Copilul meu are 4 ani. Ce jucarie sa-i aleg ?

  • Trimis de Anda08
  • 11 aprilie 2013, 13:45:08 EEST
  • 1.722 vizualizari
Trimite Denunta

Atunci cand copilul ajunge la varsta de 4 ani, curiozitatea este forta sa motrica si el/ea va avea tot felul de intrebari: De ce este cerul albastru? Din ce este facuta jacheta mea? De ce am parul cret? Lista de intrebari amuzante este lunga si va crea unele dintre acele momente de neuitat din viata parintilor. Acest lucru va arata cat de multe mai are de invatat copilul tau pentru a intelege pe deplin lumea din jurul nostru.

4 ani: Curiozitate de copil!

Creativitatea naturala a copilului atinge cote ridicate!  El continua sa-si creeze lumi imaginare in care sa se joace, dar realizeaza deasemenea si o multime de desene, decupaje, creatii din elemente de plastic etc. Deasemenea, copilul isi arata interesul pentru sistemele de joaca. Cifrele si litere sunt concepte noi si interesante care asteapta sa fie explorate. Mestesugurile si jucariile de constructie sunt perfecte pentru a hrani abilitatile creative si de logica ale copilului!
 
Joaca impreuna cu prietenii sai buni, este foarte importanta pentru copil si constructiile lui/ei creative cu jucariile LEGO® DUPLO® vor deveni mult mai avansate. Prin combinarea diferitelor seturi LEGO DUPLO, copilul adauga noi dimensiuni in universul sau. Nenumaratele posibilitati de constructie ii vor alimenta imaginatia si declansa noi idei creative - distractia poate continua practic...la nesfarsit!