Postat 16 iulie 2003 - 18:54
buna fetelor
bine ai venit laura printre noi.
eu am fost azi la dc si nu prea sint bine,mi a spus ca am insertie la placenta si mi a spus o denumire,previa parca si ca nu o sa pot naste normal,trebuie sa mi faca cezariana si nu vreau,m am tot contrazis cu dc ca eu vreau sa nasc normal,dar pina atunci mai este si poate isi revine.mi a spus in privinta durerilor pe jos ca deocamadata colul este inchis dar trebuie sa stau numai in pat si sa nu mai fac nici un fel de efort ca risc sa pierd bebeul.mi a dat sa iau scobutil si diazepam.in schimb bebe este bine,are 550 grame,se misca si mi arata funduletul,este a 4a eco la care nu vrea sa mi arate ce este.eu am dpn intre 2 si 8 noiembrie,la fiecare eco mi a iesit alta data,dar eu stiu sigur ca am ramas pe 11 feb.
fetelor care stiti sa mi spuneti si mie daca mai am voie sa fac dragoste,am uitat sa intreb dc azi,dar banuiesc ca nu din timp ce mi a zis ca nu mai am voie sa fac efort deloc.
pt alinkav:am vb azi cu kokolina,ea este in concediu si nu poate acum sa intre pe net,noi am vb sa ne intilnim zilele astea la un suc undeva la moghioros,daca iti face placere poate mergi si tu cu noi,lasa ne un nr de tel pe adresa mea de mail sau pe mesenger(sweetblondy23) si o sa te sunam.sau poate mai sint si alte fete care stau in dr taberei si vin si ele.
laura tie am sa ti scriu un mail cind o sa am timp ca vreau sa te intreb ceva.
va pupic pe toate
adriana 24 sapt