Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Bobocei de sept-oct 2012 (2)


233 raspunsuri la acest subiect

#101
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 11 aprilie 2014 - 13:24

Mulțumesc fetelor, sunteti nişte scumpe toate ce rapid ati răspuns. Vad ca ati cam trecut mai toate prin diverse stari conflictuale cu copiii prin parc. Eu am întrebat asa in general pt ca încă Andrei nu a fost lovit sau împins. La joaca când vrea sa ia o jucărie, indiferent ca e pe jos sau in mana la copil, l-am invatat ca trebuie sa ne cerem voie si evident ca nu stie sa ceara voie si mă ia de mana si îmi arata jucăria sa cer eu voie. Sunt copii care ne dau, sunt unii care nu...e normal. Se necajeste când nu primește, fara sa planga, dar e trist si ii explica ca e jucăria copilului si unii copii nu dau jucăriile si nu trebuie sa se supere. Ii trece repede. Se mau întâmpla ca prietenul lui din parc sa ii smulgă ce are in mana dar mama lui e cu f mult bun simt si intervine imediat. S-a întâmplat de ex sa vrea sa se dea pe topo si sa fie un copil mai mare care sa zică: tu nu ca esti mic..si am intervenit si am zis te rog sa îl lasi si pe el ca e mic si vrea sa se,dea. Pana acum nu am avut probleme dar sunt convinsa,ca vor apărea. Sper sa iau atitudea corectă. Sa nu îl cocoloșesc, sa nu invete ca eu ii rezolv conflictele, sa nu fie nici,bleg, nici violent....offff

Sa aveti un weekend frumos, sa fiti sanatosi cu toții.

#102
Mirabelac

Mirabelac

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.399 mesaje

Postat 11 aprilie 2014 - 13:47

La noi e si alta treaba, in general David ii da jucariile cu care se joaca in casa si el s-a invatat cumva sa i se dea, afara n-o sa fie aceeasi treaba si o sa cam faca figuri. Zilele trecute nu i-a dat o fetita trotineta ei si s-a pus pe un urlat de numa'. Se zbatea si urla, mai face asa cand mergem in casa si ar mai vrea sa stam afara. Dar ma inarmez cu rabdare si asta e, o sa treaca cumva.

 

Norma nu te ingrijora de pe acum, atata timp cat il cresti cu bun simt si cu dragoste, o sa fie bine. Nu degeaba se spune ca , copiii actioneaza asemanator cu parintii. In afara de ce le spunem, ei vad cum reactionam noi in anumite situatii si le intra in obicei si lor, daca noi ne enervam cand facem ceva, ei cred ca e normal sa faci asa, orice le-ai spune tu. Ai mei sunt stilul mai molcuti asa, nu agresivi, dar cam asa sunt si eu, desi nu sunt multumita, as vrea sa am si eu mai mult tupeu uneori.    



#103
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 11 aprilie 2014 - 13:55

Si eu sunt molcuța, evit conflictele, nu mă cert, si urăsc sa supăr pe cineva. Nu as sta sa fiu călcată in picioare evident, desi nu am avut pana acuma situatii de genul dar ocolesc persoanele certărețe, care vorbesc urat...cred ca si eu as vrea sa aibă Putin mai mult tupeu Andrei dect mine.

#104
Mirabelac

Mirabelac

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.399 mesaje

Postat 14 aprilie 2014 - 08:21

Neata, de vineri n-a mai dat nimeni pe aici...

 

Ce faceti, sunteti bine?

 

Kytana?

 

Irisuc?

 

Restul fetelor?

 

Noi ok, l-am tuns pe Mr, a doua oara, ii cam crescusera zulufii si transpira des. Toata ziua maraie dupa mine, sa stea cocotat doar la mine in brate daca s-ar putea. Cu bunicile ziua e f linistit.



#105
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 14 aprilie 2014 - 14:29

Hello,
slabă activitate e in general in weekend.

Kytana - cum esti, ce stii de interviul lui Andrei?

Gabi - ce ai mai decis in legatura cu alaptatul si FET?

Carmen, Oli, Stela, Ramona? Ce nai faceti voi si boboceii voştri?

Corina, Anca? Cum sunt boboceii? Sper ca sănătoși tun.

