“Uite ce am făcut!”

  • Trimis de Anda08
  • 10 iunie 2013, 11:36:21 EEST
  • 3.273 vizualizari
Trimite Denunta

Faptul că ai realizat ceva ce te face să te simți mândru nu este numai o experiență bună pentru copilul dumneavoastră. Îl ajută de asemenea să devină o persoană puternică și încrezătoare.

Unul din cele mai bune moduri de a vă ajuta copilul să experimenteze mândria de a realize ceva este prin a-i oferi jucării care îi pun imaginația la contribuție. Un simplu set de vopsit, o bucată de lut sau o cutie cu cărămizi de construit sunt întotdeauna un hit. Deoarece permit copiilor să creeze ceea ce doresc.                                                                    Cărămizile LEGO® DUPLO® sunt acele jucării care pun la contribuție imaginația copiilor și le declanșează imaginația. Cărămizile DUPLO se pot manevra și cu mâini mici și le permit copiilor să își facă propriile creații de la o vârstă timpurie. În plus, multiplele moduri de combinare ale cărămizilor DUPLO permit copiilor să construiască orice își imaginează.
 
Dar cum ajută construcția de turnuri și de castele cu cărămizile DUPLO pe copilul dumneavoastră să fie mai încrezător? Puteți vedea acest lucru prin observație. Privirea intens concentrată atunci când copilul dumneavoastră pune cărămizile una peste cealaltă. Sau strigătul ”Uite ce am făcut!” de la un preșcolar care tocmai a consturit un castel mare.

Realizarea unui desen frumos sau a construcția unui mode DUPLO de unul singur le oferă copiilor un sentiment de mândrie și le crește încrederea de sine. Cu cât mai mult le permiteți copiilor să simtă un astfel de succes, cu atât mai mult poate deveni o persoană încrezătoare și descurcăreață ca adult.

Citiți mai multe despre beneficiile jocurilor cu cărămizile LEGO® DUPLO® pe DUPLO.LEGO.com