Cat trebuie framantat. Tu framanti cu mana sau mixerul. io n-am mixer cu care si framant. In curand am sa-mi cumpar si unul de asta.
Eu vreau sa le umplu cu magiun de prune.
de-ale gurii
Postat 10 mai 2007 - 12:19
Postat 10 mai 2007 - 12:30
quote:Nici eu nu am mixer pentru framantat, framant cu mana. Nu trebuie foarte mult, pana se omogenizeaza toate ingredientele si vezi tu, cand nu se mai lipeste de mana e gata, il lasi o jumatate de ora sa creasca si apoi te pui pe treaba.
Originally posted by Hildegard
Criss, merci de reteta.[pup]Cat trebuie framantat. Tu framanti cu mana sau mixerul. io n-am mixer cu care si framant. In curand am sa-mi cumpar si unul de asta.Eu vreau sa le umplu cu magiun de prune.de-ale guriiStefan Peter(1 an si 6 luni)
Postat 11 mai 2007 - 13:40
Postat 11 mai 2007 - 13:46
quote:O, si ce frumoase ti-au iesit! Eu nu am incercat sa le fac cu altceva decat bakon si cascaval, dar probabil si cu magiun ies bune, insa in acest caz nu se pone sare ci zahar in aluat, banuiesc. Asta pentru ca indiferent ce srie in reteta, eu la dulciuri nu pun niciodata sare, nici macar un varf de cutit.[h6][/quote]
Originally posted by Hildegard
Criss, am facut cornurile cu magiun de prune.mi sa-u cam crapat. De la foc? Eu am lasat sa steie cam mult coc la crescut ca am avut in cuptor altceva dar nu mai fac asa.Sunt foarte gustoase si sapt. viitoare fac iara[;)]si trebuie sa-mi iasa perfect.uite poza aicide-ale gurii
Postat 11 mai 2007 - 18:53
Postat 12 mai 2007 - 09:13
quote:
Originally posted by Hildegard
Criss, n-am pus sare.Am sa pun reteta ta in lista de retetede-ale guriiStefan Peter(1 an si 6 luni)
Postat 15 mai 2007 - 13:30
Postat 16 mai 2007 - 12:56
Postat 16 mai 2007 - 13:15
quote:Eu am facut trandafirii, e prida data cand incerc asa ceva si nu arata chiar grozav, dar data viitoare sper sa iasa mai bine. I-am facut din ciocolata menaj alba, am gasit aici si am vazut ca e foarte moale si se poate modela, altfel n-as fi avut curaj sa incerc pasta de zahar. N-am facut niciodata, dar poate ma incumet si incerc. Succec cu cosuletul de flori.
Originally posted by Hildegard
Criss, ce bine arata si cred ca a fost delicios tortul. Trandafirii i-ai facut tu? Arata foarte naturali. Felicitari!
Postat 16 mai 2007 - 13:18
quote:Imi spui te rog cum se fac florile din lapte praf? Sau unde gasesc reteta? Sa ne pui si noua poze sa vedem cosuletul. Ce nora draguta esti.
Originally posted by Hildegard Eu pregatesc acum un tort pentru soacra mea...cos cu flori. Mi-am facut deja florile din pasta de lapte praf, ca pot sta in cutie si chiar 2-3 sapt. uscate. M-am gandit la o crema diplomat cu capsuni...sau vad eu. Oricum blatul va fi galben pentru ca am oua de casa. Vreau sa fac un cos plin cu margarete colorate, cale si frunze. cosul o sa aibe si cu maner care tot din lapte praf il voi face...inca nu l-am facut. Sper sa-mi iasa!