Mirabela - când sunt in preajama si Andrei sta la mine in brate si se joaca, mă asez si eu pe jos in camera si el sta pe picioarele mele si construieste Lego. E f lipicios. Afara nu prea vrea in brate eventual mă ia de mana si mă duce in diverse locuri si uneori îmi face draga draga.....mai durează Putin si nu ne vor mai,lasa nici sa ii atingem. Andrei si cu bunicul e lipicios. Atâta îl strânge in brate.

Noi azi am papat mango cu ricotta, kiwi, mar, ciorba de cartofi cu carne de vita si spanac cu piept de pui. Deseară pâine cu cascaval si unt.
Pupici

#106
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 14 aprilie 2014 - 16:13

Buna mamicute si bobocei, cu intarziere un La multi ani! [flor]  celor ce poarta nume de floare!

 

De joi am tot fost in analize de sange, astazi sper ca a fost ultima data. Testul de sarcina de joi a iesit slab pozitiv asa ca am mers iarasi la spital, mi-au facut transvaginala, totul era okay, uterul avea peretele subtire, ovarele okay, deci nu ar fi trebuit sa fie semne de ingrijorare. M-au trimis sa imi testeze HCG-ul. Joi era 44, sambata 32 si acum astept sa ma sune sa imi spuna cat a fost astazi. 

De ieri a incetat si sangerarea; celelalte analize de sange au iesit okay, rezervele de fier sunt cam varza, eu mereu am stat prost cu fierul. De pe 3 aprilie iau vitamine prenatale care au si fier, in curand spre sa imi revin la normal. Schimbarile hormonale mi-au dat dureri de cap la propriu si ameteli. 

 

Andrei inca nu a primit raspuns, le-a dat un mail la HR si au raspuns ca SE (software Engineer) cu care a avut interviu nu a oferit inca feedback. Tipul avea fetita bolnava de aceea amanase in prima instanta interviul, deci ma gandesc ca nu o fi avut timp. In schimb a fost chemat astazi de o companie din Londra la interviu; este un start-up, dar par/sunt seriosi. Cu Dumnezeu inainte!

 

Conflicte Luca sarmanul nu a avut. Aici v-am zis ca nu prea ies cu copilasii in parc; dar cand a fost sa interactioneze, mai mult a fugit de ei, nu pare interesat de alti copii. O singura data s-a dus la o fetita mai mare (vreo 7 ani) si a luat-o in brate. 

 

Dar trebuie sa il laud, de cateva zile zice mama raspicat de mi se taie genunchii de drag. A inceput sa zica si "da" cand il intreb cate ceva. Ieri l-am rugat sa aduca lighenusul la baie (il luase din cada sa se suie pe el sa ajunge la pervazul ferestrei) si s-a dus in dormitor, l-a luat si l-am rugat sa il duca la loc, in baie, in cada. Si l-a dus. Am ramas gura casca. Intelege atat de multe lucruri! (cra-cra) Dar sincer nu ma asteptam ca la varsta lui si la cat  nu vorbeste sa ne inteleaga atat de bine. 

 

In alta ordine de idei: ce gatiti de Paste? Anul acesta ziua mea este fix de Paste, imi vin si socrii luni. Ma gandeam sa fac ceva dulce in casa ce nu prea se gaseste aici. Amandine am facut dar e prea multa bataie de cap si nu am loc in frigider pt ele. Ma gandeam la eclere dar nu am testat pana acum nicio reteta. Stiti voi vreuna buuuuna?  [flor]

 

Nu stiu ce altceva sa va zic, sunt inca amortita. Am zile bune (cum e ziua de astazi) si zile in care cate-o chestie aiurea ma face sa bufnesc in plans. Dar usor-usor imi voi reveni, desi cred ca mereu voi simti in mine un gol, ca pentru o iubire neimplinita. 

 

Va pup pe fiecare in parte si ne auzim mai pe seara daca e  [:D]  Haideti cu retetele ca mi-e dor sa gatesc ceva bun  [yami]


Editat de Kytana, 14 aprilie 2014 - 16:14 .


#107
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 15 aprilie 2014 - 07:55

Hello,
felicitări Kytana pt progresele lui Luca. Succes lui Andrei.

