappucino daca stiu ca e foarte bine facut.

Cand eram tanara imi placea mult Starbucks, intre timp am descoperit Costa si Caffe Nero care au devenit favoritele mele.

Vreau foarte curand sa ma intorc la sala ca nu-mi mai place deloc ce vad in oglinda.

 

Eu nu mi-as luat in veci o casa mare, decat daca as avea foarte multi bani si mi-as permite ajutor la absolut tot. Dar cand eram tanara asa visam si eu, casa mare, gradina multa... acum realizez ca n-as face fata. Abia fac fata intr-un apartament.

 

As vrea sa mergem anul asta in Decembrie in Viena la targul de Craciun, ca i-am promit Carlei. Altceva nu vreau sa fac de sarbatori... adica vreau sa zac :)



#17
antmil

antmil

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.491 mesaje

Postat 02 octombrie 2017 - 12:53

Buna dimineata! La noi e frig afara de îți vezi respirația. Am trecut de la călduri incredibile direct in frig...nici un pic de tranziție. De la tricou, la palton.

M-am trezit și cu ingrozitoarele știri din Las Vegas. Nici nu mai știu ce sa zic sau sa gândesc.

 

La mulți ani tuturor sărbătoriților!!! 

 

Am avut un weekend pe cit de relaxant, parca pe atit de obositor. Noroc ca lucrez de acasă azi și maine sa recuperez nitel. 



#18
dana vio

dana vio

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.970 mesaje

Postat 02 octombrie 2017 - 14:04

Mik, sanatate multa multa mamei tale !  [flo2]

Antmil, am googalit si eu Las Vegas si ma intreb ce l-o fi apucat pe omul ala ?! 50 morti si 200 raniti ! Bietii oameni.  [:(]

Alex e acasa azi. N-avea rost s-o trimit la scoala sa-si tot intinda nasul pe-acolo. Am vorbit si invatatoarea si a zis sa n-o duc nici maine, dar asta vad eu cand ajung acasa, cum se prezinta donsoara. 

Sunt la sezonul 3 la Fam Borgia. Imi place teribil. Tot nu-mi place Jeremy Irons, nici macar cum joaca nu-mi place, in schimb imi plac teribil Cesare Borgia si Lucrezia Borgia, adica François Arnaud si Holliday Grainger. Sezonul 3 mi se pare cel mai bun. Si este si ultimul. 

E vremea sa merg acasa. Pa voua.  [flo2] 



#19
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.754 mesaje

Postat 02 octombrie 2017 - 15:03

Buna dimineatza si de la mine...

 

confirm ce zice antmil s-a facut frig. si o ceatza de dimi.... ca miss Berry nici nu a vrut sa scoata nasul cel mare afara.

 

Miss Berry a implinit 2 ani sambata. nu am sarbatorit :(

 

fiindca sambata intr-un avant dubios, m-am apucat sa smulg buruienile din spatiul verde de-o parte a casei... dupa 5 ore de munca am constatat ca nu stiu cum se facusera mai multe buruieni decat iarba si la final aveam basici groaznice in palma.... 

 

in niste avanturi mai umane, m-am tuns si vopsit. si am mers la sala, si sambata si duminica. 

 

cam atat de la noi... o saptamana buna va doresc!


Editat de Aqai, 02 octombrie 2017 - 15:04 .


#20
dana vio

dana vio

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.970 mesaje

Postat 04 octombrie 2017 - 09:24

Hello voua,

eu asa m-am enervat azi dimi la serviciu ca am luat o pauza ! Am mancat un sandvis, mi-am baut a2a cafea si vrand-nevrand ma apuc de treaba. Doamne, ce ma enerveaza treburile astea amestecate !  [batcap] Ma doare capul de nervi ! 

Aseara am gatit o ciorba pe aripa de curcan si cand am gustat-o sa pic jos, am acrit-o groaznic.  [batcap] O sa fiu singura ce-o mananca !  [smulgpar] Alex mai are supa cu taitei si i-am facut o tocanita de curcan, are ce manca. Am trimis-o la scoala azi, dupa ce bine-merci ne-a virusat si pe noi amandoi.  [fri]

Trimite-ti-ma la treaba.  [mariaj]




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

  • Organizarea garderobei - sfaturi utile

    Ana1298
    - Ieri, 18:19

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Ieri, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Ieri, 08:13

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -