Copilul meu are 3 ani. Ce jucarie sa-i aleg ?

  • Trimis de Anda08
  • 11 aprilie 2013, 13:35:58 EEST
  • 3.218 vizualizari
Trimite Denunta

Copilul tau de 3 ani incepe cu adevarat sa descopere cat de bine este sa stea impreuna cu altii si sa se joace impreuna. Mai are inca multe de invatat, dar daca va fi incurajat si laudat, isi va pastra curiozitatea si dorinta de a afla mai multe.

3 ani: Independenta imaginara

Copilul incepe sa-si dezvolte imaginatia si devine tot mai creativ. Ii place sa-si creeze propria lumea imaginara. Baietii vor avea adesea roluri de cavaleri, pompieri, precum si alte personaje de actiune, in timp ce fetele tind sa se concentreze mai mult pe personaje fantastice, cum ar fi printesele. Jucariile care le ofera posibilitatea de a-si crea propriul cadru de basm sunt foarte populare.
 
Constructie si sortarea caramizilor, animalelor si figurinelor LEGO® DUPLO® raman tipuri importante de joc pentru copilul tau la 3 ani, chiar daca jocul de roluri va deveni din ce in ce mai dominant. Copiii in varsta de 3 ani adora jocul de-a...orice si vor cauta in mod constant noi scenarii - fie utilizand cifre si alte elemente din LEGO Ville sau pretinzand ca vorbesc la un telefon construit din caramizi DUPLO.