Pt ca noi de Pasti suntem invitati la parinti la masa, sâmbătă la unii, duminica la ceilalți, de acolo venim cu oalele pline, nu prea gătesc. Eu fac o prăjitură cu nuca de cocos pt ca e preferata sotului, fac mălai dulce cu visine lui Andrei si platouri reci cu diverse brânzeturi, măsline, tartina prăjită cu somon, o rulada cu ciuperci, cas, smantana, oua....toate sunt aperitive reci.

#108
Irisucu

Irisucu

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 38 mesaje

Postat 15 aprilie 2014 - 09:20

Hello, girls!

  • Iris cred ca iar e plina eruptie dentara, a facut febra 38.5 ieri si aseara. M-a lasat s-o masez un pic cu calgel si am simtit clar masele iesite in toate cele 4 zari, deci sa inteleg ca acum "sufera" de canini... ce pot sa zic decat ca-i super sincronizare in saptamana asta, cu atatea treburi de facut sa stam de veghe cu Grumpy baby  [batcap] aaa, si iarasi refuza mancarea, nici covrigul n-o mai pasioneaza.  [smulgpar]
  • am fost aseara la eco de control, Miss Boboc e bine, in grafic, are 32+ sapt. Dupa Paste intru in sifonierul cu hainute sa le sortez, sa le spal, sa le calc, ca acusi se apropie si termenul ei.  [pk]
  • Kytanutz, eu am facut de Florii o alba-ca-zapada, am mancat singura aproape toata tava si deja mi s-a luat, desi e favorita mea. De Paste nu cred ca fac mai mult de 2 cozonaci, o sa am ciocolata si fructe in casa si basta. Iar la mancare, vreau sa incerc pentru prima data sa fac o pulpa de miel, am ochit reteta asta , cu un spanac la tigaie si multa salata verde. Nu ma complic, o sa am grija sa am in camara niste paste, o smantana de gatit, un orez, poate vreo cateva bucati de carne pt snitel la congelator.
  • dragii mei angajatori nu ne-au bagat banii nici acum, desi data de salariu este 12 ale lunii... probabil considera ca n-avem nevoie de bani, nu cumparam nimic pentru sarbatori, nu plecam nicaieri...  [smulgpar]


#109
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 15 aprilie 2014 - 13:21

Bobz, mesajul tau parca e de la munca  [:-)))] M-au trecut ceva transpiratii cand l-am vazut cu "guguloaie" in fata. Ouf, sarmana Irisucu-dragonita, o dor coltisorii. Draga de ea! Multi pupiciosi!

 

Multu' de raspunsurile pentru papa de Paste, deci retete de eclere nu stiti, a?  [soricel]

 

Siii... vestea buna: 

 

Am primit raspuns de la Google, l-au sarit de interviul nr. 2 si il cheama direct la Londra!!!   [artif]   [artif]   [artif]

Acum cu Dumnezeu inainte, are emotii pana sus si inapoi, [fri] dar sunt sigura ca va da tot ce are mai bun, e atat de destept si priceput! Iar daca il refuza, asta e, nu a fost sa fie, data viitoare [:D] Ma bucur pentru el, a tras atat de tare, cred ca are jumatate de an in care nu a dormit noptile si doar cateva ore ziua pentru a se putea concentra. Moralul lui avea nevoie de asa ceva  [pk]  Rugati-va pt noi, pls [ruga]

 

Meniu astazi la pranz: supa crema de morcovi cu putin iaurt si mancarica de cartofi cu fasole verde, masline si alte bunatati. 

Seara: budincuta cu stafide

 

Sa aveti o zi geniala! Aici este soare, am alergat in tricou cu maneca scurta si a fost ge-ni-al!  [:I]

 

Va las o "nicecream"? E o inghetata facuta doar din fructe proaspete + fructe congelate, lapte de muu sau de midgale, o lingurita de unt de arahide si seminte de in macinate

 IMG_5663.JPG

 



#110
norma36

norma36

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.048 mesaje

Postat 15 aprilie 2014 - 13:44

Kytana felicitări lui Andrei, ii tinem pumnii stea si sa reușească....
Nu stiu reteta de ecler, iar poza pusa de tine m-a făcut sa salivez...arata super yammmmii.

Bob - saracuta Irisuca. O pupam dulce.


Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • Ultima zi la job

    RoxiMada
    - Astăzi, 18:42

  • Gata cu serviciul!

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 18:10

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:18

  • Carucior

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:07

  • EMOTII VERSUS STRES

    Andrevvv
    - Astăzi, 13:54

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -