Ieri la cina am facut icre de fasole, servite cu rosii si ardei.
Azi un curry rice la pranz si diseara Paponazo. Astia sunt niste cartofi uriasi care aici se servesc la carnaval, la serbari locale, la 'balci' etc. Se coc in niste cuptoare cu lemne, se crapa pe mijloc asa fierbinti si in ei iti pune cam ce ai chef: ton, bacon, porumb, ceapa, morcov ras, rosii, sosuri diverse etc.
Noi facem varianta home-made: va incerca sotul sa-i coaca la jar, sa vedem cum, ca mie imi place sa mananc cartoful cu coaja, deci cred ca va pune gratarul cat mai aproape de jar si ne-am gandit sa-i facem un fel de clopot din folie cvadrupla de aluminiu pe deasupra. Sper sa mearga, sa nu ramanem nemancati:))) In ei vom pune ton, porumb, ceapa, masline si fiecare ce sos are chef. Fac si o maioneza vegana mai subtirica, cu usturoi.
Editat de carolinah, 17 octombrie 2017 - 11:02 .