Retete pentru tine

Afla in a cata viata traiesti acum

  • Trimis de redactor
  • 15 noiembrie 2013, 09:03:46 EET
  • 2.339 vizualizari
Trimite Denunta

Ati auzit spunandu-se ca: "pisica are noua vieti". Concept foarte vechi, transmis din generatie in generatie. Se pare ca si noi, oamenii, avem noua vieti. Se crede ca, daca nu va invatati lectiile cu nr. 1, veti repeta ciclul cu nr.1 pana cand reusiti. Nu puteti trece la viata urmatoare inainte de a promova in viata anterioara. Este vorba de evolutia sufletului, in fiecare viata. Aflati in ce stadiu de evolutie spirituala sunteti, care este varsta sufletului si care sunt lectiile pe care trebuie sa le invatati in aceasta viata...numarul vietii dvs..

Ati auzit de teoria ca avem mai multe vieti?

Ati auzit spunandu-se ca: "pisica are noua vieti". Concept foarte vechi, transmis din generatie in generatie. Se pare ca si noi, oamenii, avem noua vieti.

Un specialist american, preocupat de astrologie, a efectuat cercetari aprofundate, timp de 21 de ani pe un numar de peste 10.000 de oameni si a ajuns la descoperiri fenomenale. Este legat de teoria vietilor anterioare...

 

Se crede ca, daca nu va invatati lectiile cu nr. 1, veti repeta ciclul cu nr.1 pana cand reusiti. Nu puteti trece la viata urmatoare inainte de a promova in viata anterioara. Este vorba de evolutia sufletului, in fiecare viata. Aflati in ce stadiu de evolutie spirituala sunteti, care este varsta sufletului si care sunt lectiile  pe care trebuie sa le invatati in aceasta viata...numarul vietii dvs..

Cum aflam numarul vietii noastre? Iata formula:

1. Adaugati ziua nasterii la luna nasterii dumneavoastra. 2. Apoi adaugati ultimele doua cifre ale anului nasterii. Exemplu : 1 aprilie 1970 = 1 + 4 + 70 = 75 3. Reduceti nr. respectiv la o singura cifra. 75 = 7 + 5 = 12 = 1 + 2 = 3 4. Cifra 3 reprezinta a cata viata traiti acum ( in exemplu nostru: a treia viata ).

CELE NOUA VIETI - Prima viata (1)

Bebelusii, sufletele tinere, sunt cei cu cifra nr.1. Aceasta este prima lor experienta pe plan fizic. Fac multe greseli obisnuite, fundamentale. Pentru aceste suflete totul este nou. Acesti oameni tin la ceea ce stiu. Par a fi copilarosi, imaturi si uneori egoisti. Unii nu cred ca exista Dumnezeu si, mai mult decat atat, nu cred in viata de apoi. Cei aflati la prima viata nu au trasaturi de personalitate specifice gata dezvoltate si invata din mers.
Cu cat sufletul este mai tanar, cu atat fac mai multe greseli. Persoanele aflate la prima viata fac multe greseli. Trebuie sa depuna eforturi serioase in toate - casnicie, rolul de parinte, luarea deciziilor corecte. Cea mai mare dificultate pentru ei este aceea de a invata, sa nu traiasca in propria lor lume mica. Trebuie sa invete sa ia initiativa. Trebuie, de asemenea, sa se straduieasca mai mult sa inteleaga mecanismele de functionare a relatiilor si sa fie mai deschisi spre intelepciunea spirituala. Au nevoie sa afle de unde vin si sa dobandeasca credinta in Dumnezeu citeste in continuare aici.

 

 

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele

Ora nasterii si temperamentul

Este adevarat ca ora la care ne-am nascut are o mare influenta asupra destinului nostru? In functie de ora la care ne-am nascut ne impartim in 2 categorii: extravertiti, adica cei nascuti ziua si… ... citeste mai departe

 

Comunitate, Forumuri recomandate
 Paranormal, zodiacuri, prezicatori si mistice: Fenomene fara explicatie carora le cautam impreuna o explicatie.