Jucați-vă de-a circul cu LEGO® DUPLO®

  • Trimis de Anda08
  • 28 iunie 2013, 10:56:22 EEST
  • 2.519 vizualizari
Trimite Denunta

Cei mai mulți copii adoră circul. Iar cei tineri adoră în mod special să se joace de-a circul. Atunci ce să faci când preșcolarul dumneavoastră dorește să schimbe sufrageria într-un ring de circ – și nu aveți dispoziția de a vă îmbrăca în clown?

Înainte să propuneți un alt joc, gândiți-vă ce este special la circ.

 

Pentru tinerii copii, circul este un amestec de lucruri bune: muzică, culori și lumini strălucitoare. Animale înfricoșătoare, sălbatice și inteligente, instruite. Acrobați pricepuți și clowni neîndemânatici. Circul este bucurie, emoție, distracție într-o experiență uimitoare.

 

Pentru copii dumneavoastră, joaca de-a circul poate fi un mod de a retrăi o vizită trecută la circ. Dar poate fi și încercarea de noi roluri și învățarea de pe urma lor. Spre exemplu, atunci când copilul se joacă de-a îmblânzitorul de lei, nu numai se distrează. Experimentează cu emoțiile legate de conducere și control. Așa cum joaca de-a clownul poate fi o metodă de învățare cum te simți când alți oameni te găsesc amuzant și râd de tine. Preșcolarii tineri adoră acest tip de joc de rol.

 

Cu seturile LEGO® DUPLO® Circus, copilul dumneavoastră poate își poate crea propria lume a circului și să joace rolul personajului său de circ preferat. Seturile oferă clowni, animale și o mulțime de cărămizi pentru a pune la cale spectacole uimitoare – de unul singur sau cu un prieten bun.

 

Vezi mai multe pe DUPLO.LEGO.com