Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 4 voturi

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (16)


235 raspunsuri la acest subiect

#11
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 08 iunie 2007 - 17:03

Ei, il pui intr-o crema de prajitura, ce mare lucru iti ramine, 100 g, nu? Sau intr-o inghetata, sau poti face fondant cu el, ca sa modelezi ceva figurine, daca te pasioneaza.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

#12
gabiarama

gabiarama

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 286 mesaje

Postat 08 iunie 2007 - 17:20

Deocamdata doar va citesc si ma uit la poze ca nu mai am timp si de alte indeletniciri culinaresti .Salivez insa din plin si sper ca intr-o buna zi , cit de curind , sa ma reapuc si eu de incercat specialitatile voastre .[pofta]

GABI ,de 3 ori mama
Poze

#13
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 08 iunie 2007 - 17:25

Gabi, ai nascut sau inca nu? Vad ca nu mai ai emotikonul de gravi la semnatura...

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

#14
Alynutza

Alynutza

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.099 mesaje

Postat 08 iunie 2007 - 18:04

Natalia hai ca m-as apuca de modelat. Ce-i mai pun ca sa obtin fondantul, ca nu cred ca am reteta de fondant cu lapte condensat.
Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.
Recently become Mrs. Perfect


#15
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 08 iunie 2007 - 18:12

Alina, reteta originala contine asa: 160 g lapte praf, 160 g zahar pudra, 200 g lapte condensat, mai poti pune si 1-2 lingurite suc de lamiie. Respectiv, daca ai numai 100 g lapte condensat, injumatatesti si celelalte cantitati. A, mai pui si colorant alimentar, ca pasta in sine iese cam galbuie. Aceasta e reteta dupa care face si Ortansa fondant si modeleaza minunatiile pe care ni le arata periodic. Apropo, ea a facut fondant din asta si cu lapte condensat facut in casa, si i-a iesit la fel, deci mergi la sigur.
Eu zic sa amesteci laptele praf cu zaharul pudra si sa adaugi treptat laptele condensat, framintind continuu, pina obtii o pasta de consistenta unei plastiline. Succes!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

#16
gabiarama

gabiarama

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 286 mesaje

Postat 08 iunie 2007 - 18:24

Natalia ,normal ca am nascut .Pe 21 mai , pe micutul Bogdan-Constantin .

GABI ,de 3 ori mama
Poze

#17
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 08 iunie 2007 - 21:33

quote:
Originally posted by gabiarama
Natalia ,normal ca am nascut .Pe 21 mai , pe micutul Bogdan-Constantin .GABI ,de 3 ori mama Poze
Ooo, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii! Cum privesc fratii mai mari aparitia mezinului?------------------Numai bine,Natalia si VladPoze

#18
strumfi2004

strumfi2004

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 660 mesaje

Postat 10 iunie 2007 - 18:10

Gabi, sa-ti traiasca ingerasii, iar tie multa putere!
Eu am prajiturit asta in acest we pt trupa mea, f racoritoare.

Gratiela, Mariuca [huta] si Stefu
[foto]
crede

#19
Balbina

Balbina

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.223 mesaje

Postat 10 iunie 2007 - 18:34

quote:
Originally posted by strumfi2004
Gabi, sa-ti traiasca ingerasii, iar tie multa putere!Eu am prajiturit asta in acest we pt trupa mea, f racoritoare.
Ce bine arata prajitura, si e perfecta pentru vremea aceasta!------------------Numai bine,Natalia si VladPoze

#20
Alynutza

Alynutza

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.099 mesaje

Postat 10 iunie 2007 - 18:45

Natalia s-a notat, merci. Weekendul asta n-am avut timp sa ma apuc de modelat, pun laptele condensat la congelator si sper sa am timp cat de curand.
Am comis cheese cake-ul a iesit foarte bun, chiar si pentru gustul meu (nu-mi plac defel praji cu branza). Oricum, ideea de baza e ca trebuie sa-mi iau o forma cu pereti detasabili, numai eu stiu ce improvizatii am facut si pentru a o putea scoate din tava si pentru a-i putea pune gelatina, bine macar ca au functionat si praji a ramas intacta.

Gabi sa-ti traiasca micutzul.



Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect



Panic Questions

  • Poze pt o a 2-a sarcina

    PaulaTin
    - Astăzi, 08:43

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

Last Blogs

  • nasterea

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:18

  • Carucior

    Ralu31031992
    - Astăzi, 14:07

  • EMOTII VERSUS STRES

    Andrevvv
    - Astăzi, 13:54

  • Febra bebe A si nopti nedormite

    Deutzuk
    - Astăzi, 12:25

  • Un pic de liniste

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 09:56

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -