Mare concurs mare pentru cei mai activi parinti!

  • Trimis de Anda08
  • 8 noiembrie 2013, 09:15:38 EET
  • 6.693 vizualizari
Trimite Denunta

MARE concurs mare pentru cei mai activi parinti din Clubul LEGO DUPLO! Saptamanal se va propune o noua provocare, iar a saptea si pentru ultima saptamana de concurs este: Cel mai frumos gand de Craciun / cea mai frumoasa urare, scrisa in Clubul parintilor LEGO DUPLO! Mai multe detalii despre premiu, mecanismul si durata concursului puteti afla citind in continuare! Va dorim succes si va asteptam cu drag!

CONCURS DUPLO: 7 saptamani = 7 premii


Desprecopii.com si LEGO® DUPLO® va invita la o serie de 7 concursuri saptamanale! Pe parcursul a 7 saptamani, va vom prezenta o tema de concurs. La finalul fiecarei saptamani va fi ales un castigator, care va intra in posesia setului 6134 Siddeley Saves the Day V29 prezentat mai jos.

Cum puteti participa?
In fiecare saptamana este o alta tema de concurs!


SAPTAMANA 7: 21-27 decembrie Concurs NUMAI pentru parintii din Clubul LEGO DUPLO - Desprecopii

Pentru a intra in concurs, dragi mamici si tatici, va prezentam a patra tema din acest concurs: Cel mai frumos gand de Craciun / cea mai frumoasa urare, scrisa in Clubul parintilor LEGO DUPLO!

Ce trebuie sa faci:

Posteaza pe "peretele" din Clubul Parintilor LEGO® DUPLO® o urare / gand de Craciun si poti castiga!

 

Cum se aleg castigatorii?

 

Dintre toate persoanele care au raspuns in Clubul Parintilor LEGO® DUPLO® , castigatorul se va alege prin tragere la sorti!

ATENTIE: Maxim 1 urare de la fiecare membru al clubului. Cine a castigat in una din saptamani nu mai are dreptul sa castige inca un premiu dar o sa fie in juriu la concursurile viitoare.

Daca NU sunteti inca membru Desprecopii si inscris in Clubul LEGO® DUPLO®:

Va inregistrati ca membru aici, dupa care va inscrieti in Clubul Parintilor LEGO® DUPLO® si urmati pasii de mai sus pentru participare.

Care este durata concursului?
Concursul va incepe la data de 8 noiembrie 2013 si se va incheia la data de 27 decembrie 2013.

Castigatorii vor fi anuntati in saptamana urmatoare fiecarei etape, respectiv: 19, 26 noiembrie si 3, 10, 17, 30 decembrie, aici pe pagina de concurs si in Clubul Parintilor LEGO® DUPLO®

 

Ce puteti castiga?
Participand la concurs, aveti sansa sa castigati unul din cele 7 premii: 6134 Siddeley Saves the Day

 
 
REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI  
1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com si se alatura Clubului LEGO DUPLO. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 8 noiembrie 2013 si se va incheia la data 27 decembrie 2013. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii premiului vor fi anuntati in saptamana viitoare fiecarei etape.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
Cum se participa la concurs: Pentru a intra in concurs, dragi parinti, daca nu sunteti membru Desprecopii va rugam sa va inregistrati aici si sa va inscrieti in Clubul Parintilor LEGO® DUPLO® . Tema concursului va fi aleasa saptamanal si anuntata atat aici, pe pagina de concurs, cat si in Clubul Parintilor LEGO® DUPLO®

Saptamana 7 – tema concurs:  Cel mai frumos gand de Craciun / cea mai frumoasa urare, scrisa in Clubul parintilor LEGO DUPLO!

Ce trebuie sa faci:
Posteaza pe "peretele" din Clubul Parintilor LEGO® DUPLO® un gand / urare de Craciun!

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Fiecare saptamana are un alt mecanism de desemnare a castigatorilor. Saptamana 7: Cel mai frumos gand de Craciun / cea mai frumoasa urare, scrisa in Clubul parintilor LEGO DUPLO! Castigatorul este ales prin tragere la sorti

6. EXPEDIEREA PREMIILOR
Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, user: Anda08, in termen de 7 zile. Castigatorul va fi informat de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Daca persoana desemnata castigatoare nu comunica datele persoanele in termen de 7 zile, premiul va fi acordat urmatorului clasat.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi anuntati in saptamana urmatoare fiecarei etape, respectiv  19, 26 noiembrie si 3, 10, 17, 30 decembrie, adica :

Castigatorul din saptamana 1: 8-15 noiembrie va fi afisat pe 19 noiembrie - Cea mai amuzanta ghidusie a copilului tau - castigator antohecris
Castigatorul din saptamana 2: 16-22 noiembrie va fi afisat pe 26 noiembrie - Cea mai buna evaluare de produs Lego Duplo - castigator J.D.
Castigatorul din saptamana 3: 23-29 noiembrie va fi afisat pe 3 decembrie - Cel mai emotionant moment impreuna cu copilul tau -  castigator LMAS
Castigatorul din saptamana 4: 30 noiembrie-6 decembrie va fi afisat pe 10 decembrie - Ce cadou puneti in cizmulite copilului de Mos Nocolae ginaro
Castigatorul din saptamana 5: 7-13 decembrie va fi afisat pe 17 decembrie - Cea mai buna idee de constructie LEGO DUPLO - castigator CapalnaD
Castigatorul din saptamana 6: 14-20 decembrie va fi afisat pe 24 decembrie - castigator IonutDaliu
Castigatorul din saptamana 7: 21-27 decembrie va fi afisat pe 30 decembrie
Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de concurs dar si in Clubul Parintilor LEGO® DUPLO®

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil si adresele de email sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, mail, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE
Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii  la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.


Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES!