De Craciun voi face, cu siguranta, sarmale. Un aperitiv la cuptor si un desert dulce. Urmeaza revelionul cu alt meniu.
#11
Postat 01 decembrie 2015 - 20:37
#12
Postat 01 decembrie 2015 - 23:22
Ce dulciuri va ganditi sa faceti?
#13
Postat 01 decembrie 2015 - 23:50
Anda,tu ai gatit ce ai scris acolo,meniurile alea le-ai pregatit?
Te intreb daca nu cumva puiul e cam uscat,cel putin asa pare din imagine,legumele alea la fel,sunt uscate,nu sunt stropite macar cu putin ulei d e masline?
Daaaa, legumele sint murdered! Si nici puiul nu ara prea bine! Ii trebuie un sos,ceva.
Eu fac sarmale, salata beof, pateu de ficat, poate si o friptura de miel. Dulce cumpar. Antreuri, cumpar tot felul de bunatati de la magazinul romanesc.
#14
Postat 02 decembrie 2015 - 12:04
Letitia, cum faci pateul?
#15
Postat 02 decembrie 2015 - 12:15
Prajesc ficatul, untesc ceapa si usturoi apoi dau toate astea prin robot si adaug la sfirsit maioneza, eventual un pic de mustar, dupa gust. Iese foarte bun.
#16
Postat 02 decembrie 2015 - 12:16
Prajesc ficatul, untesc ceapa si usturoi apoi dau toate astea prin robot si adaug la sfirsit maioneza, eventual un pic de mustar, dupa gust. Iese foarte bun.
merci :)
#17
Postat 02 decembrie 2015 - 14:57
Sigur fac sarmale si tiramisu` :-)
si mai vedem
#18
Postat 02 decembrie 2015 - 15:07
Prajesc ficatul, untesc ceapa si usturoi apoi dau toate astea prin robot si adaug la sfirsit maioneza, eventual un pic de mustar, dupa gust. Iese foarte bun.
Il prajesti,nu-l fierbi?
De pasare folosesti si mustar d ecare?
Si eu am stabilit in mare,deci voi face celebra gisca pentru 25 ca atunci imi aterizeaza musafirii,o mare tochitura cu cirnati prajiti home made ,cu mamaliga si hrean,asta am planificat pentru 26.
De asemenea o sa fac racitura(daca gasesc aripa de curcan din curcan fac,daca nu un adidas de porc ),vinete cu maioneza,poate fac si eu un pic de pate d eficat ,niste icre.un chec cu ciuperci...aperitivele nu le-am definitivat inca.
#19
Postat 02 decembrie 2015 - 15:10
Eu ca de obicei, sarmale, carne de porc la cuptor cu cartofi si muraturi. Dulce, cozonac clar, si vreau sa fac paleuri, diverse fursecuri cu diverse arome, cremsnit.
In general de Craciun nu fac experimente, nu exista Craciun fara sarmale si friptura cu muraturi.
#20
Postat 05 decembrie 2015 - 23:45
Eu am dubii cu gisca mea am trecut-o cu semnul intrebarii,momentan balanta inclina spre roulade de vita cu aceasi garnitura-varza rosie si galuste de cartofi.
Etichetat si cu meniu, craciun, sarbatori, 2015
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Ce meniu a fost servit la nunta Simonei Halep cu Toni IurucCreat de
redactor
, 17 sep 2021
meniu
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Ce gatiti de Craciun - idei si reteteCreat de
redactor
, 18 dec 2019
craciun, anul nou și încă 1...
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Ce pregatiti pentru masa de Craciun?Creat de
redactor
, 17 dec 2018
masa de craciun, craciun
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Meniu de Casa AlbaCreat de
redactor
, 25 apr 2018
meniu
|
|
||
COMUNITATEA DESPRECOPII - ZI DE ZI →
La bucatarie →
Masa de Craciun - retete?Creat de
Anda08
, 22 dec 2017
craciun, sarbatori, retete, meniu
|
|